Hata bende mi bilmiyorum. 5 yıllık evliyim 4 yaşındaysa oglum var. 5 yok nasil gecti hep hakaret küfür eleştiri kendimi değersiz görmemle gecti. Eşimin hic sevgisini hossetmedim. Sülalesi bile benden önemliyidi. Hiçbirşeyi baja danışmaz ev araba yüklü mallar alırken bile benim tapusu alındıktan sonra haberim okur kendi ailesiyle hallederdi. Herkesin yanında beni tersler dalga geçerdi. Gidecek yerim yok oglum zor büyüdü konusma terapileri falan aldi ya sabır dedim baktim ailemdende destek hic yok oglum icin dayandım. Zaten kocam eve gelmek nedir bilmez gece 12 1 lere kadar disarda . Ya çalışır yada arkadaslariyla takılır. Zaman zaman sehir dislarina gider. Ben ve oglum icin zamanı olmayan adam bizle yürüyüşe bile gelmeyen zaman bulamaya yorgun olan adam arkadaslariyla termal otellere başka şehirlerdeki maçlara gider. Kimsenin düğününe bile bizi almaz. Doğum günüm disinda ozel gunler onun icin saçmadır.evlilik yildinumumuzde hep hastadır. Hicbirseyde onun icin hayat arkadaşı eş değildim yani anlayacağınız. Evli arkadaslari bize gelcek diye ödüm kopar cunlu beni rezil eder . Onlar eşlerine sevgilerinden kârı koca olmaktan bahsederken benim kocam parayı beb kazanıyorum onane falan diye beni yerin dibine sokar. Cocugun annesi dediklerinde herkes benden hamile kalırdı o zaman der. Simdi gelmiş benden 2. Cocugu istiyor ki beni sadece karı koca ilişkisi icin önemser. Bense ondan bir daha cocugum olsun istemiyorum ve senelerdir hap kullaniyorum. Ama artık ben kocama o anlamada cok sogugum kendimi kullanılmış hissediyorum. 26 yaşındayım eşimle hic guzel animiz yok. Şuraya gidelim yok başbaşa birseyler yapalim yok . Ama o beni soğuk olmakla suçluyor evet sogugum icimden gelmiyor isvesiz cilvesizmişim evet asla aklima gelmiyor bile cunlu yapsam bile beni karisi yerine koymuyor ben hep gezmek istiyormuşum en son ne zaman bir yere gittik senle diyorum 2 bucuk sene once arkadaşlarının davetiyle gittigimiz sakarya gezisini soyledi düşünün. Benim amacım gezmek degil esim dedigim adamla birseyler yasamak ama hic istemiyor. Bir yürüyüş yapalim hadi bir dondurma almaya gidelim bir yerde cay içelim ben bunları 5 yıldır hic duymadım. Söylesem de yaomaz hoş bişr-i geçtim gecenin 3 unde rota virüsünden hastanelik oldum onda bile bir basima yuruyerek caddedeki kliniğe gittim uykusu varmis çok ne zirliyormusum oğlundan bana gecmisti oglumun ilacini verdim ateşine baktim serumunu yedim geldim sormadı bile aramadı bile :) oyle bir adam anlayacağınız simdi suclu benmiyim ben sadece oglumla mutluyum.yaninda beni geçirmeyen kocama soğumam hatamı sizce

istemiyorum yakin olmak istemiyorum onunla bana bulasmasin beni yaninda istemedigi gibi ondada eş olarak gorsun istemiyorum. Giyinip süslemiyormuşum giyinmeyi suslenmeyo unuttum ki ben gonlunu yaomak icin suslenmek icimdende gelmiyor. Hep evliliğimi düzeltmek istedim ama artik vazgeçtim sanirim