• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yıllık ilişkimin hemen ardından evlenen sevgilim

niye sinirleniyorsunuz ki anlamadım . kız birşey yapmıyor ki ayırmak için . doğal bir şekilde üzülüyor . benimde başıma geldi evet bende üzüldüm . insan üzülüyor elinde değil . gerçekten onu sevse zaten bu kızı aramaz . sevmiyor tabikide çok açık . seven erkek başka kıza takık falan olmaz . büyük ihtimalle yattığı için evlenmek zorunda kalmış kızla .

zaten evlenip beni kendi halime bıraksaydı ben bunları yazıyor olmazdım bile.. askerde bir ayda hemen birini sevipte sözlenmek için gelmesi saçma bence zaten bana mesaj atıyordu dediğim gibi sözlenmek istemiyorum dönersen bırakırım dye.ben o zamanlar inanmıyordum sözleneceğine istemiyodum onu. şuan yasadıgım pişmanlığı anlatmaya calısıyorum ama bazıları destek oluyo bazıları da sanki ben onları ayırmaya calısıyormusum gibi davranıyo ayırmayı isteseydim ayırrdım zamanında şimdi hamile olan birinin günahına falan giremem..

niye sinirleniyorsunuz ki anlamadım . kız birşey yapmıyor ki ayırmak için . doğal bir şekilde üzülüyor . benimde başıma geldi evet bende üzüldüm . insan üzülüyor elinde değil . gerçekten onu sevse zaten bu kızı aramaz . sevmiyor tabikide çok açık . seven erkek başka kıza takık falan olmaz . büyük ihtimalle yattığı için evlenmek zorunda kalmış kızla .

Evet sinirlendim evet çok benzerini yaşadım çünkü.
Kız takip ettikçe adam havaya giriyor,kızla mesajla,facede oynamaya başlıyor. Kızdan intikam almaya çalıştıkça olan günahsız yeni gelen kıza oluyor.
Adam kızın onu takip ettiğini bildiği için habire face duvarını açıp kapatıyor bunu anlamıyor musunuz?
Yatmak değil onun adı sevişmektir.
Eskiden "Sarhoştum hatırlamıyorum" yalanına sığınmak da erkeklerin en iyi kozuydu. Demek ki hala bunu yutanlar var.

ben bunları kendi içimde yazıyorum eski sebgilime takık olupta bir gün bile mesaj attıgım olmadı.. anlayamadım sizi ben ya hiç mi sevmediniz birini yada senelerinizi verdiğiniz birine hi mi aşık olmadınız çoğunuz evli oldugu için savunmaya geçyorsunuz karsı taraftaki kızı ama ben durumu anlatamadım sanırım yada siz anlamadınız

Benim hayatımı bilmeden nasıl kesin hüküm verirsin ki?
Çok sevdim hem de çok!
Ama hiç kimseyle oynamadım ben.
Terkedildiğimde de Allahıma sığındım,şükürler olsun ki düze çıktım.
NOT:Bekarım.

zaten evlenip beni kendi halime bıraksaydı ben bunları yazıyor olmazdım bile.. askerde bir ayda hemen birini sevipte sözlenmek için gelmesi saçma bence zaten bana mesaj atıyordu dediğim gibi sözlenmek istemiyorum dönersen bırakırım dye.ben o zamanlar inanmıyordum sözleneceğine istemiyodum onu. şuan yasadıgım pişmanlığı anlatmaya calısıyorum ama bazıları destek oluyo bazıları da sanki ben onları ayırmaya calısıyormusum gibi davranıyo ayırmayı isteseydim ayırrdım zamanında şimdi hamile olan birinin günahına falan giremem..

