5 yıllık ilişkim az önce bitti !!!

fainthope

umutla yaşayan,müziksiz de dans eder
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
534
40
43
kızlar cok içim sıkılıyo düşüncelerinize ihtiyacım var 5 yıllık ilişkimi az önce küfür yüzünden bitirdim.Bu tabiki ilk küfrü değil beni tartaklamaya kadar gitti bu iş yıllarca.Az önce atmden bana para göndercekti yapamamıs arkadaşına yaptırıyo bu arada kendi değil.Bana sebepsiz yere arkadasının yanında küfretti her zaman bna küfreder cok uyarırdım ama sabah yaptığı yetti artık.Tanımadığım adamın yanında küfretti bende bağırdım telde napmaya calısıyon diye bıktım senden dedi baya bi küfretti teli yüzüme kapattı.Ben hep onu idare ettim ama canıma tak dedi offf ne olcak simdi napmam lazım

Saygı çok önemli küfür çok kötü onu geçtim tartaklama nedir Yıllarca emek verilmiş bir şey diyemem ama hakaret,tartaklama çok ağır durumlar hakkınızda hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Böyle insandan eş, adam! olabileceğine inanıyorsanız üzülün. Yoksa değmez bile.

geç olmadan kurtuldum diye şükredeceksin tabi ki
daha sevgiliyken tartaklamaya kadar götüren adam evlenince ne yapmaz
geçmiş olsun

hiç üzülme canım kimse senden değerli değil asla.Ve bir ilişkide saygı yoksa o ilişki yürümez.Sen kendi yolunu çiz derim.
Yada en azından yaptığının yanlış olduğunu anlasın gerçekten buna inanırsan ancak o zaman bi şans daha verebilirsin tabiki.Sevgiler.

Fakir doyur, hayrat yaptır, kurban kes , şükür namazı kıl
Kurtulmuşsun işte , kutlaman lazım

Ne yapıcam diye sorman hata bu adamla yıllarını niye boşa harcayasın emin ol insan gibi birini bulunca o adam kılıklıyla niye 5 yıl geçirdim diye yanacaksın o yüzden hemen at kafandan ne yapsam düşüncesini

sıze para neden yatırıyordu? ilişkilerde para alıp vermeyı cok tasvip etmiyorum böyle bitince lafı bıle edilir onların borçsa o ayrı her neyse sıze küfreden bir adamdan sevgili hayat arkadaşı olmaz bugün buna göz yumarsan yarın neler yapar kımse vazgecılmez değil. ilk aşklarda unutulur hepsi unutulur. ilerde üzülceğine şimdi üzül ve ona bitirdiğini net bir şekilde ifade et

dönmeyerek bu işe son noktayı koymakla başlıyabilirsiniz.
5 yıl herşeyi görmüşünüz...
yok illada görüşürüm yapamam onca yıllık emegim var diye sızlanırsanızda siz bilirsiniz

Saygınmın olmadığı yerde sewgide yoktur... hakaretler, küfürler, tartaklamalar bunlar çok çirkin şeyler....

üzülme bitmesi daha hayırlıdır belki.....

Sana küfür eden bi adamin yarin seni akrabalarinla akrabalariyla kardesleriyle komsulariyla yattigin kalktigin yakistirmasi yapmasi da muhtemeldir.kurtulduguna sukret ben ilk dakikadan itibaren şükür etmiştim...zaman gectkce bizleri çok iyi anlayacaksin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim kredi kartımdan bana sevgililer günü hediyesi aldı bu yüzden o karta para yatırcktı.Daha 3 hafta tanıdığı adama yaptırıyo bunu bide sevgilim 25 yasında koca adam ya bunu bilmesi lazım dimi

5 yıl size küfür eden adam anlamamışki
şimdi anlamasını beklemek bence cok sacma olur.
Dediginiz gibi koca adam.... ama gercekten adammı o tartışılır

bu kızların bu erkeklerden cektikleri nedir yahu ya söverler ya döverler aranızda saygı kalmamışki canım şimdiden sana bunları yapan evlendğiniz zman kim bilir neler yapar.bitir kurtul herkesden önce sen kendine deger ver sana deger vermeyeni sen hiç düşünme yazık günah değil mi üzülmene deger mi?

cnm sana saygsı olmayan ınsana 5 yıl dayanmıssın bravo . ama hıcbişi için gec diildir. o hatasını anlayamazsa kendini degıstırmıycekse ayrılmanız cok yerınde bi karar olmus. ılerde evlendıgınızde kımbılır neler yapardı. cocuklarının onunde bile böle kufretmesı onları kotu etkılerdi. hakkında hayırlısı olsun. karsına eminim iyi biri cıkacaktır.

yaptığım cahilliğin haddi hesabı yok cekiniyom dilim varmıyo ama karı koca hayatı yasar olmustuk.Aramızda sır falan yoktu cok taviz verdim simdi önüme bakmam lazım ama nasıl olcak kücük bir yerde yasıyom.Onla evlenmemi bekliyor bütün cevrem nasıl yeni hayata baslıcam :2:

barışırsınız korkma :) ama küfür olayı asla düzelmeyecek buna tahammül edebilirsen ilişkine devam edebilirsin.

Küçük yerde yaşıyorum, zorda kalırım , başıma bela olur demeden karı koca hayatı yaşıyorsunuz
Adamda bundan cesaretle bana mecbur diye etmediğini bırakmıyor
Ne cesaret bravo
Evlen o zaman bir ömür çek bu adamı

barışırsınız korkma :) ama küfür olayı asla düzelmeyecek buna tahammül edebilirsen ilişkine devam edebilirsin.

Ewwt küfür olayi hc b zmn duzelmiyor boşuna zaman kaybetmesine bnce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birlikte olmus olmanız bi ömür onu cekecegin anlamına gelmiyor. Her sey bacak arasından ibaret degil. Bu adama zamanında taviz verdin, cogu seyi tolore ettin ve de birlikte oldun diye onun fiziksel ya da sözlü tacizlerine maruz kalmak zorunda degilsin. Arkana bakma bile bence. Kendine saygın olsun kesinlikle. Onunla evlenmek zorunda falan degilsin. İleride sana sen oldugun icin deger verecek, yasadıgın iliskinin hesabını sormayacak bir adam cıkar karsına...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…