Tutmaz evet ama ondan neden gidemiyorum kafam çok karışık. 7 yıl önce sevdiğim adamı kaybettim bu yüzden hayatıma kimseyi alamadım şimdi bi ilişkim oldu dedim oda böyle oldu
Doğru oldurmaya çalışıyorumBence oldurmaya çalıştığınız ve daha iyisini bulamayacağınızı düşündüğünüz için bırakmıyorsunuz. Ayrıca "neden ben" diye isyan içinde oldukça pozitif şeyleri çekemezsiniz kendinize.
Galiba tahta olmuşum ben ona acırken ben düşmüşüm acınak durumaSevgililik bitince onun izlerini silmek için bi atlama tahtası bulunur, işte o sen olmuşsun. Eğer atlama tahtası değilsen de obsesif biriyle birliktesin, zırt bırt eski ilişkisinden bahseden insan çekilmez, ben olsam tüyerdim .
Çok doğru söyledin bende obsesif olduğunu düşünüyorumGaliba tahta olmuşum ben ona acırken ben düşmüşüm acınak duruma
Yani 5 yıldır kimseyle olmayıp olmayıp 5 yilin sonunda uyusturucu bağımlısı adamı mı aldınız hayatınıza? Bunun için mi beklemistiniz? Adam aşırı fantastik geldi bana. Macera başlıyor hazır olun. Sıradan hayatınıza aksiyon gelecekAma çok şey öğrendim hakkında eskiden uyuşturucu bağımlısı olduğunu amerikadan türkiyeye bu yüzden geldiğini rehabilitasyon gördüğünü.nişanlandığını ve aldatıldığını. Bunların hepsini anlattı bana fakat şöyle bir durum var konuşmalarımızda eski nişanlısı sürekli hayatımızın içinde yılbaşında şunu yapmıştık şöyle olmuştu böyle olmuştu şuraya tatile gittik şunlar oldu seninlede gidelim arkadaşlar ben ayrıldım bunun üzerine ama dün tekrar barıştık fakat barıştıkda iletişim kuramıyoruz ben neyapmayalım yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?