Bir yerlere yazmışsın,gerçek sevenler öbür dünyada kavuşur diye???
Onunla öte dünyada kavuşacağına inanmışsın ya bunun neresi masum pardon?

o kısının senın ıcın onemı olsa egıtım vs hıcbırseyı gozun gormez ondan ayrılmazdın canım...bence senınkı şey gıbı olmus Ver Yarını Ellere Vur ...Yerlere:)
saka bır yana bence sen hazmedememıssın gbı geldı bana..o sankı sana aıtmıs gıbı dusunmussun evlenınce kıymete bınmıs...
aslında ona karsı bırsey hıssetmıyorsun bence sadece onun baskasıyla evlenmesını hazmedememıssın...unv deymıssın sen baskasını buldugun an o bıter senın ıcın uzulmemelısın...

Kız takip ettikçe adam havaya giriyor,kızla mesajla,facede oynamaya başlıyor. Kızdan intikam almaya çalıştıkça olan günahsız yeni gelen kıza oluyor.
Adam kızın onu takip ettiğini bildiği için habire face duvarını açıp kapatıyor bunu anlamıyor musunuz?
Eskiden "Sarhoştum hatırlamıyorum" yalanına sığınmak da erkeklerin en iyi kozuydu. Demek ki hala bunu yutanlar var.

Çok sevdim hem de çok!

ama bu benim kendi içimde yasadıgım şeyler karsı tarafı hiç rahatsz etmiyorum cok sevdim diyosan beni anlamanı beklerdim senden bende şuan Allaha sığınıyorum kurtulmaya calısıyorum zaten

o kısının senın ıcın onemı olsa egıtım vs hıcbırseyı gozun gormez ondan ayrılmazdın canım...bence senınkı şey gıbı olmus Ver Yarını Ellere Vur ...Yerlere:)
saka bır yana bence sen hazmedememıssın gbı geldı bana..o sankı sana aıtmıs gıbı dusunmussun evlenınce kıymete bınmıs...
aslında ona karsı bırsey hıssetmıyorsun bence sadece onun baskasıyla evlenmesını hazmedememıssın...unv deymıssın sen baskasını buldugun an o bıter senın ıcın uzulmemelısın...

şu konuda haklısın o başkasına gidince anladım değerini. nasıl birşey hisstmediğimi söylersin hazmedememiş olsam ya mesajlarına cevap verirdim yada onun baskasıyla sözlenmesine izin vermezdim.. ben unutmaya calısıyorum sadece o kadar seneyi yaşananları.. mantıgıma sıgınmıstım bir zamanlar o yüzden bırakmıstım onu çünkü ileride problem olur benim okumam diye düşünmüştüm hep sevmediğimden ayrılmadım yani

Ayrılınca peşini bırakmamış sen de hep öyle kalacak sanmışsın da ayrılınca aklına gelmedi mi onun bir gün başkasıyla evleneceği ha 2 ay sonra ha 3 5 sene sonra.

Çok sevdim hem de çok!

canım hiç kimse sevmediği bir insandan intikam almak istemez . belli ki bitmemiş birşeyler varmış .intikam bile nefretten doğar nefrette aşktan . sırf inat olsun diye birinle evlenen bir sürü erkek-kadın var . keşke kimse egolarının esiri olmasa arada masum insanlar kaynamasa ama bunlar hep olcak . yatmakla sevişmek çok da farklı şeyler değil inan bana . her erkek sevdiği için sevişmiyor .biz birşeyi yutmuyoruz ama sen bir sürü şeyi yutmuşsun sanırım . seks doğal bir ihtiyaçtr . seks isteiği olduğunda yanında kim olursa lsun sevişebilir bir erkek . şebnem ferahın şarkısını dinle istersen çok iyi anlatmış bu olayı .bu kadar kızmanı hayatında yaşadığın birşeye bağlıyorum . haklısın arada masum insanlar kaynıyor . bende o kaynayanlardan biri oldum geçmişte . keşke böle şeyler olmasa ma işte oluyor .

Son düzenleme:

ya boşver sana erkek mi yok . bin kat iyisini bulursun istesen . o adam senin peşini bırakmaz sana söyleyeyim ben . aklı sende kalmış çünkü . o yüzden hiç sallama . hayatına bak . düzgün birini bul evlen .

fazla yükseltmişti o erkek seni, tabi sen o zaman farkında değildin...

