5 yılın sonu kafamda deli sorular

mutlusonsuzolsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2017
9
1
1
34
Arkadaşlar benzer konular açılmış ama ben yinede çözüm bulamadım halime.. çok güzel masum bi aşkla başlayan her anını içime sinerek yasadığım 5 yıllık ilişkim bir süre önce bitti…basta kendi sorunları vardı iş hayatı yogundu. Yani bu yuzden mutsuz olmaya baslamstı. eskisi gibi vakit geciremıyorduk. zaten 1 yıldır farklı sehirlerdeydık. Ama surekli gidip geliyorduk birbirimizin yanına. ayrıldıgımız zamana kadar en ufak bos vakitlerini bile her zaman bana ayıran biriydi .önceliği her zaman bendim. ama çalışmaya baslayınca gercekten cok yogun bır iş hayatı oldu. bas edemedi agır geldi sorumluluk bunun sonucunda benden uzaklastı ben hep destek vermeye calıştım ama istemedi. Ve sonrasında da seni daha fazla muıtsuz etmek istemem ben kötü bi adam olmak, tek basıma bi hayat surmek istiyorum falan dedi . ve ne yaptıysamda ilişkimizi noktaladı. Ailelerimiz falan herkes biliyordu zaten nisan olacaktı aynı sehire geldiğimzde.sonrası da evlilik…. Ama gözü görmedi hiçbir şeyi.. basta yapma etme dedimse de geri adım atmadı. suan 3 ay oldu bende susuyorum ve bir sınava hazırlanıyorum zaten.. bu sınavın sonunda onun yasadiği yere tayınım olacaktı. Oyleydi hayalimiz. sizce ne olur bu işin sonu??? bi fikrinizi almak istiyorum...

Arkadaşlar benzer konular açılmış ama ben yinede çözüm bulamadım halime.. çok güzel masum bi aşkla başlayan her anını içime sinerek yasadığım 5 yıllık ilişkim bir süre önce bitti…basta kendi sorunları vardı iş hayatı yogundu. Yani bu yuzden mutsuz olmaya baslamstı. eskisi gibi vakit geciremıyorduk. zaten 1 yıldır farklı sehirlerdeydık. Ama surekli gidip geliyorduk birbirimizin yanına. ayrıldıgımız zamana kadar en ufak bos vakitlerini bile her zaman bana ayıran biriydi .önceliği her zaman bendim. ama çalışmaya baslayınca gercekten cok yogun bır iş hayatı oldu. bas edemedi agır geldi sorumluluk bunun sonucunda benden uzaklastı ben hep destek vermeye calıştım ama istemedi. Ve sonrasında da seni daha fazla muıtsuz etmek istemem ben kötü bi adam olmak, tek basıma bi hayat surmek istiyorum falan dedi . ve ne yaptıysamda ilişkimizi noktaladı. Ailelerimiz falan herkes biliyordu zaten nisan olacaktı aynı sehire geldiğimzde.sonrası da evlilik…. Ama gözü görmedi hiçbir şeyi.. basta yapma etme dedimse de geri adım atmadı. suan 3 ay oldu bende susuyorum ve bir sınava hazırlanıyorum zaten.. bu sınavın sonunda onun yasadiği yere tayınım olacaktı. Oyleydi hayalimiz. sizce ne olur bu işin sonu??? bi fikrinizi almak istiyorum...
Uzun ilişkileri genelde böyle oluyor yıllar içinde bişeyler tükenmiş oluyor

Ne olur bilmiyorum ama giden adam geri dönse bile ben istemem. İş ciddiye binince kaçan adamın sevgisinden şüphe ederim. Seven adam asla gitmez. Size geri dönerse bile boşlukta olduğu içindir sadece. Kendi hayatınıza bakın ve bu adamı unutmaya çalışın derim. Sevgililikten dönmek kolay biraz canınız acır sonunda unutursunuz fakat evlendikten sonra boşanmak daha çok acı verir.

