Bebek Beslenmesi 5 yaşında yemek yemiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tugba001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
7
0
33
merhaba ben yiğenim için yardım istiyorum 5 yaşında erkek cocugu erken dogumdan sonra 18 gün küvözde kaldıgı icin emzirmeye pek alışamadı mama verildi arada yemeklere alıştırmaya calıstık çorbalarla felan agzına aldıgı gibi kusuyordu 2 yasına kadar doktorada götürdük zamana bırakın denildi şuan 5 yasında yemek kelimesini duymak bile istemiyor renkli eglenceli tabaklarda komik figürlerde yemekleri sunuyoruz gene yemiyor ama cay meyvesuyu kurabiye bisküvi kuru pasta yaş pasta meyveler herşeyi yiyor ama yemegi kesinlikle yemiyor bir kez şakayla uyurken sana yediriyoruz denildi diye uyumadı iki gün boyunca ve aç bırakmayıda denedik 3 gün boyunca mama vermedik yemegide kabul etmedi halsiz kalmasına ragmen 3 gün boyunca agzına bişe almadı ne yapmalıyız yardım edermisiniz

Son düzenleme:
profesyonel yardım alın bence artık.aldığın besınler cok onemlı.
bir diyetisyene once sız gidip danısın,gitmek istemeyebılır.
sonucta 6 aydan sonra alışması gereken yemek yemeyı cocuk 5 yasında nasıl alıssın...
kolaylıklar dılerım...

aynı sıkıntı benim kızımdada var 3 yaşına geldi hala sıvıdan başka bişey yemiyor oda 21 gün küvezde kaldı çok zor bişey bu konuda nasıl hareket etmek lazım ne yapmak lazım bılmıyorum ama ülkemizde tıp alanında neden bu tarz sorunlarla ilğilenılmıyor anlamıyorum dı-oktora gıdıyorsun zamanla alışır nasıl alışacak yolu nedır soylemıyor bılmıyorkı nasıl soylesın çok hasas bı durum ne yapacagız bılmıyorum bilen varmı daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan nasıl atlattı ALLAH rızası ıcın bız yardım etsın yazsın bizede :KK61::KK61:

X