5 yil dayandım ama cok sogudum

Hata bende mi bilmiyorum. 5 yıllık evliyim 4 yaşındaysa oglum var. 5 yok nasil gecti hep hakaret küfür eleştiri kendimi değersiz görmemle gecti. Eşimin hic sevgisini hossetmedim. Sülalesi bile benden önemliyidi. Hiçbirşeyi baja danışmaz ev araba yüklü mallar alırken bile benim tapusu alındıktan sonra haberim okur kendi ailesiyle hallederdi. Herkesin yanında beni tersler dalga geçerdi. Gidecek yerim yok oglum zor büyüdü konusma terapileri falan aldi ya sabır dedim baktim ailemdende destek hic yok oglum icin dayandım. Zaten kocam eve gelmek nedir bilmez gece 12 1 lere kadar disarda . Ya çalışır yada arkadaslariyla takılır. Zaman zaman sehir dislarina gider. Ben ve oglum icin zamanı olmayan adam bizle yürüyüşe bile gelmeyen zaman bulamaya yorgun olan adam arkadaslariyla termal otellere başka şehirlerdeki maçlara gider. Kimsenin düğününe bile bizi almaz. Doğum günüm disinda ozel gunler onun icin saçmadır.evlilik yildinumumuzde hep hastadır. Hicbirseyde onun icin hayat arkadaşı eş değildim yani anlayacağınız. Evli arkadaslari bize gelcek diye ödüm kopar cunlu beni rezil eder . Onlar eşlerine sevgilerinden kârı koca olmaktan bahsederken benim kocam parayı beb kazanıyorum onane falan diye beni yerin dibine sokar. Cocugun annesi dediklerinde herkes benden hamile kalırdı o zaman der. Simdi gelmiş benden 2. Cocugu istiyor ki beni sadece karı koca ilişkisi icin önemser. Bense ondan bir daha cocugum olsun istemiyorum ve senelerdir hap kullaniyorum. Ama artık ben kocama o anlamada cok sogugum kendimi kullanılmış hissediyorum. 26 yaşındayım eşimle hic guzel animiz yok. Şuraya gidelim yok başbaşa birseyler yapalim yok . Ama o beni soğuk olmakla suçluyor evet sogugum icimden gelmiyor isvesiz cilvesizmişim evet asla aklima gelmiyor bile cunlu yapsam bile beni karisi yerine koymuyor ben hep gezmek istiyormuşum en son ne zaman bir yere gittik senle diyorum 2 bucuk sene once arkadaşlarının davetiyle gittigimiz sakarya gezisini soyledi düşünün. Benim amacım gezmek degil esim dedigim adamla birseyler yasamak ama hic istemiyor. Bir yürüyüş yapalim hadi bir dondurma almaya gidelim bir yerde cay içelim ben bunları 5 yıldır hic duymadım. Söylesem de yaomaz hoş bişr-i geçtim gecenin 3 unde rota virüsünden hastanelik oldum onda bile bir basima yuruyerek caddedeki kliniğe gittim uykusu varmis çok ne zirliyormusum oğlundan bana gecmisti oglumun ilacini verdim ateşine baktim serumunu yedim geldim sormadı bile aramadı bile :) oyle bir adam anlayacağınız simdi suclu benmiyim ben sadece oglumla mutluyum.yaninda beni geçirmeyen kocama soğumam hatamı sizce :KK43: istemiyorum yakin olmak istemiyorum onunla bana bulasmasin beni yaninda istemedigi gibi ondada eş olarak gorsun istemiyorum. Giyinip süslemiyormuşum giyinmeyi suslenmeyo unuttum ki ben gonlunu yaomak icin suslenmek icimdende gelmiyor. Hep evliliğimi düzeltmek istedim ama artik vazgeçtim sanirim
Geç bile kalmışsın yaşın genç daha boşa gitsin hanzoyu

