5 yıllık hüsran...

kader15

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
17
0
6
İstanbul
Kızlar meraba. Cok ciddi yardımınıza ihtiyacım var cünkü gercekten fazlasıyla kötüyüm. 5 yıllık ilşkim bitti. birden sogudum ara vrelim dedi. nolduysa o zamandan sonra oldu bir türlü toparlayamadık. ben direndim üsteledim bitmemesi için elimden gelen her seyi yaptım ama yetersiz kaldı. sevmediğimi hissediyorum bitsin artık dedi. ve ben dün en son artık kabul ettim. bi süre kendi haline bırakmak istiyorum. belki nefes alır geri döner diye. ilkleri yasadıgım tek insandı o benim. en büyük askımdı. sizce ne yapmalıyım ?

canım yaaa çok üzüldüm çok zor bi durum ilkleri yaşamak hayaller kurmak o hayallere sarılmak nasıldır çok iyi biliyorum.söyleyecek birşey yok aslında canım üzgünüm ama ilişki bitmiş inşallah ikiniz içinde hayırlısı olur dönecekmi bilmem ama sen dönmeyecekmiş gibi yaşa çünkü dönecegine inanırsan sonunda daha çok hüsrana ugramak var.

canım olay o kdar uzun ki. ben cok hatalar yaptım ve bu yıllar önce bana demişti ki eger cok ciddi bir hata yaparsan Allah içmdeki sevgiyi alsın. ve ben bir çok mucize gördm. kac kere direkten döndü ilişki Allah cok yardım etti. ama akıllanmadm. yine aynı hatalara devam ettim. ve bir anda adam büyülenmiş gibi delirdi. sevmiyorum istemiyorum demeye basladı. annemle tanısıp yemek bile yedi o kdar iyiydik. bir anda oldu nolduysa. simdi bir sans diliyorum sürekli dua ediyorum. akıllandım cünkü.

bu hatalar ne gibi hatalar bence ona göre yorum yapmalıyız canm

ya ben arkasından cok iş yaptım ama onun hiç haberi olmadı. işte diyorum ya tam olacakken Allah mucizelerini karsıma cıkardı ve hep ilişki döndü bi yerde. ama büyük ah etmişti. eger yaparsan içimdeki sevgi bitsin die. cnkü o beni cok saf ve temiz seviyordu. bende on. ama bazen insan şaşabiliyor. sacma sapan seyler yapabiliyor. cok pişmanım cok cok. bu yzden direndim bırakmak istemedim. o benim her sym gibiydi. onunla büyüdüm olgunlastım. bütün hayallerim emeklerim sevgim askım sadece oydu. ilk sevgilimdi. cok zor geliyo. kaldırmak o kadar zor geliyo ki.

bu hatalar ne gibi hatalar bence ona göre yorum yapmalıyız canm

yapma dedği seyleri yaptım arkasından face actım yakaladı. yalan söledim.yaptıgım cok büyük hataydı biliyorum ama akıllandım ben simdi. onu kaznmak istiyorum. herkes bana bir süre bırak nefes alsın seni özlesin diyo bende bu yzden kendmi tutmaya calısıyorum. cnkü biz cok baskaydık. ben kahkalarla gülerken bi tek o anlardı benm sinirlendiğimi. ben onn tek noktasından anlardm ne dediğini ne istediğini. cok hayallermz vardı. daha ocakta bana tek tas gümüş bi yüzük aldı. daha iyileri meslege gecnce dedi. annemle tanıstı. o kdar sey atlattık ki. 3 yıl uzaktan sürdürdük kaça kaça buluştuk. o kdar büyüktü ki aşkımız. benim hatalarm mahfetti bu ilşkiyi. cok üzgünüm cok.

