5 yaş sorunmu?

Ben eşimden 4 yaş büyüğüm. Biz de ilişkiye başladığımızda ben 28 o 24 yaşındaydı. Ama bu yaş farkı aramızda hiç ama hiç sorun olmadı. Ama o yaşına göre çok olgun bi insandı belki ondandır. Ben olgun bi insan değilimdir ama o öyledir. Yani bu durum kişiden kişiye ve ilişkiden ilişkiye değişir. Bence tanımadan bu kararı vermemelisiniz.

Eşim bende 3 yaş küçük gayet de iyi anlaşıyoruz

Aranızda 5 yaş sorun değil de onun ysşı küçük 23 dediğin inan bi erkek 30-32 gibi anca olgunlaşabiliyor. Bu daha sıkılacak, başkalarına bakacak heves edecek gidecek vs vs uğraşma bunlarla canın çok yanar.

5 yaş büyük olmanız sorun değil bence önemli olan birbirinize ne hissettirdiğiniz. ama 23 yaş evlenmek için erken bir yaş diye düşünüyorum. mesela o 27 siz 32 civarında olsanız evlenmek için daha iyi olur gibi geliyor.23 yaş deyince gözümde çocuk canlanıyor.hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben erkeklerin zeka yaşının geriden geldiğini düşünürüm kadınlara göre bu sebeple sizin büyük olmanız bana zor bi ilişki olurmuş gibi düşündürttü.

ben her zaman erkeğin kadından büyük olmasından yanayım. çok istista örnekler var kadının büyük olduğu ve çok güzel giden ilişkiler. ama istisna. binde bir. bir de yaş aralığının hangi yaşta olduğu çok önemli. sen 35 o 30 olsa hadi neyse diycem de allaşkına 23 yaşında biriyle ne paylaşacaksın??? olgun diyosun da yani 23 yaşında biri ne kadar olgun olabilir? bence kendini fazla kaptırma. yok yere üzülürsün.

eşimle o 26 yaşında iken tanıştım şu an 34 yaşında aşırı değişti
23 yaş çok erken ve daha çok evrilecek değişecek
bu riski hep göz onunde bulundurarak atın her adımınızı

5 yaş büyük olmanız sorun değil bence önemli olan birbirinize ne hissettirdiğiniz. ama 23 yaş evlenmek için erken bir yaş diye düşünüyorum. mesela o 27 siz 32 civarında olsanız evlenmek için daha iyi olur gibi geliyor.23 yaş deyince gözümde çocuk canlanıyor.hakkınızda hayırlısı olsun.
Hep büyük konustunmm için geldi bunlar başıma :)
1 yaşı bile kabul etmem asla diyodum.hep karışma 2 3 yaş küçük cıktı sandım :(

Back
X