5 Yıllık ilişkim ve Nişanlımın tavırları..

Ya öyle değil işte asıl gerçek benim ailemi hiçe sayıp herşeyi kendileri kafalarına göre yaptı ailem dedi biz maddi olarakta şuan uygun değiliz bahara yapalım dedi iyilikle anneme yok olmaz biz bu yıl kızı alıcaz bahar olursa biz bu işte yokuz o zaman dediler annemde evladını koruma iç güdüsüyle yoksanız kusura bakmayın zorla kız vermiyorum dedi ve bunu bile bile salon tutup herşeyi yaptılar.Sence kim haklı?
okudukça şaşırıyorum. neymiş gerçektn aceleleri ne demek bahara olursa biz yokuz. hayret bişey ne sanıyolar kendilerini, olmazlarsa olmasınlar.

Universite mezunusun ama noktalama isaretlerinden bihabersin. Cumleler birbirine karismis. Hani diyorsun ya memurlar, ailem benim icin kabul etti diye.

Ne guzel evi dosemisler itiraza ne gerek vardi. 5 sene gecmis aradan. Istemiyorsaniz uzatmaya gerek yok , ne demek onlarin dedigi olmasin da bizim dedigimiz olsun.Bu kadar yuz goz olmaya ne gerek vardi. Bana sorarsan bundan sonra bu is olmaz. Olsa da yarim olur, bir gun bir yerde patlak verir.
üniverste mezunu olunca ya da diyelim ki mevkili makamlı bir işte çalışınca illa iş dışında da mı noktalamalara yazıma dikkat etmek gerekiyor. çok saçma bnce

Benimki nişanlıyken bişey demedi ama evlendikten sonra hep aileme bi kusur buldu. Senin annen hep şöule zaten senin baban seni hiç saymıyo kardeşin ne kadar edepsiz gibi neler dedi neler. Sebebi de benim ailem bana çeyiz yapamadı tam ben nişanlandım babamın arabası trafik cezası aldı 2 kere üstüste eşim o zaman ki nişanlım yani kıskançlığından beni işten çıkardı herşeyini ben alırım yeterki çalışma dedi ama herşeyi de alttan alttan başıma kaktı düğünden sonra en kısa zamanda olsun istediler düğünü toparlanmamıza fırsat vermediler vs.vs. Çok kavga ettik başta sustum ama sonra ağlama krizlerine girmeye başladım yavaş yavaş anladı beni şimdi öyle bişi yapmıyo çok şükür. Birazda kv payı var ama o hep öyle doldurdu onu benim yanımda konuşurdu bide. Bende 18 yaşında eşime aşık saf mı saf küçük kız sustum hep ama sonra canıma yetti. Ezdirmiyorum artık ailemi. Keşke şartlar eşit olsaydı çok isterdim....
Rabbim çok mutlu etsin bebişinle eşinle inş sağlık versin.. nasip bu işler işte. Hayırlısı olsun diyorum bende. inş herşeyin hayırlısı

Evli değilim ama daha is ciddiye binmeden ya da bindikten sonra her neyse, kadının tarafı erkeğin tarafı diye ayrilip sonra da onların anlaşamamasi aşırı sacma geliyor bana.
Çocuğunun mutluluğunu isteyen anne baba sorun çıkarmaz orta yolu bulmaya çalışır. Ama biz Türkler her ortamda benligimizi taslayip güç gösterisine gireriz nedense. :KK14:

üniverste mezunu olunca ya da diyelim ki mevkili makamlı bir işte çalışınca illa iş dışında da mı noktalamalara yazıma dikkat etmek gerekiyor. çok saçma bnce

Ne demisim cumleler birbirine karismis.

Ornek;

Nişanlım beni hiç desteklemiyor sürekli o ve onun ailesi haklı anneme hakaret etmiş dedim niye böyle yaptın özür dile ne dileyeceğim oda öyle demeseydi diyor

Burada konu acan insanlarin , actigi konunun dogru anlasilmasi acisindan, noktalama isaretlerine dikkat etmesi forum kurallarindan biridir. Asil sacma olan benden alinti yaparak senin bunu dile getirmen. :KK59:

okudukça şaşırıyorum. neymiş gerçektn aceleleri ne demek bahara olursa biz yokuz. hayret bişey ne sanıyolar kendilerini, olmazlarsa olmasınlar.
Neyse zaten neden acele ettikleri felan hepsi ortaya çıktı.ALdıkları takıları yine aileme sormadan kafalarına göre oturdukları memlektten aldılar ben yokken apar topar aldılar meğerse emanetmiş beni ve ailemi kandırcaklarmış.Ondan acele etmişler verilen tarihe kadar olsun diye.Aman attım başımdan rahatım rabbim utandırmasın kimseyi seninde inş.Hakkında hayırlısı olur.Çok iyi düşün cnm..

Back
X