canım bu senin yaptıgın bile bile lades demek.hakkınızda hayırlısı olsun

hmm anladım...keşke lafı giriyor işte işin içine.Ona da yazık ama yıpranmıştır.Herkesin dürüst bi ilişki yaşamaya hakkı var canım.bunu düşün bide.Eğer onu bile bile üzdüysen o dönemlerde sevginden emin misin bi düşün derim.Alışkanlık mı sevgi mi güvende hissediyosun ondan mı...Ha, hatanı kabul ediyosun ve yapmıycandan eminsen önce tövbe et Allaha affettir kendini.Sonra kendi haline bırak.Dönerse sana şans vermesi için konuş ve asla yapma zaman içinde (bu en az 2-3 yıl sürer) güvenini kazan oda anlar değiştiğini ama bunu bir erkek yapmış olsaydı arkasından saydırıyorduk şu anda dimi bayanlar olarak

bide işin garip yanı tövbe ettim ben namaz kıldım bi daha asla dedim. tam o sırada eski svglm aradı. hemde 5 defa resmen sınandım yani. smdi dikkat edyrm hc hataya düşmüyorum. yaptım evet ama o da beni cok ilgisiz bıraktı. kendi içimde onu cezalandrdım ama gercekten bi işe yaramıyor. öfkeyle kalkan zararla oturuyor anladm bunu. yaptgm içten cezaydı onun bu cezadan haberi bile yoktu. ve bu yzden cok ama cok kötü ödedim bedelini. smdi gelsin die dualar ediyorum. gelirse cok mtlu olcagımıza inanıyorum. cnkü artık oturdu ilişki. 5 yıldır zaten birbrmzi tanıyrdk bide bu hatalar aslnda ilşkiyi tamamen oturttu. ben onun degerini anladm.

evet ama o da beni cok ilgisiz bıraktı. ben aklımca onu kendi içimde cezalandırdım. ama onun bu cezadan haberi yoktu yine zarar gören ben oldum. öfkeyle kalkan gercekten zararla oturyomus bunu anladım. gecen tvbe ettm zaten br daha asla ddm. tam o sırada eski svglm aradı. resmen sınanıyo gibi hssettim acmadm. smdi onu bklyrm. benm biricik askmı. cok sevyrm onu değerini o kdar anladım ki gelirse cok mtlu olcaz inanıyorum cnkü artk 5 yıl ve oturdu her sey. bu hatalar beni adam etti. o da benm degermi anlarsa cok mutlu olabiliriz. ama kalbinde bitmediysem

Ne demeliyim ki? Bunun tesellisi var mıdır acaba? Hatalarından ders almışsın gibi gözüküyor. En büyük aşk, hatalarıyla kabul etmektir sevdiğini. Senin onu sevdiğin kadar, onun seni sevdiğine emin misin canım? Yıllar geçsede aşklar hep ilk gibi kalır ya, bu çoğu ilişkide aynı değildir. Asıl ilişkiyi yıpratan ''ara vermek'' gibi saçma sapan bi kelime.. Üstüne düşme bırak düşünsün biraz.. Senin için en zoru ilkleri hep onunla yaşaman olacak her zaman..
Allah yar ve yardımcın olsun.

Canım cok tsk ederiim.. dua edin geri gelsin. bende aramayı düşünmüyorum. bensiz kalmadıkca benim degerimi anlamicak. evet cok hata yaptım inkar edemem ama tvbe ettim, Allah görüyo ya nasl pişmanım. hata yaparken hep onn ynnda da oldm hic arkamı dönmedm ona. o arkasnı döndüğü zaman hatalara yöneldim. ben gece 3 te arayp kalk atletini değiştir terlemişsindir derdim. hep ilgiliydim. her lafına sabrediyordum. ama işte cok hatalar yaptım ve büyük hatalar. o yzden tekrar dönmesni istiyorum. inşallah döner de mutlu oluruzz..

Benzer yalanlar söylemiştim istemeden, kötü bir şey yapmadıysan (aldatma şüphesi bırakacak)
aşkın affedebileceği hatalar bence.
Yani ben affedilmiştim. Ama uzun zaman güven sorunu oldu tabi beraberinde saçma kısıtlamalar..
Eğer seni gerçekten seviyorsa geri dönecektir.
Hiç arama, üstüne düşme. Seni özlesin.
Dönmüyorsa bil ki gerçekten yıpranmış bitmiş ve hayırlısı budur...

