Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28kac yasindasin ?simdi sorun olmasa da ileride muhakkak sorun olacaktir.
Ben ufaklık diye konuşuyorumAranızdakş uyuma baglı bence kadının yaşı küçük erkeginki büyük oluyor geçinemiyorlar mesela..Sizin gibi olup geçinebilenler de vardır.Ama erkeklerin akıl yaşı ufak oldugu için belki problem olabilr.
Haliyle o kişi 23 yaşında valla ben 22 eşim 23 yaşındayken evlendik.Ben ufaklık
Ben ufaklık diye konuşuyorum
Kabul etmesede Asla olmaz ben senin buyugunum diyorum.
Offf cevre ve ailem ne der diye düşünüyorum.kardeşim 3 yas kucukken benden![]()
Cevre daha ağır basiyo galiba..Eğer olgunsa seni taşıyabiliyorsa neden olmasın? Önemli olan sizin hisleriniz, uyumunuz, ciddiyetiniz.
Çevrenin ne dediği mi?![]()
Bu konuyu daha öncede acmadınız mıBiri var cesaret edemediğim..çok olgun biri ara ara konuşuruz ama uzatmak istemiyorum duygularım karışık ve ben ondan 5 yas büyüğüm
Sizce bayanin 5 yas buyuk olmasi ne kadar sıkıntı olur?
Cevre daha ağır basiyo galiba..
Ben buyuk konustum benden 1 yas kucuk birine bile asla olmaz dedim( hangi kafayla acaba)
İlk kez açtımBu konuyu daha öncede acmadınız mı
Ne güzel yazmışsınız cok teşekkür ederim.Çevreyi umursarsan hiçbir zaman hayatını kendi istediğin gibi yaşayamazsın, senin hayatını sen değil, çevren yönetmiş olur. Ne garip değil mi? Hayat senin, irade senin, ama karar çevrenin. İzin verme buna, çevrenin ne dediği de hiç önemli değil.
Ben kendimden 5 yaş küçük birine aşık olsam, evlensem, çevremden biri bunu eleştirmeye kalksa o an haddini bildirir sustururum, bi daha asla konuşamaz. Arkamdan ne dedikleri zaten umurumda olmaz, tam tersi gıcık verir gibi öyle bi yaşarım ki, içten içe imrenirler.
Zaten o çevre hep kendi yapmak isteyipte yapamadıklarını başkasında görünce, kendini teselli etmek için yapmaz mı bu dedikoduları?Sadece bu konu için değil genel olarak konuşuyorum :)
Kısacası, eğer birbirinizi seviyorsanız, hayata bakışınız aynıysa, çevre gibi etkisiz eleman için vazgeçme derim. Belki çok mutlu olma fırsatını tepmiş olacaksın vazgeçersen, bunu istemezsin değil mi?
2 3 yas tamam da 5 çok degilmi yaBenim eşimde benden 3 yaş küçük. Ve aramızda hiç sorun yok çok şükür hatta kendisi benden daha olgundur ben biraz daha deliye kaçarım. yani anlaşabiliyorsanız sana küçük olduğunu hissettirmiyorsa sorun yok Cnm. Etrafa bakma çizimde evliliğimizi hiç kimse istemedi aileler konuşmadı bile ama kimseye eyvallahımız olmadı çünkü biz ikimizken mutluyuz ayrıyken değil 10 aydır evliyiz kızımı bekliyoruz ve hiç pişmanlık duymadık keşke demedik. Bu yüzden boşver çevreyi aile ne deri önemli olan senin mutluluğun bu hayat senin
Cnm dediğim gibi eğer bu yaş farkını hiç bir şekilde hissetmiyorsanız beraber ve hayata aynı pencereden bakıp uyumu yakalamışsanız 10 yaşında bi önemi yok. Görüşleriniz zevkleriniz duruşunuz uyuyorsa karşındaki insanın karakteri oturmuş ve seni tatmin ediyorsa bu karakter daha ne istersin ki ? Ki sen 28 yaşındasın artık bişeyleri daha net görüp daha kolay kavrayabilirsin. Kafanda yaşla değil olgunlukla ve anlaşma da yaşadığın soru işaretleri varsa tekrar tekrar gözden geçir ama yoksa herşey olması gerektiği gibiyse bence duygularına ket vurma. Aşk öyle kolay bulunan bir nimet değil. Evet sen mantığınla hareket ediyorsun bu çok güzel ama mantığına uymayan sadece yaşsa bence mutluluğunu boş yere kenara atarsın. Yaş sadece bir sayıdır. Mühim olan duygular karakterler ve uyum2 3 yas tamam da 5 çok degilmi ya![]()
Öyle ask falan yok arada..biz ark ortaminda bir kez gördük birbirimizi..6 7 aydir ara sıra yazar görüşmek istiyo amakabul etmiyorum işte..bi görüşelim ondan sonra karar ver diyo ama yapamiyorum korkuyorumCnm dediğim gibi eğer bu yaş farkını hiç bir şekilde hissetmiyorsanız beraber ve hayata aynı pencereden bakıp uyumu yakalamışsanız 10 yaşında bi önemi yok. Görüşleriniz zevkleriniz duruşunuz uyuyorsa karşındaki insanın karakteri oturmuş ve seni tatmin ediyorsa bu karakter daha ne istersin ki ? Ki sen 28 yaşındasın artık bişeyleri daha net görüp daha kolay kavrayabilirsin. Kafanda yaşla değil olgunlukla ve anlaşma da yaşadığın soru işaretleri varsa tekrar tekrar gözden geçir ama yoksa herşey olması gerektiği gibiyse bence duygularına ket vurma. Aşk öyle kolay bulunan bir nimet değil. Evet sen mantığınla hareket ediyorsun bu çok güzel ama mantığına uymayan sadece yaşsa bence mutluluğunu boş yere kenara atarsın. Yaş sadece bir sayıdır. Mühim olan duygular karakterler ve uyum
Bi görüşmekten ne çıkar ki tanıma fırsatı bulursun işte kafanda ki soru işaretlerine cevap bulup rahatlarsın. Bunda korkacak bişey yok inanÖyle ask falan yok arada..biz ark ortaminda bir kez gördük birbirimizi..6 7 aydir ara sıra yazar görüşmek istiyo amakabul etmiyorum işte..bi görüşelim ondan sonra karar ver diyo ama yapamiyorum korkuyorum