- 10 Şubat 2013
- 273
- 300
- 123
- Konu Sahibi ummandakises
-
Teşekkür ederim de pek kolay geçmiyor.küçüğü de ablasına uyup çapraz ateşe alıyorlar beniİşte çocuk yapmama sebebimden biriAllah kolaylık versin bacım.
Ben de öyleydim.hatta 3,5yasina kadar düzgün cümle kuramıyordu.şimdi de susmuyor maşallah,susmuyoooooorrBiz simdi konussun diye agzinin icine bakiyoruZ. sonumuz bu sanirim
Biz simdi konussun diye agzinin icine bakiyoruZ. sonumuz bu sanirim
Dogrudur canim. Ama benimki daha 4 aylikYalnız o konuşmayıp geç konuşan çocuklar konuşunca tam konuşuyor bilmeni isterim. Bizimde aile dostumuz var haziranda 2 yaşına girdi hiç konuşumuyordu. Birkaç ay icinde konuşmaya başladı sanki içine büyük bir adam girmiş gibi. Herkes şok oluyor öyle kelimeler var ki.
Cok hoş bi soru ben kaçayımmBu ilginc durumu sorgulamayan o kadar yetişkin varken çocuğunuzun sorması çok güzel. Cevabı yok, böyle kıvırmaya devam edeceksiniz. Daha kötüsü de biz onlara "anne" - " baba " demedigimizde hos karsilanmayabilirken onların bizlere adımızla hitap ettiklerinde her şeyin normal gözükmesi. Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. Yaşım 35
Dogrudur canim. Ama benimki daha 4 aylik
Amin canim sagolasinnOyy yerim. Bende büyük sandım. Allah anne baba diyeceği günleri gstersin inşallah bir an önce.
Tövbe tövbe...ya biz bu kadar akıllı miydık acaba? Allah bağışlasın evladınızı.bi de korkutmasalar bizi...Ölecekmiyiz dedi akşam?
ne dicem öleceğiz diyemiyorum
öldükten sonra baska bir yerdemi yasıcaz dedi.
evet dedim iyi bir insan olursak cennette olacağız dedim
sen gene benim annem mi olacaksın dedi evet dedim.
sonra korktum bu kendıne alalh korusun bısey mısey yapmasın hanı tv gormustum bı kere.
dedimkı sakın ölme ben sensiz naparım? sende gelirsin yanıma dedi. tövbe yarrabbim insanlar yaşlanınca ölür ama sen daha çok küçüksün çok yaşayacaksın daha büyümedin bile dedim.
sarıldım agladım
bazende böyle seyler soruyorlar ne dıyecegım evet cocugum bugun varsak yarın olmayabılırız dıyemem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?