• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yıllık ilişkimin hemen ardından evlenen sevgilim

ama kazanan oluyor onlar malesef..ben onu sevsem de o her gün o kızın yatagına giriyor her gün onu görüyor ama ben böyle kendimi yiyip bitiriyorum

valla öle olamadık gitti . yarından tez kendime zengin iş adamı buluyorum . adamı baştan çıkarıp yatıp hamile kalıyorum . namuslu olmak işe yaramıyormuş . kulağıma küpe olsun buda :)biz safız millet çok akıllı .

valla öle olamadık gitti . yarından tez kendime zengin iş adamı buluyorum . adamı baştan çıkarıp yatıp hamile kalıyorum . namuslu olmak işe yaramıyormuş . kulağıma küpe olsun buda :)biz safız millet çok akıllı .

Ama öyle yapan kadınların kocalari hep başkasına aşık kendi abimden biliyorum. . Aşk yasamicaksam ne yapayım öyle evliliği

Bazıları bizim gibi düşünmüyor tabi karisini eminim cok seviyordur her gecen gün daha da sever yazmışlar

karısını seven adam başka bir kıza msj atmaz . karısını seven başkasını düşünmez bile . benim sevgi anlayışım bir imzaya bakmıyor kusura bakmasın kimse . sevmeyen evli olan bir sürü erkek var . herkes karısını çok sevse aldatmalar yaşanmaz . kimse kimseyi kandırmasın en çok da kendisini .

Eminim forumdaki arkadaslar cok ustume gelecekler, yazacaklarimdan dolayi. Ama ben asktan yanayim her zaman icin. Iletisime gecip karsilikli oturup konusun bence. O sizi gercekten seviyor mu siz onu seviyor musunuz bir oturun konusun. Birbirinizden kopamiyor gibiyseniz, sevgiliniz esinden ayrilir siz de birlikte olursunuz. Sevgilinizin esi ve bebek var ama ask daha onemli benim icin. Herkes ayriliyor bu devirde. Sevgiliniz sevmedigi biriyle beraber olmaktansa sevdigiyle beraber olur.

evlimisin bilmiyorum ama eşinin bunu yapmasını istermiydin, karnında bebeğinle eski aşkına dönmesini? bu kadar rahat olurmuydun?

aman canım ne var ki benim kocam aşık işte dermiydin?

empatiye davet ediyorum seni :42:

ama kazanan oluyor onlar malesef..ben onu sevsem de o her gün o kızın yatagına giriyor her gün onu görüyor ama ben böyle kendimi yiyip bitiriyorum

şakamısın sen arkadaşım?

adamı hor görüp terkeden sen değilmisin?

insanlar sevdiği uğruna nelerden vazgeçiyor.

sen neyinden vazgeçtin? sevgi bu değil, karıştırıyorsun sen.

kendine gel.

Ben inanmiyorum oyle ah tutma gibi seylere. Onlar icin zor olacak, bebek icin zor olacak ama ben olsam kendi mutlulugumu dusunurdum, ben niye aci cekeyimki. Kotu biri gibi dusunuyor olabilirim ama ben once kendi hayatimi, mutlulugumu dusunurdum acikcasi.
Suc o kadinin sucu olurdu. Kocasinin baskasini sevdigini bile bile niye evlenip hemen bebek yapiyorki? Cekecekse o ceksin, sen niye uzulesinki?

tek başınamı yaptı bebeği? emin ol o çekmez sen çekerdin yine.

kadın kadının düşmanı derler inanmazdım, Allah ıslah etsin ne diyeyim.

karısını seven adam başka bir kıza msj atmaz . karısını seven başkasını düşünmez bile . benim sevgi anlayışım bir imzaya bakmıyor kusura bakmasın kimse . sevmeyen evli olan bir sürü erkek var . herkes karısını çok sevse aldatmalar yaşanmaz . kimse kimseyi kandırmasın en çok da kendisini .

