- 2 Nisan 2017
- 9
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi mutlusonsuzolsun
Arkadaşlar benzer konular açılmış ama ben yinede çözüm bulamadım halime.. çok güzel masum bi aşkla başlayan her anını içime sinerek yasadığım 5 yıllık ilişkim bir süre önce bitti…basta kendi sorunları vardı iş hayatı yogundu. Yani bu yuzden mutsuz olmaya baslamstı. eskisi gibi vakit geciremıyorduk. zaten 1 yıldır farklı sehirlerdeydık. Ama surekli gidip geliyorduk birbirimizin yanına. ayrıldıgımız zamana kadar en ufak bos vakitlerini bile her zaman bana ayıran biriydi .önceliği her zaman bendim. ama çalışmaya baslayınca gercekten cok yogun bır iş hayatı oldu. bas edemedi agır geldi sorumluluk bunun sonucunda benden uzaklastı ben hep destek vermeye calıştım ama istemedi. Ve sonrasında da seni daha fazla muıtsuz etmek istemem ben kötü bi adam olmak, tek basıma bi hayat surmek istiyorum falan dedi . ve ne yaptıysamda ilişkimizi noktaladı. Ailelerimiz falan herkes biliyordu zaten nisan olacaktı aynı sehire geldiğimzde.sonrası da evlilik…. Ama gözü görmedi hiçbir şeyi.. basta yapma etme dedimse de geri adım atmadı. suan 3 ay oldu bende susuyorum ve bir sınava hazırlanıyorum zaten.. bu sınavın sonunda onun yasadiği yere tayınım olacaktı. Oyleydi hayalimiz. sizce ne olur bu işin sonu??? bi fikrinizi almak istiyorum...