bende zaten onu soruyorum kendime yıllardır sevgi dediğimiz gelecegimiz dediğimiz sey aslında hic olmamış mı diye...ama kalbimden atamıyorum ve biterken de nefret ederek bitmedi. böyle olması gerek dedi ve bitirdi. tartısmaya bile acmadı bu durumu. en cok o koyuyor :( hersey ıcımde ve yarım kaldı...

bende zaten onu soruyorum kendime yıllardır sevgi dediğimiz gelecegimiz dediğimiz sey aslında hic olmamış mı diye...ama kalbimden atamıyorum ve biterken de nefret ederek bitmedi. böyle olması gerek dedi ve bitirdi. tartısmaya bile acmadı bu durumu. en cok o koyuyor :KK43: hersey ıcımde ve yarım kaldı...
Bitirmiş kendisi,kalbinde de beyninde de,neyi tartışacaksınız ki zaten.Sevilmemek de aşka dahil.
Tartışırsan çok kötü olur zaten soğumuş adamı nefret ettirirsin.
Ben sevmediğim birinden ayrılsam o da benimle tartışsa ayyy koşarak uzaklaşırım olay yerinden,ölü taklidi bile yaparım.

Bitirmiş kendisi,kalbinde de beyninde de,neyi tartışacaksınız ki zaten.Sevilmemek de aşka dahil.
Tartışırsan çok kötü olur zaten soğumuş adamı nefret ettirirsin.
Ben sevmediğim birinden ayrılsam o da benimle tartışsa ayyy koşarak uzaklaşırım olay yerinden,ölü taklidi bile yaparım.
yani en azından 5 yılın hatrına nedenleri söylemek insanca konusmak gerekmez mi..helallik almak gerekmez mi. kaçarak unutuluyosa hersey oh ne guzel.. bu asamaya gelene kadar herseyi içinde yasamıs ve bana en son soyluyor. kurtarmak için biseyler yapılamaz mıydı sizce..

Ben de eşimle tanıştığımızda farklı şehirlerde yaşıyorduk. Sonradan uzaklığı bahane edip beni oyalar diye en başından olmaz dedim. O da kabul etmedi. Ben bu ilişkiyi yürütürüm dedi. Yürüttü de. 4 ay sonra evlenme teklif etti. Yani yapmak isteyen her türlü yapar. En azından rengini baştan belli etmiş, daha iyi olmuş.

yani en azından 5 yılın hatrına nedenleri söylemek insanca konusmak gerekmez mi..helallik almak gerekmez mi. kaçarak unutuluyosa hersey oh ne guzel.. bu asamaya gelene kadar herseyi içinde yasamıs ve bana en son soyluyor. kurtarmak için biseyler yapılamaz mıydı sizce..
O kadar silmiş ki sizi,üzülmenizi görmek bile ona zul gelecektir.
Sebep söylemiştir mutlaka,yapamıyorum demiştir olmuyor demiştir,bunlar seni sevmiyorum artık demek,daha ne desin.
Kaçmaktan kastınız nedir,hiçbir şey söylemeden,tüm irtibatı kesmedi herhalde bu adam.
Size mutlaka sinyal vermiştir ama görmemiş olabilirsiniz.Kurtarmayı istiyor olsaydı size şikayetlerini dile getirirdi direkt ayrılmazdı ki 5 yıl var arada.Sizi iyi tanıdığını ve değişmeyeceğini düşünmüş ki kesip atmış.
Kararlı insanı ne yapsanız geri döndüremezsiniz.
İşin içinde başka biri var mı,onu araştırın bence.

