5 yıllık ilişkim az önce bitti !!!

bence bitmesi daha iyi olmuş. sevgiliyken böyleyse evlenince artık yüz göz dalar... tabiiii bu benim düşüncem.

kızgın olmadığı zamanlar cok seviyom ölüyom bitiyom der hep ama kızınca yapmadığı sey kalmaz bide bunlar sonradan cıktı ilk 3 sene mükemmler biriydi son 2 sene hayatım zehir (((

hem ılıskım bıttı dıye baslık atıyosun..
hem sımdı noolcak dıyosun..

helva kavur..

helva kavur..

cok güldüm ya :)

Eger simdi kararının arkasında durmaz barisir ve evlenirsen ömrünün sonuna kadar pişman olacağın bi karar vermis olacaksin. Küçük bi yer olmasi herkesin evlenmenizi beklemesi önemli değil senin mutlulugundan. Biraz dik durup kararinin arkasında dur sadece.

Küfür etmek hirpalamak ne haddine onun. Şimdiye kadar bile sabretmemeliydin bu terbiyesize.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

helva kavur..

ona bitti demedim ben kafamda bitirdim artık simdi napmam lazım onun karsına cıkıp bitti mi demeliyim yoksa hiç bişi demeden sessizce cekip gideyim mi amacım yok göstermeniz

kızgın olmadığı zamanlar cok seviyom ölüyom bitiyom der hep ama kızınca yapmadığı sey kalmaz bide bunlar sonradan cıktı ilk 3 sene mükemmler biriydi son 2 sene hayatım zehir (((

Ay yani gerçekten pes bunlarlami teselli ediosun.kendini.kizginken ne olduğu önemli zaten.sartlar mukemmelken öluyom.bitiom demek zor değil zaten

kesinlikle haklısınız daha 21 yasındayım inanın değmiyo onun küfürleri yüzünden ağlıcağıma kaybettiğim zamanlarım için ağlarım

cok haklsın cok doğru söylüyosun dısardan brinin fikirlerine ihtiyacım var

kesinlikle haklısınız daha 21 yasındayım inanın değmiyo onun küfürleri yüzünden ağlıcağıma kaybettiğim zamanlarım için ağlarım

Umarm.gerçekten doğru olanda kararli kalirsin

hayatının güzel yıllarını küfürbaz yobaz bi adama heba ediyosun
gencliğine yazık
şimdi sızla agla öl öl diril
ama ilerde kafanı taşa vurmamandan daha iyi olcaktır

Bence böyle hanzo bir adam sessizce bitirilmesinden anlamaz. Adam gibi çık karşısına seni istemiyorum bitti de. %90 ben bitirmeden sen bitiremezsin falan havalarına giricek ama kanarsan çok büyük aptallık olur

21 yaşındasın 5 yıllık ilişki olduguna göre baya küçük müşsünüz tanıştıgınızda ozamanlar idrak edememiş olabilirsiniz neyin ne oldugunu küçüksünüz diye ama şimdi sizde görüyosunuzdur dogru kişiyle beraber degilsiniz bunca zaman çekmişiniz o bile mucize.... sakın geri adım atmayın bitirin bu ilişkiyi... bakın flört dönemi tıpkı önce fragmanını izlediğiniz flime benzer, bi nevi evlilikte yaşayacagınız hayatın fragmanını izlemiş gibi olursunuz... daha o kısacık gösteride bile mutlu degilseniz flimi izlediğinizde demekki hiç memnun kalmayacaksınız... ayrılmakla en dogrusunu yapmışsınız ve asla tekrar dan barışmayın

kız git 2 rekat şükür namazı kıl kurtuldum die. sana saygı duyan insanlarla birlikte ol KESİNLİKLE. böyle basit ve seviyesiz insanlarla beraber olupta kendini düşürme.

Sana saygı duymayan bi insanla gelecek düşünülemez zaten kaldı ki şimdi tartaklıyor vs diyorsun evlenseydiniz daha neler yapardı. Allah her şeyin hayırlısını verir tatlım üzülme hatta geç olmadan farkına vardım diye şanslı olduğunu düşün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

güzel düşünceleriniz için tsk ederim inanın her kelimesine katılıyorum olayın içinde olunca insan mantıklı düşünemiyor bide ilk aşk vs.. derken nereye vardığını anlamıyosunuz bile düşüncelerimi okudunuz tsk edrim :)

neden size para yolluyor ki? ben buna karşıyım değil 5 10 yıllık sevgilinde olsa buna müsade etmeyeceksin ,ne münasebet yani,,bu tür şeyler olunca bi salıveriyolar kendilerini insanları kendininmiş gibi görmeye ve her türlü lafı söylemeye hakları olduğunu sanıyorlar ne yazık ki.

o kadar zaman kötü yönünü gördüm ki işte sırf gecen zaman yasanılan seyler falan diye direttim evli olsak beni öldürürdü kadın zulmüne cinayetine bende eklenirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…