Gebeliğe Hazırlık 5 yıl sonra mucizemi kızlar bakabilirmisiz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Drdr17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2019
866
558
53
Merhaba kızlar hepinize . Gözle kolay telefonda zor görünen . Akşam yemeğinden sonra yaptıgım testimi ekliyorum . Böyle olup da hamile kalan varmı ? Bu geçerli mi ? 3 gün var bata . Hepinize şimdiden teşekkürler

Adet gunu gecsin bi daha test yapin Inşallah hamilesinizdir
Yanı iki kere kimyasalım var . Vicudumdan anladım da test yaptım. Benım belirtilerim çok erken baslıyor . Uykusuzlukla gösteriyor kendini. Hakkımızda hayırlısı . Bukadar ince olmasının sebebi belkıde kimyasaldandır :/

Soguk kanli olun.Allah ne zaman isterse o zaman mucizeni verir.Kimyasal deyib kendinizi strese altinda maruz kalmayin.Inşallah hamile kalirsiniz.

O kadar hayalet ki zar zor gördüm gibi emin olmanız açısından yarın kan testi mi yaptırsanız üzmek istemem ama sevinmek için erken sanki en iyi sonucu hekimden öğrenirsiniz

Aaa ben çok belirsiz ince bir çizgi gördüm Allah hayırlısını nasip etsin gönlünüze göre versin rabbim

O kadar hayalet ki zar zor gördüm gibi emin olmanız açısından yarın kan testi mi yaptırsanız üzmek istemem ama sevinmek için erken sanki en iyi sonucu hekimden öğrenirsiniz

Aaa ben çok belirsiz ince bir çizgi gördüm Allah hayırlısını nasip etsin gönlünüze göre versin rabbim

Çok çok silik bir çizgi gördüm. Kan testi vermelisiniz netleşmesi için. İnşallah nasip olur.

Adetin geçti mi peki
Hepinize teşekkürler .
Reglime 3 gün var . Sabah bitane daha test yapıp öğlen kan vericem olmadı.

Eşimde görmüyor :)
En iyisi kan vermek .
Ama ben çok halsiz ve uykusuzum ıkı gündür . Ki çok az uyuyan birisi olarak.

Eklentiler

• C91F0BFD-AD5F-4C8B-AAAB-4851E5E92FAF.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 79
Hepinize teşekkürler .
Reglime 3 gün var . Sabah bitane daha test yapıp öğlen kan vericem olmadı.
İlk idrarınla yap canım benimde 3 gün kala silik çıkmıştı ben 2 gün sonra tekrarladım yine silikti kaset test deneyim belki erken gebelik testi yanıltır diye denedim onda da silik çıkınca kan vermiştim

Yaa:)
Allah bağışlasın . Benım gibi yıllardır bekleyen annelerimiz var . Allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın . Eğer olduysa yani gebelik varsa tek bir ilaç sayesinde . Ben ilacın etkisine inanamadım şuan şaşkınlık içindeyim. Ama kendimi biliyorum . Saglıklı ve ya değil ama ben hamileyim .:)

Yarın sabah ilk idrarla deneyin bir de varsa testiniz. Sanki hafif çizgi var gibi. İnşallah gönlünüze göre olur

Hayırlı olsun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…