şimdi bıraktı ipi, gerçek hayata döndün, geçmiş olsun...

senin ki sevgi değil içten içe hırs, yapma ! eden kendine eder...

bence artk onu dusunmemen en dogrusu cunku ortada gunahsız bır bebek var.. bu saaten sonra onunla olamazsın o yuzden senın hıc bırsey yapmadan onu unutmaya calısman lazım.. sımdı cok zor gelıcek ama 2 3 sene sonra unutmus olucaksın. ınsallah karsına daha ıyılerı cıkar canım

Kolayca ulaştığın birşeyin kıymetini hiç bilmezsin taki kaybedip ulaşılmaz olana kadar... şuanda onu başkasıyla gördüğün içi ve o artık senin olmadığı senin kalmadığı için kendine saplantı yaptın... merak etme düzgün bi insanla sağlam bi aşk yaşadığında şimdi düşündüklerinin zerresi kalmayacak içinde...:34:

Bir tarafını tutsaymış birlikte olmasaymış o da. Madem sana aşık. Hamile olduğunu öğrendikten sonra evlendiler anladığım kadarıyla.
Ama eski sevgilin o kızı hayatına sokmasaymış, sözü yapmasaymış o gece içkili dahi olsa bir sorun yaşanmayacaktı. Çünkü ortada o kız olmayacaktı.
Bana göre o senden ümidini kesmişti. Bir yandan sana yalvarıyor ama bir yandan da evliliğe adım atıyor.
Ben olsam bunca olaydan sonra asla affedemezdim. Ortada bebek var birde!

demişsin ya o kız aramıza girdi diye siz ayrıyken hayatına girmiş o kız hayatındayken eski sevgilinin seni araması onun yanlışı, o kız hayatına girmeseydi çocuk hala peşinden koşsaydı sen yine eskisi gibi tersleyecektin, düğünde seni görünceki davranışı seni hala unutmadığını gösteriyo hep aklında olacaksın seni sevdiği gibi eşini sevemicek, bunları bilmek seni rahatlatacak mı kusura bakma ama bencil davranıyorsun.

Son düzenleme:
Bu olayda eski sevgilinizin eşi ve karnındaki bebeğe üzüldüm sadece.
Acaba kadıncağız sevilmediğinin, eşinin başkasına meyilli olduğunun farkında mı? Bir kadın için çok üzücü bir durum.

canım hiç kimse sevmediği bir insandan intikam almak istemez . belli ki bitmemiş birşeyler varmış .intikam bile nefretten doğar nefrette aşktan . sırf inat olsun diye birinle evlenen bir sürü erkek-kadın var . keşke kimse egolarının esiri olmasa arada masum insanlar kaynamasa ama bunlar hep olcak . yatmakla sevişmek çok da farklı şeyler değil inan bana . her erkek sevdiği için sevişmiyor .biz birşeyi yutmuyoruz ama sen bir sürü şeyi yutmuşsun sanırım . seks doğal bir ihtiyaçtr . seks isteiği olduğunda yanında kim olursa lsun sevişebilir bir erkek . şebnem ferahın şarkısını dinle istersen çok iyi anlatmış bu olayı .bu kadar kızmanı hayatında yaşadığın birşeye bağlıyorum . haklısın arada masum insanlar kaynıyor . bende o kaynayanlardan biri oldum geçmişte . keşke böle şeyler olmasa ma işte oluyor .

işte o beni ister unutsun ister unutmasın Allah biliyo ya yinede bazen düşünüyorum aklına gelmiyomuyum benimle yasadıklarımı unuttumu diye ama sonra kendi halime üzülüyorum istediğim şey onu unutmak elbet zamanı gelince biticek bende de ama bu süreci daha az üzülerek atlatmk istiyorum evleri de bizim üst mahallemizde bu yüzden de zor biraz

fazla yükseltmişti o erkek seni, tabi sen o zaman farkında değildin...

