Yorumların hepsini şuan okudum.
Arkadaşlar bize garip ve şaşırtıcı gelebiliyor böyle durumlar.
Ama inanın o kadar bize uzak (mesafeden bahsetmiyorum ) aileler var ki , kadın okuma yazma bilmiyor,
Erkek sadece tarlada çalışmış, korunma nedir bilmeyen , toplum arasına giremeyen....
Belki inanmayacaksınız ama ben İzmir` in bir ilçesinden yazıyorum.
Gördüklerimiz, kurtardıklarımız yada fark etmeye çabaladığımız onca aile var ki....
Bir arkadaşımız var mesela yorumunda şu kadar olmuş eşi terk etmiş ama en son çocuğu şu yaşta diye ,
tam anlamıyla bunu yazmadı sanırım ama buna benzer birşeyler ima eden bir yorumdu ( kusura bakmayın geri dönüp de ne yazmış diye bakamayacağım)
Ama o ailenin başına ne geldiğini bilmiyoruz, neler yaşadıklarını, o çocukların hangi cehaletle büyütüldüğünü bilmiyoruz.
Biz sadece ekranda olsun, internette olsun sadece açık aramaya, olayları irdelemeyle meşgulüz, ama empatiden bi o kadar da uzağız..
Neyse...
Konu sahibi arkadaşım az önce bir yorum yazdım. Onlar bizim denediğimiz ve sonuç aldığımız yollar. Dilerim bir aile daha kurtarılır.
Senin bahsetttiğin gibi bir ailden bİr kaç çocuk kurtarıldı mesela... Kaliteli bir anadolu liseni bitirip de şaun kaliteli bir üniversitede okuyor. o çocuklar neden bunu yapamasın....
Belki cümlelerimde kopukluk var ama bu neden mi...
Çok şey var yazacak ama bu konu yarın ikinci hatta üçüncü sayfalara düşecek, her zamanki gibi herkesin deyimiyle fake konular yorumlar alacak...
Oysaki çocuklarımızı yetiştiren kadınlar bu tarz konular ı sadece açık aramayla neden çok çocuk yapmış diyip bir daha yorum yapamayacağız...
Acı ama gerçek………….