İşte bunu bütün arkadaşlarım söylüyor 5 yıl bekledin bunun içinmiydi diyeYani 5 yıldır kimseyle olmayıp olmayıp 5 yilin sonunda uyusturucu bağımlısı adamı mı aldınız hayatınıza? Bunun için mi beklemistiniz? Adam aşırı fantastik geldi bana. Macera başlıyor hazır olun. Sıradan hayatınıza aksiyon gelecek
Neyin kafasindasin☺Merhaba bayan ben yeni uye oldum
Evet bir dal aradım galiba yanlış yerde aradımBence siz Bunca yıldan sonra tutuncak bi dal o ise bi yara bandi aramis ve birbirinizi bulmussunuz.
Bu adamla evlilik dusunmemelisin bence. .
Dogru insan gibi gordun ama şükretki sana başta gostermis gercek tarafini ve lutfen diyorum bukadar bagimliliklarina ragmen ve ustelik eski nisanlisinin gölgesi ismi konusu halaa sizinleyken bu adamla lutfen olma uzak durEvet bir dal aradım galiba yanlış yerde aradım
Olamayacağımı bir saat önce belirttim kendisine.arkadaşlarım sizin söylediğiniz herşeyi söyledi konuştu benimle ama baika insanaşrın düşüncelerinide almak istedim en kötüsüde özkanın kemiklerini sızlatıyorsun demeleriydiDogru insan gibi gordun ama şükretki sana başta gostermis gercek tarafini ve lutfen diyorum bukadar bagimliliklarina ragmen ve ustelik eski nisanlisinin gölgesi ismi konusu halaa sizinleyken bu adamla lutfen olma uzak dur
Hayir bak o yanlis bi dusunce rahmetli eski sevgilinizin mekani cennet olsun nur içinde yatsin gunahlari af olsun insallaahhhh fakat onun kemiklerini sızlatma gibi bir dusunceye kapilma girme bile o konuya.. o yara sende hep kalicak o bambaska ve çok farkli bisi sende fakat hayat devam ediyor elbet sende bir yerden sonra tutunucaksin birseye , dedigim gibi özkanin kemikleri sizliyor diye dusunursen hic bi yerden baslayamazsin yapma bunu kendine .. ama bu adamlada olma lutfen geri dönme barisma. .Zaten evlenemem üçgündür uzaklaşma
Olamayacağımı bir saat önce belirttim kendisine.arkadaşlarım sizin söylediğiniz herşeyi söyledi konuştu benimle ama baika insanaşrın düşüncelerinide almak istedim en kötüsüde özkanın kemiklerini sızlatıyorsun demeleriydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?