şimdi bıraktı ipi, gerçek hayata döndün, geçmiş olsun...

senin ki sevgi değil içten içe hırs, yapma ! eden kendine eder...

belkide bu yüzden afalladım biraz..yaptıklarımın bedelini ödüyorum zaten şuan ama benimki hırs değil hırs olsa onu elde etmek falan isterdim heralde

Kolayca ulaştığın birşeyin kıymetini hiç bilmezsin taki kaybedip ulaşılmaz olana kadar... şuanda onu başkasıyla gördüğün içi ve o artık senin olmadığı senin kalmadığı için kendine saplantı yaptın... merak etme düzgün bi insanla sağlam bi aşk yaşadığında şimdi düşündüklerinin zerresi kalmayacak içinde...:34:

o hep bir yerlerde kalır benim için ileride çok aşık olsam da ama umarım içimdeki acı geçer

Bir tarafını tutsaymış birlikte olmasaymış o da. Madem sana aşık. Hamile olduğunu öğrendikten sonra evlendiler anladığım kadarıyla.
Ama eski sevgilin o kızı hayatına sokmasaymış, sözü yapmasaymış o gece içkili dahi olsa bir sorun yaşanmayacaktı. Çünkü ortada o kız olmayacaktı.
Bana göre o senden ümidini kesmişti. Bir yandan sana yalvarıyor ama bir yandan da evliliğe adım atıyor.
Ben olsam bunca olaydan sonra asla affedemezdim. Ortada bebek var birde!

yok ne affetmesi karşılasmak bile istemiyorum sonucta evli bir adam o artık.. dediğin gibi benden ümidi kesince böyle şeyler yaptı.. ben alışmıstım sanırım o hep benimle kalıcak hep arkamdan kosuck sanıyordum bu evlilik çok sarstı beni bu yüzden..insan sevdigini üzmemeli bence kaybetmemeli bana hayatımın dersi oldu

işte o beni ister unutsun ister unutmasın Allah biliyo ya yinede bazen düşünüyorum aklına gelmiyomuyum benimle yasadıklarımı unuttumu diye ama sonra kendi halime üzülüyorum istediğim şey onu unutmak elbet zamanı gelince biticek bende de ama bu süreci daha az üzülerek atlatmk istiyorum evleri de bizim üst mahallemizde bu yüzden de zor biraz

ilk aşklar kolay unutulmaz . ama şöle düşün çok çok az kişi ilk aşkıyla evleniyor mutlu oluyor . sen ne ilksin nede son . bak benim ilk sevgilimde evlendi gitti hemde olgun daha nce evlenip boşanmış bir kadınla . düşünebiliyor musun . benimle evlenmedi onla evlendi . nasıl kırıldım anlatamam . ama ne yapayım hayatıma devamm ediyorum . herkesin kendi hayatı . bende kendi hayatıma bakıyorum .

Bu olayda eski sevgilinizin eşi ve karnındaki bebeğe üzüldüm sadece.
Acaba kadıncağız sevilmediğinin, eşinin başkasına meyilli olduğunun farkında mı? Bir kadın için çok üzücü bir durum.

bende üzülüyorum ama kız bilerek evlendi onunla..çünkü ben kıza mesaj atmıstım facebooktan bana mesaj atmasın artık söyle sevgiline diye o bana küfürler falan yazarken eski sevgilimde girdi onun hesabına.. bir yandan kız bir yandan o bana yazrken eski sevgilim zaten o da biliyo seni sevdiğimi bunu ona söyleyince ne oldu rahatladın mı yazdı.. ama kızın bunu görmemesi imkansız aynı anda aynı hesaptan yazıyolardı bana.. kız için zor bir durum ama sonuçta artık evli onunla belki kocası daha iyi davranıyodur artık ona çünkü kız bunları bilerek evlendi

Back
X