Hata bende mi bilmiyorum. 5 yıllık evliyim 4 yaşındaysa oglum var. 5 yok nasil gecti hep hakaret küfür eleştiri kendimi değersiz görmemle gecti. Eşimin hic sevgisini hossetmedim. Sülalesi bile benden önemliyidi. Hiçbirşeyi baja danışmaz ev araba yüklü mallar alırken bile benim tapusu alındıktan sonra haberim okur kendi ailesiyle hallederdi. Herkesin yanında beni tersler dalga geçerdi. Gidecek yerim yok oglum zor büyüdü konusma terapileri falan aldi ya sabır dedim baktim ailemdende destek hic yok oglum icin dayandım. Zaten kocam eve gelmek nedir bilmez gece 12 1 lere kadar disarda . Ya çalışır yada arkadaslariyla takılır. Zaman zaman sehir dislarina gider. Ben ve oglum icin zamanı olmayan adam bizle yürüyüşe bile gelmeyen zaman bulamaya yorgun olan adam arkadaslariyla termal otellere başka şehirlerdeki maçlara gider. Kimsenin düğününe bile bizi almaz. Doğum günüm disinda ozel gunler onun icin saçmadır.evlilik yildinumumuzde hep hastadır. Hicbirseyde onun icin hayat arkadaşı eş değildim yani anlayacağınız. Evli arkadaslari bize gelcek diye ödüm kopar cunlu beni rezil eder . Onlar eşlerine sevgilerinden kârı koca olmaktan bahsederken benim kocam parayı beb kazanıyorum onane falan diye beni yerin dibine sokar. Cocugun annesi dediklerinde herkes benden hamile kalırdı o zaman der. Simdi gelmiş benden 2. Cocugu istiyor ki beni sadece karı koca ilişkisi icin önemser. Bense ondan bir daha cocugum olsun istemiyorum ve senelerdir hap kullaniyorum. Ama artık ben kocama o anlamada cok sogugum kendimi kullanılmış hissediyorum. 26 yaşındayım eşimle hic guzel animiz yok. Şuraya gidelim yok başbaşa birseyler yapalim yok . Ama o beni soğuk olmakla suçluyor evet sogugum icimden gelmiyor isvesiz cilvesizmişim evet asla aklima gelmiyor bile cunlu yapsam bile beni karisi yerine koymuyor ben hep gezmek istiyormuşum en son ne zaman bir yere gittik senle diyorum 2 bucuk sene once arkadaşlarının davetiyle gittigimiz sakarya gezisini soyledi düşünün. Benim amacım gezmek degil esim dedigim adamla birseyler yasamak ama hic istemiyor. Bir yürüyüş yapalim hadi bir dondurma almaya gidelim bir yerde cay içelim ben bunları 5 yıldır hic duymadım. Söylesem de yaomaz hoş bişr-i geçtim gecenin 3 unde rota virüsünden hastanelik oldum onda bile bir basima yuruyerek caddedeki kliniğe gittim uykusu varmis çok ne zirliyormusum oğlundan bana gecmisti oglumun ilacini verdim ateşine baktim serumunu yedim geldim sormadı bile aramadı bile :) oyle bir adam anlayacağınız simdi suclu benmiyim ben sadece oglumla mutluyum.yaninda beni geçirmeyen kocama soğumam hatamı sizce :KK43: istemiyorum yakin olmak istemiyorum onunla bana bulasmasin beni yaninda istemedigi gibi ondada eş olarak gorsun istemiyorum. Giyinip süslemiyormuşum giyinmeyi suslenmeyo unuttum ki ben gonlunu yaomak icin suslenmek icimdende gelmiyor. Hep evliliğimi düzeltmek istedim ama artik vazgeçtim sanirim
Bu adamı cekmeyin , daha çok gençsiniz boşanın derim , umarım maddi birikim yapmışsınızdır bu zamana kadar ...

