5 Yaşındaki Kızımın Bitmeyen Soruları:)

Çocuğunuz verdiğiniz cevabtan tatmin olmuyor daha açıklayıcı olup daha güzel anlattın açıklayıcı olursanız birdaha sormaz emin olun sadece onları sevdiğim için tatmin edici bir cevap değil.

Maşallah hepsine :) Onların yaşına inmek bana da zor geliyor açıkçası, ileride nolacak bakalım...

Benim kızımda 3 yaşında ve benzer sorular bizde de var. Sürekli sorular soruyor. Maşallah benim kızımda çok akıcı ve mantıklı konuşuyor. Her sorusuna aklına yatacak ve anlayacağı dilden cevap vermeye çalışıyorum. Sizde Eminim ki elinizden geldiğince böyle yapıyorsunuzdur. Fakat tekrar soruyorsa açıklayıcı olmamıştır dediğiniz cümleler.
"anne sen niye babaanneme anne diyorsun, dedeme baba diyorsun:)" "hic 2 tane anne baba olur mu" sorusuna sevdiğim için demek kestirme bir cevap olmuş sanki. Bizde baba ile annenin evlenmesi baba damat anne gelin olduğunda diye başlar o yüzden cümleme öyle başlayacağım. Ben olsam yerinizde Baba gelin anne damat olduğunda babanın annesi benim de annem oluyor. o yüzden anne diyorum. gibi bir cümle kurardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…