O kadar silmiş ki sizi,üzülmenizi görmek bile ona zul gelecektir.
Sebep söylemiştir mutlaka,yapamıyorum demiştir olmuyor demiştir,bunlar seni sevmiyorum artık demek,daha ne desin.
Kaçmaktan kastınız nedir,hiçbir şey söylemeden,tüm irtibatı kesmedi herhalde bu adam.
Size mutlaka sinyal vermiştir ama görmemiş olabilirsiniz.Kurtarmayı istiyor olsaydı size şikayetlerini dile getirirdi direkt ayrılmazdı ki 5 yıl var arada.Sizi iyi tanıdığını ve değişmeyeceğini düşünmüş ki kesip atmış.
Kararlı insanı ne yapsanız geri döndüremezsiniz.
İşin içinde başka biri var mı,onu araştırın bence.
evet cok kararlı ve netti zaten :-( çabalayacak güç bırakmadı bende bu hali tavrı.. onu hala cok seviyorum ama güc kalmadı inanın. suan duydugum kadarıyla isten eve, evden işe bi hayat yasıyormus.. (annesinden duydum bunları..kadın da bitmediğini söylüyor.ama pek konusmuyormus onla da bu konuyu actırmıyormus.kadın bana hala sen benim kzımsın diyor )

Sevmekten vazgeçmiş.sebebi önemli değil bu saatten sonra. Bir tarafın sevgisi bitebilir.siz de soğuyabilirdiniz.bir önemi olmamalı.zamanla unutursun.

evet cok kararlı ve netti zaten :-( çabalayacak güç bırakmadı bende bu hali tavrı.. onu hala cok seviyorum ama güc kalmadı inanın. suan duydugum kadarıyla isten eve, evden işe bi hayat yasıyormus.. (annesinden duydum bunları..kadın da bitmediğini söylüyor.ama pek konusmuyormus onla da bu konuyu actırmıyormus.kadın bana hala sen benim kzımsın diyor )
Sen yine de kadına güvenerek bekleme onu.Adamın seni sevmesi lazım annesi ne dese boş.
Cool ve kabullenmiş görün,akışa bırak.
Hakkında hayırlısı.

Sen yine de kadına güvenerek bekleme onu.Adamın seni sevmesi lazım annesi ne dese boş.
Cool ve kabullenmiş görün,akışa bırak.
Hakkında hayırlısı.
evet haklısınız ama ailesiyle aynı evde yasıyor kadın baska biri falan olsa anlarım diyor bu cocuk depresyonda gel kurtar diyor bana :-( benim sevgilim zaten cok içe kapanık her seyi kafasında buyuten ve karamsar birisiydi. o yüzden acımasız olamıyorum ona karsı :-( acaba bilmediğim ve kendine dert ettiği bişeyler mi var diyorum ne bileyim hayırlısı :-(

evet haklısınız ama ailesiyle aynı evde yasıyor kadın baska biri falan olsa anlarım diyor bu cocuk depresyonda gel kurtar diyor bana :-( benim sevgilim zaten cok içe kapanık her seyi kafasında buyuten ve karamsar birisiydi. o yüzden acımasız olamıyorum ona karsı :-( acaba bilmediğim ve kendine dert ettiği bişeyler mi var diyorum ne bileyim hayırlısı :-(
Çook iyimsersin,karşındaki de çook akıllı :D
Hakkında hayırlısı olsun.

Canım aklında başka biri var bence.Onunla birlikte değil belki ama düşündüğü başka biri var.belkide imkansız biri bilemiyorum.sizinle mutlu değil ve sıkılmış yapamıyor.sakin gitme arkasından mutsuz olursun

Bence aklında başka biri var. Belki aralarında bir ilişki olmamış daha ama sizi aklından kalbinden silmis. Annesiyle falan görüşmek konuşmak sizi daha çok üzer.
Onu ve ona ait herseyi herkesi kendinizden uzak tutun. Seven adam bir hafta bile haber almadan duramaz sevdiğinden. Bence bir an önce kabullenin.

bence bu admı unut. kötü biri olmak istiyormuş. sanırım olmuşturda..
yani gencligini yaşasın haytalık etsin, playboy olsun. gönlü ruhu doyarsa belki sana döner. bu sefer sen ona dönme derim.
genc yaşta böyle uzun soluklu ilişkilerin hazin sonu. hayatı yaşayın yaşayın....

Back
X