kızlar cok içim sıkılıyo düşüncelerinize ihtiyacım var 5 yıllık ilişkimi az önce küfür yüzünden bitirdim.Bu tabiki ilk küfrü değil beni tartaklamaya kadar gitti bu iş yıllarca.Az önce atmden bana para göndercekti yapamamıs arkadaşına yaptırıyo bu arada kendi değil.Bana sebepsiz yere arkadasının yanında küfretti her zaman bna küfreder cok uyarırdım ama sabah yaptığı yetti artık.Tanımadığım adamın yanında küfretti bende bağırdım telde napmaya calısıyon diye bıktım senden dedi baya bi küfretti teli yüzüme kapattı.Ben hep onu idare ettim ama canıma tak dedi offf ne olcak simdi napmam lazım
hem ılıskım bıttı dıye baslık atıyosun..
hem sımdı noolcak dıyosun..
helva kavur..
hem ılıskım bıttı dıye baslık atıyosun..
hem sımdı noolcak dıyosun..
helva kavur..
kızgın olmadığı zamanlar cok seviyom ölüyom bitiyom der hep ama kızınca yapmadığı sey kalmaz bide bunlar sonradan cıktı ilk 3 sene mükemmler biriydi son 2 sene hayatım zehir(((
Fakir doyur, hayrat yaptır, kurban kes , şükür namazı kıl
Kurtulmuşsun işte , kutlaman lazım
Eger simdi kararının arkasında durmaz barisir ve evlenirsen ömrünün sonuna kadar pişman olacağın bi karar vermis olacaksin. Küçük bi yer olmasi herkesin evlenmenizi beklemesi önemli değil senin mutlulugundan. Biraz dik durup kararinin arkasında dur sadece.
Küfür etmek hirpalamak ne haddine onun. Şimdiye kadar bile sabretmemeliydin bu terbiyesize.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kesinlikle haklısınız daha 21 yasındayım inanın değmiyo onun küfürleri yüzünden ağlıcağıma kaybettiğim zamanlarım için ağlarım
kesinlikle haklısınız daha 21 yasındayım inanın değmiyo onun küfürleri yüzünden ağlıcağıma kaybettiğim zamanlarım için ağlarım
21 yaşındasın 5 yıllık ilişki olduguna göre baya küçük müşsünüz tanıştıgınızda ozamanlar idrak edememiş olabilirsiniz neyin ne oldugunu küçüksünüz diye ama şimdi sizde görüyosunuzdur dogru kişiyle beraber degilsiniz bunca zaman çekmişiniz o bile mucize.... sakın geri adım atmayın bitirin bu ilişkiyi... bakın flört dönemi tıpkı önce fragmanını izlediğiniz flime benzer, bi nevi evlilikte yaşayacagınız hayatın fragmanını izlemiş gibi olursunuz... daha o kısacık gösteride bile mutlu degilseniz flimi izlediğinizde demekki hiç memnun kalmayacaksınız... ayrılmakla en dogrusunu yapmışsınız ve asla tekrar dan barışmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?