senin bir acın var sanırım bir erkek tarafından, biraz üsluplu yorumlar yaparmısın. yarın ne yaşayacağını bilemezsin, kınama kimseyi bence sen, sonları iyi olmuyor da :44:

Ya bırak Allahaşkına!
Adamın zamanında gururuyla oynamışsın.
Cidden sevmiş seni aslında. Sen de aşık olduğundan değil de onun sana aşkını istiyorsun da daha çok beklersin bence.
Şu anda adam sağlam intikam alıyor he!

anlamıyorlar işte bu dediğini, kendilerini kandırıyorlar. :51:

Nasıl ya?
Adamın kollarını kesmesi seni çok sevdiğini mi gösteriyor sence?
Adam baştan sevmiş seni,sen umursamayınca takıntı yapmış ve sanırım sinir hastası olmuş.
Hiç bir sağlıklı insan kol,bacak kesmez.
Sonra bence gerçek sevgiyle tanışınca evet sevişmiş ve evlenmiş.
Sen de "eeee beni şimdi kim sevecek,kim benim kol kesecek" diye üzülüyorsun.
Onun face'ni takip edeceğine otur dua et şu mübarek günlerde de Allahım sana doğru yolu göstersin inşallah.
Bir gün sen de evlenirsin,gebe kalırsın,eşinin eski sevgilisi eşine takık olunca anlarsın.
O zaman ben onun kocası oldum diye mesajlardan daha beterlerini bile yazabilirsin.
Şu genç kızlara çok kızıyorum çok!
Rahat bırakın eski sevgililerinizi!
Adam kendine iyi ya da kötü bir hayat kurmuş!
Yok sevmiyormuş,yok zamanında kendisi için kol kesmiş,karşılaşınca eşinin omzundan kolunu indirmiş,facede ortak şarkılar paylaşılmış vs. vs.!
Takip etmeyi bırak,kötü enerjin bile onların huzurunu kaçırabilir!
Mübarek günde nasıl sinirlendim ya!

Al benden de o kadar, sinir oldum yemin ederim ya :50:

bakın kızlar anlamadığınız şey şu ..kimse evli erkeğin başkasına aşık olmasını normal karsılamıyor zaten burda.. evet zamanında sogumustum ondan o yuzden istemiyodum ama kimsenin gelgiti olmadı mı duygularında..yeri geliyor evli insanlar bile kocasını görmek istemiyor arada herkese olur.. uzun bi süreli ilişkimiz vardı o yuzden ayrıldık benim bunda hatam var bunun pişmanlıgını yasadıgımı söylüyorum zaten.. ama sadece evli olan tarafı düşünüyor cogunuz bunu anlamıyorum..benim eski sevgilimde de hata var ama hangi erkek kızla ilişkiye kolay kolay hayır diyebilir ki? kız beni sevdiğini bildiği halde birlikte oldu kacınız kabul ederdi ki böyle bi şeyi? kız evlendi diye sütten çıkmış ak kasık ben mi suclu oluyorum bu durumda? .. zaten karnındaki bebeğe acıdıgım için yapmam bi şey ama herkesin üzerime gelmesini anlayamıyorum.. hiç birini sevip kaybetmediniz mi ? herkes sevdiğine kavusup mutlu mesut hayat mı sürüyor?

bakın kızlar anlamadığınız şey şu ..kimse evli erkeğin başkasına aşık olmasını normal karsılamıyor zaten burda.. evet zamanında sogumustum ondan o yuzden istemiyodum ama kimsenin gelgiti olmadı mı duygularında..yeri geliyor evli insanlar bile kocasını görmek istemiyor arada herkese olur.. uzun bi süreli ilişkimiz vardı o yuzden ayrıldık benim bunda hatam var bunun pişmanlıgını yasadıgımı söylüyorum zaten.. ama sadece evli olan tarafı düşünüyor cogunuz bunu anlamıyorum..benim eski sevgilimde de hata var ama hangi erkek kızla ilişkiye kolay kolay hayır diyebilir ki? kız beni sevdiğini bildiği halde birlikte oldu kacınız kabul ederdi ki böyle bi şeyi? kız evlendi diye sütten çıkmış ak kasık ben mi suclu oluyorum bu durumda? .. zaten karnındaki bebeğe acıdıgım için yapmam bi şey ama herkesin üzerime gelmesini anlayamıyorum.. hiç birini sevip kaybetmediniz mi ? herkes sevdiğine kavusup mutlu mesut hayat mı sürüyor?

