5 yıldızlı genel ev açılacak, açılış günü ücretsiz olacak. Belediye açıklama yaptı

ya ben genelev mantıgına cok ters degılım.. oralar kapanınca sokakların hallerınıde görmüş oluyoruz.
pipisini tutamayan erkek bozuntuları , köşeyi dönen her hatun kişiye , hallenmek maksatıyla bakıyor. ve sürekli 3.sayfa haberleri cıkıyor.
oraya gidenler bellı , amacları bellı. alan razı satan razı ( tamamı olmasada ) bısekılde deşarj oluyorlar.
Tr'de cinsellıgın normal düzeye ınmesı beklenemez , bu kadar dini değerlere sahıp ınsan varken bu konu ülkemız ıcın bence ütopik..
o yuzden bu gibi durumlarla imkanlar saglanmalı diye düşünüyorum..

Bedava sirke baldan tatlıdır. Ben gidiyorum, gelen var mı?

Gelirken bir şey almama gerek var mı canım , ona göre fantezi shoplardan sipariş vereyim

Hadi bakalım kadınlar klübü genel ev zirvesi yapıyoruz. Listeye adını yazdırmak isteyen bana ya da lindaya ulaşsın.

ay geldim geldim, geç kalmadım di mi, beni bırakmayın.
hayrola kk nın önünden otobüsmü kaldiriyorsunuz ,beleşse bende gelirim

bursadakini bilmiyorum da, red light da çalışan kadınlar amerikan sahil dizilerinden fırlamış gibiydi, bana böyle gel gel yaptılar, ben şok
yok bacım almayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…