5 yaş sorunmu?

Ben ufaklık

Ben ufaklık diye konuşuyorum :KK43:
Kabul etmesede Asla olmaz ben senin buyugunum diyorum.
Offf cevre ve ailem ne der diye düşünüyorum.kardeşim 3 yas kucukken benden :110:

madem hoslaniyorsunuz
niye öyle hitap ettiniz ki
bir de bana göre 20 li yaşlarda beş yaş farkı fazla

ben 5 yaş büyüğüm eşimden ve Allaha şükür iyiyiz.ruhsal olgunlukta 5 yaş problem değil ama şu sen 23 o 18 olunca problem.fakat sen 26 dan sonra arada fark olmuyor.erken yaşta fark sadece.

Bu ne bize ne de çevreye göre karar verilecek bişey değil. Size ve karşınızdaki adama bağlı bişey. Siz de o da isterseniz ilişki başlar. İyi olur, kötü olur onu yaşayarak göreceksiniz.

Sınırda bir yas daha ustu olsa olmaz derdim. Cevremde o kadar cok ornek var ki kadinlarin buyuk oldugu hic sorunda gormedim. Ama su an ikinizin yasida onemli o 19 sen 24 sen falan zor

O 28 olsa sen 5 yaş büyük olsan mesele değil de 23 yaşındaki erkek çocuktur bence ya daha olgunlaşmamıştır ileride sorun yaşarsınız..

Bırakın şu şehir efsanelerini, yok erkekler geç olgunlaşırmışta, yok kadınlar çabuk çökermişte..Eee? Erkek sırf diri et için mi sever kadınını.... Öyleyse yirmi yaş küçükte olsan yaşlanınca beğenilmeyeceksin....
Dünya genelinde çiftlere baktığınızda erkekler kadınlardan en az üç yaş büyük ortalama, eee boşanmalar, ayrılıklar neden bu kadar çok.... Yaş olarak denkler ya işte! Demek ki yaş farkının ya da denkliğinin neredeyse hiç önemi yokmuş. Kafanız uyuyor mu kardeşim, bakmayın yaşa başa...
Yalnız zaman dilimi denk olmalı bence, çağ olarak eşit olunmalı,yani insanlar yirmi beşe kadar ergendir bana göre, bu yaştan sonra alınan kararlar daha doğrudur diye düşünüyorum.

Bırakın şu şehir efsanelerini, yok erkekler geç olgunlaşırmışta, yok kadınlar çabuk çökermişte..Eee? Erkek sırf diri et için mi sever kadınını.... Öyleyse yirmi yaş küçükte olsan yaşlanınca beğenilmeyeceksin....
Dünya genelinde çiftlere baktığınızda erkekler kadınlardan en az üç yaş büyük ortalama, eee boşanmalar, ayrılıklar neden bu kadar çok.... Yaş olarak denkler ya işte! Demek ki yaş farkının ya da denkliğinin neredeyse hiç önemi yokmuş. Kafanız uyuyor mu kardeşim, bakmayın yaşa başa...
Yalnız zaman dilimi denk olmalı bence, çağ olarak eşit olunmalı,yani insanlar yirmi beşe kadar ergendir bana göre, bu yaştan sonra alınan kararlar daha doğrudur diye düşünüyorum.
Çok haklisiniz..bi tanıdığım 15 yas buyuktu kadından..ama kadini cok cirkin biriyle aldattı maalesef

Yani beyfendi 23 yaşında... Valla benim eşim benden 9 yaş büyük ama bazen o bile çocuk gibi davranıyo. Ki olgun biri olmasına rağmen. Aranizda 5 yaş olması değil aslında ama onun daha 23 yaşinda olması problem bence.

nerdeyse 3 yas farkimiz var ama hic sorun olmuyor. Evlenitken de baya genctik yani. Esim benden daha olgun. Her erkek daha gec olgunlasmiyor yani nadir olsa da var genc yasta sorumluluk sahibi olabilen

Nezamandir konuşuyorsunuz? Belki evlilik olmayabilir arkadaşça konuşmak hoşunuza gidiyordur? Zira kimse sevgilisine ufaklık ben senin buyugunum demez yani :))

Nezamandir konuşuyorsunuz? Belki evlilik olmayabilir arkadaşça konuşmak hoşunuza gidiyordur? Zira kimse sevgilisine ufaklık ben senin buyugunum demez yani :))
Yani oyle devamli konuşmuyoruz.ben kestirip atıyorum. ama konuşmaları falan çok çekici.yani 30 yasindayim dese inanırdım görsel acıdan da ayni zamanda :)

Back
X