Ailemde sorunlar cok ayrı bir kavga gürültüce orda var ve beni bariz istemiyorlar bunu acik acik söylüyorlar bende oglumla bir hayat kurdum kendime ama kocamın bana sıcak.ol 2.cocuk isteklerine artik tahammülüm yok napcam bilmiyorum şehir dışına gittiğinde seviniyorum oglumla barbarayız rahatız diye
Asla bir daha çocuk yapma , Adamın niyeti seni köleleştirmek, çocuk falan değil derdi , senin onu boşama ihtimalini ortadan kaldırma peşinde, çekme bu adamı...

İşe girip neden boşanmayı düşünmüyorsunuz ?

Eski konu tarihine bakın. Konu sahibi zaten 2020’den beri siteye girmiyor. Muhtemelen aynı devam ediyordur.

İlk başlığınızdan beri hepsini okudum. Hala boşanmadınız sanırım, boşanacağını sanmıyorum. Tüm yazdıklarınız gençler için bir ders niteliğinde. Bu tip aksaklıklar varsa düzelir diye beklemeyeceksiz. Dü zel meez! Bile bile ateşlere yürümüşsünüz. Siz bu kişiyle sözlüyken de ayrılabilirdiniz. Kaç kişi burada ayrılın diye belirtmiş. Kaale almamışsınız. İlişkisinde sorun olup evlenmeyi düşünenler sizin yazdıklarınızı okumalılar.
Merhaba 2 sene önceki konuyu hortlatmışsınız..

Benim amacım gezmek degil esim dedigim adamla birseyler yasamak ama hic istemiyor.

evlilik öncesi yaptığın bir hata yüzünden evlenmek zorunda kaldın gibi görünüyor. Bu adamın seninle hiç alakası yok. Soğumak hata mı şeklinde bir soru bile oluşmaması lazım. Sorun soğumak değil çünkü kendini ezdirmen. O adam da nasıl olsa terk edemez deyip üstünde hakimiyetini kurmuş. Ev de otel olmuş gibi zaten. Bir iş bul kendine ne olursa olsun. Gizliden bir birikim yaparsan daha iyi olur. Kendi koşullarını iyileştirmeye bak. Sonra açarsın dava nafakayla daha sağlıklı yaşarsın.

Ayy bu hainlik yapılır mı ya tarihe bakmamıştım 🤣

Olan beş yılına olmuş,kendin de çocuğuna da cektirmissin.
Merak etme,bosansan o tapulardan hakkini alırsın (sana kalmasın diye ailesinin üstün yapmadıysa tabii).
Bence o evde durdugun her gün sana ve çocuğuna hakaret. Umarım kurtulursun

Boşan.
Kendine hiç mi saygın yok? 26 yaşındasın, 5 yıldır bunu çekiyorsun. Gençliğine yazık.

Merhaba 2 sene önceki konuyu hortlatmışsınız..
Kişi dikkatimi çekince üye olduğu süreçteki tüm mesajlarını okudum. Başından beri süreç sıkıntılıymış. Hata yapa yapa ilerlemiş. Bu tip sorunu olanlar varsa belki ders alır diye düşündüm. Yoksa eski bir konu olduğunu biliyordum.

Bence siz çalışmaya başlayıp ayaklarınızın üzerinde duran güçlü bir kadın olduğunuzda eşinizin gözünde kıymete bineceksiniz. Çünkü eşiniz kendi ezikliğini sizin üzerinizde maddi manevi hakimiyet kurarak kapatıyor. Manevi olarak ona sırt döndünüz sevginiz bitmiş, maddi olarak da ona ihtiyacınız olmadığını gösterdiğinizde baya bir yıkıma uğrar gibi, tutuşur yani. Bana öyle geldi. Ama ne olursa olsun bu adamdan ne köy olur ne kasaba. Öyle karamsarlığa filan da düşmeyin 26 yaş nedir benimle aynı yaştasınız ben iş hayatına 25imde başladım hayatımı yeni kuruyorum siz de yolun daha başındaısnız. Kendinize gelin çocuğunuz ve kendiniz için bir silkelenin, daha fazla yıllarınızı bu adamla heba etmeyin böyle hayat geçmez.

Back
X