5 yıldır çadırda yasayan 7 cocuklu dul bayan nasıl bır vıcdan

nakna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
144
1
68
İstanbul
evet herkese ıyı aksamlar dılıyorum bana akıl verın lutfen vıcdanım hıc rahat degıl bugun okulda bır annenın cocuklarını polıs zoruyla okula getırdıler kadın varda benmı okutmadım dıye ısyan edıyor .mudure.kadını dınledım 5 yıldır kocası tarafından terkedılmıs bır cadırda 7 cocugu ıle yasam mucadelesı verıyor yasları 3 .7 .9 12 14 arasında cok caresız ıs yok cocuklar mendıl satıyor anne aksama kadar kagıt topluyor .acıdım hemde cok ıcım yandı cadır bıle dıyemedıgım bır musambadan ıcerısınde 1 cekyat bır kılım baska hıcbırsey yok ama hıc bırsey sok oldum kımsenın cesaret edemedıgı kagıt topluyor dıye dıslanann bu kadının cadırına gırdım arkadaslar bu kadın muhtara beledıyeye murcat etmıs gecen sene ama hıc bır sey haber alamamıs akıl verın bana gercekten yedıgım ekmek bogazımda duruyor ogullarının beslenbesıne 1 ekmegı bolestırdı bu nasıl bır yasam ne yapayım soyleyın nereye muracat edebılırım bu sogukta yagmurda orada kalmalarına vıcdanım el vermıyor lutfen cozum bulmama yardım edın

Çok üzüldüm
Bazen öyle dert sahibi hissediyoruz ki kendimizi bizimkide dert mi diyo insan bu durumda
Belediyeye falan başvurulsa bi sonuç alınmaz mı yine acaba ?

Offfffffffffff.

irfan değirmenci kanal d sabah haberleri oraya başvurun haber yapsınlar. haber yapılırsa daha çok yardım yapılır hem üst merciler duyar aklıma bu geldi benim yani ben olsam böyle yapardım ısrarla mesaj atın bütün kanallara.

ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN INSALLAH(AMIN) uzuldum

Allah yardımcısı olsun. Yanlız 5 yıl önce terk edilmiş kocası tarafından diyorsunuz, çocukların en küçüğü 3 yaşında :44:

sonradan iflas etmedilerse o yoklukta bu kadar çocuk doğurmakta neyin nesi??*ahhh bu cehalettt

kadın ılk esı terketmıs 2 .cı esı de olmus ondan 3 ve 7 yasındakı cocukları varmıs dıger cocukları ılk esındenmıs kusuruma bakmayın ınternet sureklı donuyor baskasının agından baglandıgım ıcın hızlı cevap yazamıyorum muge anlıya msj gondermek ıstıyorum ama bırturlu basaramadım msj gıtmıyor

Allah yardımcıları olsun.Ama mahalle muhtarında ses çıkmaması şaşırtı beni.Burda evi barkı olanlara bile ne yardımlar yapılıyor.Birde siz gitseniz belki yolunu yordamını bilememişlerdir.
Belediyeye hatta valiye bile gidebilirsiniz kayıtsız kalmayacaklardır.

Birde haber olursa daha çabuk yardım alır yerel tv den birilerine yada ulusal kanallara bildirirseniz.

nerde yaşıyor bu insanlar

ewt elınden geldığı kadar böyle yerlere başvur devletten bişi gelmemiş barı böyle programlardan gelsınki mutlaka gelıyorr bu programlarda sesını duyuranlara yardım allahy yardım etsın kımseyı böyle darda koymasın rabbbım lütfen sesınızı duyurana kadar uğraşın herkes duyarsız dıye sızde görmezden gelmeyın zaten gelmeişsinizde vageçmeyın yardım bulana kadar allah sızede yardım etsınn

hangi il ve hangi ilçe olduğunu yazarsanız daha kolay yardım edilecektir.

kadın ılk esı terketmıs 2 .cı esı de olmus ondan 3 ve 7 yasındakı cocukları varmıs dıger cocukları ılk esındenmıs kusuruma bakmayın ınternet sureklı donuyor baskasının agından baglandıgım ıcın hızlı cevap yazamıyorum muge anlıya msj gondermek ıstıyorum ama bırturlu basaramadım msj gıtmıyor

5 yıldır mı o çadırda yaşıyorlarmış ki o kadar zamana bile gerek yok ki bir günde bile olsa nasıl farkedilmez nasıl yardım edilmez. müdür den bahsetmişiniz okul müdürü mü bu kişi. madem bu ailenin durumunu biliyor neden o bir girişimde bulunmamış yani olayı anlatıyor ama kendisi bir şey yapamamış...

arkadaşım lütfen hangi il ,ilçe,semtte olduğunu belirtirmisin buradan bile yardım edenler olur....
okuduğumda içime oturdu...

Canım hemen söyle sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gitsin.Ordan para yardımı yapıyorlar.Ordanda belediyeye gitin..Nerde yaşıyorsun..Benim eşim kaymakmlkda çalışıyor çünkü ondan biliyorumm..En azından gelir olur onlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…