Hiç aramıyorum kafasını dinlesin cnkü 2 aydır cok baskı kurdum. bitmesin diye iyice bunalttım. inşallah döner inşallah bitmemiştir tek duam bu. Ama Allah her seyn en hayırlısını biliyo ve veriyo kullarına. İnşallah hayırlıdır değilse de Rabbim hayırlıya cevirsin yine onu versin :)

ah gülüm aaah ( benim de biri vardı 3 sene sürdü ilişkim. tam anlattığın gibi. o kadar çok hata yaptım ki. ama yine de bırakmadı sevgisini asla esirgemedi benden. birimizin ilk aşkıydık. bütün okul bütün sülalemiz bilirdi her iki taraftan da. onun halalarına amcalarına ananesine kadar tanıştım o da aynı şekilde benim ailemle. arada bize gider gelirdi hatta severdi annem onu çok. ama bitiren taraf yine ben oldum... ikimiz de yıllarca acı çektik. 5 sene geçti üzerinden hala konuşuyoruz arada. hani şimdi unuttuk birbirimizi arkadaş gibi olduk. ona tekrar geri dönmem gerçekten bitti hisslerim, onun da öyle. ama evlendiğini duysam üzülürüm. o da diyor ikimizden biri evlenene kadar bırakmıycam seni her zaman yanında olucam diye düşün böyle de bir insan.. geçen sene görüştük en son yine depreşti hislerim ama geçti. yaklaşık 3 senede unuttum onu ben. ama hala dediğim gibi silebilmiş değilim ilk ve tek aşkımdı o benim. bütün ilklerimdi. çok acı. evleneceğim kişi için de çok acı utanıyorum birine aşık olmuş olmaktan gerçekten. ama şöyle bir şey var, o kadar olgunlaştım, o kadar büyüdüm ki ben o ilişkimle, bir daha asla böyle hatalara düşmem. çok büyük bir ders oldu bana. böyle de bi güzelliği var. basit şeyler için, hatta büyük şeylerde bile üzmem eşimi artık. çok olgunlaştım.

canım açıkca söylemiş sna hislerinin bittiğini bence dua et söylemiş baska seylerde yapabilirdi...

valla canım anlattıkların, yaptığım hatalar demelerin, geri dön diye yalvarmaya varan şeylerle ona gitmen vsvsvs hepsi aynı ben. hea üstünden 3 yıl geçti ama o kooocaaamann süre boyunca yaptıklarının aynısını harfi harfine yaptım. kurduğun hayaller vs herşey.. adam bi gün senin gözlerine bakarak yaşlanmak istiyorum derdi. bi gün çekip gider günlerce aramazdı :)) şimdi hepdi komik geliyor. neden mi çünkü ondan sonra da hata yapmaya devam ettim hep ve yanlış olan oldu. senin yapacağın artık kesinlikle tüm ilişkini bi anda kesip atmak tlf numaranı değiştirmek, gerekirse tüm arkadaş çevrenle bağlantını koparmak. silip atmak. zamanla unutuluyor sen hiç merak etme. hayatta daha neler neler çıkıyor insanın karşısına. tek tavsiyem hemen biriyle olma ve olduğun zaman dürüst ol

bende silemiyorum am bir hafta oldu ama hala bekliyorum ve ömrümün sonuna kadar beklicem. elimden geleni yaptım onu kaybetmemek için ama tükendi emegim. bıraktım üstelemiyorum. sunu öğrendim kmseye kendinden cok deger vermicksin cnkü erkekler sımarıyo. kaybetme korkusu yok olunca hiç bi değerin kalmıyo. veda msjı attım cevap bile vermedi.ama bizim durmumz daha farklıydı ailesi beni istemiyodu saçma sapan bi ndenden dolayı. smdi o meslege gecti bence annesi artk bitirtti,iş daha fazla ciddiye binmeden. yoksa br anda böle olmasına imkan yok. bu kdar sert tasş kalpli. bnm sevdgim adam gtti sanki byülendi adam. delirdi birden. kimsenin gnahını almak istemiyorumm ama bence ailesi bitirtti . benm hatalarımda benden daha rahat vazgeçmesini sağladı zaten böle bi kızdı bu olamaz gibi laflr döndüğüne eminm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…