evet herkese ıyı aksamlar dılıyorum bana akıl verın lutfen vıcdanım hıc rahat degıl bugun okulda bır annenın cocuklarını polıs zoruyla okula getırdıler kadın varda benmı okutmadım dıye ısyan edıyor .mudure.kadını dınledım 5 yıldır kocası tarafından terkedılmıs bır cadırda 7 cocugu ıle yasam mucadelesı verıyor yasları 3 .7 .9 12 14 arasında cok caresız ıs yok cocuklar mendıl satıyor anne aksama kadar kagıt topluyor .acıdım hemde cok ıcım yandı cadır bıle dıyemedıgım bır musambadan ıcerısınde 1 cekyat bır kılım baska hıcbırsey yok ama hıc bırsey sok oldum kımsenın cesaret edemedıgı kagıt topluyor dıye dıslanann bu kadının cadırına gırdım arkadaslar bu kadın muhtara beledıyeye murcat etmıs gecen sene ama hıc bır sey haber alamamıs akıl verın bana gercekten yedıgım ekmek bogazımda duruyor ogullarının beslenbesıne 1 ekmegı bolestırdı bu nasıl bır yasam ne yapayım soyleyın nereye muracat edebılırım bu sogukta yagmurda orada kalmalarına vıcdanım el vermıyor lutfen cozum bulmama yardım edın
Netten Cumhurbaşkanı veya Başbakana mail at.
arkadaşım lütfen hangi il ,ilçe,semtte olduğunu belirtirmisin buradan bile yardım edenler olur....
okuduğumda içime oturdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?