5 yıldır hayatıma kimseyi alamadım 3 ay önce yeni bir ilişkim oldu ama....

Miraesra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
23
3
86
Ama çok şey öğrendim hakkında eskiden uyuşturucu bağımlısı olduğunu amerikadan türkiyeye bu yüzden geldiğini rehabilitasyon gördüğünü.nişanlandığını ve aldatıldığını. Bunların hepsini anlattı bana fakat şöyle bir durum var konuşmalarımızda eski nişanlısı sürekli hayatımızın içinde yılbaşında şunu yapmıştık şöyle olmuştu böyle olmuştu şuraya tatile gittik şunlar oldu seninlede gidelim arkadaşlar ben ayrıldım bunun üzerine ama dün tekrar barıştık fakat barıştıkda iletişim kuramıyoruz ben neyapmayalım yardım lütfen

Tutmaz evet ama ondan neden gidemiyorum kafam çok karışık. 7 yıl önce sevdiğim adamı kaybettim bu yüzden hayatıma kimseyi alamadım şimdi bi ilişkim oldu dedim oda böyle oldu

Kimseye kötü art niyetli olmadım bugüne kadar şu hayatta yaptığım kimseye kötülüğüm olmadı gönüllü çocuk esirgeme kurumundayım ama bazen isyan ediyorum neden ben diye

Tutmaz evet ama ondan neden gidemiyorum kafam çok karışık. 7 yıl önce sevdiğim adamı kaybettim bu yüzden hayatıma kimseyi alamadım şimdi bi ilişkim oldu dedim oda böyle oldu

Bence oldurmaya çalıştığınız ve daha iyisini bulamayacağınızı düşündüğünüz için bırakmıyorsunuz. Ayrıca "neden ben" diye isyan içinde oldukça pozitif şeyleri çekemezsiniz kendinize.

Doğru oldurmaya çalışıyorum

İlerde ne olacağını bilimiyorsunuz iyice uzatıp kendinizi uzmeyin

Sevgililik bitince onun izlerini silmek için bi atlama tahtası bulunur, işte o sen olmuşsun. Eğer atlama tahtası değilsen de obsesif biriyle birliktesin, zırt bırt eski ilişkisinden bahseden insan çekilmez, ben olsam tüyerdim .

Duyumlarım oldu insanlara sevgilim çok çok güzel diye beni gösteriyormuş.galiba 5.günde neden facebookda ilişki durumu yaptığıda o kıza nispet gibi birşeydi.benim üzerimden bu şekilde yürüyor galiba

Galiba tahta olmuşum ben ona acırken ben düşmüşüm acınak duruma

Neden sorunlu birini hayatina aliyorsun ki. Basina bela mi ariyorsun!

Bilmiyorum bazı şeyleri iyi gelmişti bana sonradan anladım sorunlar olduğunu

Bence yol yakınken vazgeç saglıklı bi ilişki gibi durmuyor.

Yani 5 yıldır kimseyle olmayıp olmayıp 5 yilin sonunda uyusturucu bağımlısı adamı mı aldınız hayatınıza? Bunun için mi beklemistiniz? Adam aşırı fantastik geldi bana. Macera başlıyor hazır olun. Sıradan hayatınıza aksiyon gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…