Benim yazdıklarınızdan çıkardığım şu; bu kişi sizin ona karşı ilginizin farkındaydı ama hayatında biri olduğu için size bakmıyordu ilgilenmiyordu.. Muhtemelen sevgilisiyle arası açılınca görüşmeyi kestiklerinde size ulaştı çünkü sizin ilginizi bal gibi de biliyordu.. Sizinle görüşmeye başladığımda ise diğer sevgili birşeylerin yolunda gitmediğini kendisine olan ilginin bir anda yerle bir olduğunu, başka biri olabileceğini düşündü ve bu adama adım attı.. Muhtemelen de barıştıkları içinde sizinle bir anda görüşmeyi kesti. Valla içime böyle doğdu5 sene oldu onunla tanışalı. Benim çalıştığım isyerinin zeminin de oturuyordu ilk gördüğümde hic begenmemistim ama zamanla gidiş geliş saatlerini ezberledim dışarı çıktım beni görsün farketsin diye adını dahi bilmiyordum sonra kapı zillerinden buldumyüzüme uzun bi sure bakmadı patronuma selam verirdi bana yan gözle bile bakmadı zamanla iyice kafaya taktım. Insg hesabim ozamanlar açıktı hikayeme kimler bakmış diye girdim o bakmış bu benim icin bi mucizeydi çünkü birbirimizi takip etmiyorduk 1 gun snrada yazdı ama biz dukkani taşıdık ogun. Gelmedigimi görünce yazmak istemiş konuşmaya başladık beni tanımak istediğini söyledi baya konuştuk surekli yaziyodu yanima geliyodu arıyordu. Ama bigun bianda benimle konuşmayı kesti ortada hic birşey yokken işim ve onun işi gereği 2 kere fln aradim gayet normal konuşuyor ama geri dönüş hic bir zaman alamadım 5 sene oldu hala onun acısını içimde yaşıyorum
Birşey soyleyeyim mi 5 yıldır hic boyle düşünmedim ama çok mantikliymisBenim yazdıklarınızdan çıkardığım şu; bu kişi sizin ona karşı ilginizin farkındaydı ama hayatında biri olduğu için size bakmıyordu ilgilenmiyordu.. Muhtemelen sevgilisiyle arası açılınca görüşmeyi kestiklerinde size ulaştı çünkü sizin ilginizi bal gibi de biliyordu.. Sizinle görüşmeye başladığımda ise diğer sevgili birşeylerin yolunda gitmediğini kendisine olan ilginin bir anda yerle bir olduğunu, başka biri olabileceğini düşündü ve bu adama adım attı.. Muhtemelen de barıştıkları içinde sizinle bir anda görüşmeyi kesti. Valla içime böyle doğdu
Size tavsiyem sakın kendinizi üzmeyin. Aradan baya zaman da geçmiş önünüze bakın. Belki de evlenmiştir bilemeyiz.
O zaman boşverin. İsteseydi kene gibi yapışır bu zamana kadar da muhakkak yuvanızı yapardı. Siz kendi hayatınıza bakın.Birşey soyleyeyim mi 5 yıldır hic boyle düşünmedim ama çok mantikliymisilgimin illaki farkindadir çünkü zamanında onu gözlerimle yemistim evlenmemis bende ekli olmasada fake hesabımdan takip ediyorum
Oyle5 yil icinde İstanbul'a 3.bogaz koprusu yapildi.Boyle dusununce kopru gibi bir askmis :)
Ee fake hesaptan yaz öyleyse madem unutamadin ,kopuk bı hikaye olmus
Fake hesabım kişi hesabı değil yazsamda umursayip cevp verecegini sanmıyorumEe fake hesaptan yaz öyleyse madem unutamadin ,kopuk bı hikaye olmus
Zor bi zamandan geçmedim değil baya baya yıkıldım içim hala yangin yeri5 yıl unutamamak da zor olmalı valla allah kolaylık versin
Evet öyle olduHelal olsun 5 sene unutmayacak kadar içten sevmişsiniz demek ki
Yaaa üzücü bi durum olmuş. Ben buluşur kavuşur muyum bilmiyorum hayırlısı diyorum artık ama içimden de söküp atamıyorum1 ay çıktık 12 sene aşk acısı çektim. Sonra kavuştuk, buluştuk. Ama gördüm ki aslında ben kendi hayal alemimdeki kişiyi sevmişim. Uzaktan yakından ilgisi yokmuş. Olan 12 seneme olmuştu
Yaaa üzücü bi durum olmuş. Ben buluşur kavuşur muyum bilmiyorum hayırlısı diyorum artık ama içimden de söküp atamıyorum
Teşekkür ederimBir an önce kafanızdan atıp hayatınıza bakın. Gerçekten yaşam birisine takılıp kalmak için çok kısa. Evli bile olsanız. Mutsuzsanız orada durmayın. Mutluluk herkesin hakkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?