seni yargılamak değil amacımız sadece gerçekleri görmen arkadaşım.
boşver herkes Allah tarafından hakettiğini bulur.
sen bugün onu kaybettiğine üzülürsün ama bir gün biri çıkar gelir şükredersin bunlara.

seveceğin ve seni deli gibi seven birini mutlaka bulacak yuvanı kuracaksın.

Allah kalbine göre versin.

herkes eski sevgilimin evlendiği kızı ne kadar savundu ya.. normal bir evlilik olsa tamam ama anlatıyorum konuyu bastan beri.. adamla birlikte olup onu elde etti bu hangi kadına yakısır? ben 5 sene salak mıydım bekledim onu hiç böyle bi şey yapıp evlenmek aklıma gelmedi.. başkasını seven adamla birlikte ol onu elde et sonra da suçlu evlendiği adamın eski sevgilisi olsun.. oldu tabii.... inanın biraz da olsa üzülüyordum ben o kız için sonucta onun suan haberi olmasada hala aradıgı oluyor ve ben acmıyorum.. ama benm içimde insanlık var işte o bebeği düşünüyorum aslında beni kim düşündü ki? kız dedi mi ki 5 senedir beraberler bütün herkes biliyor sevgilimde hala onu seviyor ayrılmak daha iyi diye.. biz onunla ayrılmıstık onu tekrar affetseydim bu sene sözümüz olucaktı ama bazı seyler gecen sene baskasına nasip oldu.

seni yargılamak değil amacımız sadece gerçekleri görmen arkadaşım.
boşver herkes Allah tarafından hakettiğini bulur.
sen bugün onu kaybettiğine üzülürsün ama bir gün biri çıkar gelir şükredersin bunlara.

seveceğin ve seni deli gibi seven birini mutlaka bulacak yuvanı kuracaksın.

Allah kalbine göre versin.

teşekkür ederim ancak zoruma gidiyor işte sanki tek ben suçluymuşum gibi davranılması karsı taraftaki kızın sütten cıkmıs ak kasık olması..artık zaten yapabilceğim bir şey yok ama çoğunuz evli oldugunuz için evli birine hak veriyorsunuz suan .. benim tarafımdan da düşünseydiniz keşke biraz.. umarım benimde karsıma cok iyi biri cıkar teşekkür ederim iyi dileklerin için

teşekkür ederim ancak zoruma gidiyor işte sanki tek ben suçluymuşum gibi davranılması karsı taraftaki kızın sütten cıkmıs ak kasık olması..artık zaten yapabilceğim bir şey yok ama çoğunuz evli oldugunuz için evli birine hak veriyorsunuz suan .. benim tarafımdan da düşünseydiniz keşke biraz.. umarım benimde karsıma cok iyi biri cıkar teşekkür ederim iyi dileklerin için

bunu diyeceğini biliyordum yani evli olduğumuz için bu yorumları yaptığımızı falan.

ama sana yemin ederim insanlık namına söylüyorum arkadaşım evlilikle alakası yok, hepimiz bekardık (yani evli olanlar) seni anlıyoruz sadece yanlışa düşüp üzülmeni istemiyoruz.

tamam o kızda suçlu ama neyi değiştirir.

'' Kabul olmadı diye yakındığın duaya,gün gelir olmadı diye şükredersin.''
topla kendini önüne bak sen
:31:

Konu sahibi arkadaşım ,eski sevgililer,nişanlılar ,eski ilişkiler bi şekilde gündeme gelse kim kime dumduma bi hayat olurdu,eski ilişkinizden bir ders alıp hayatınıza yeni giren insanı daha çok önemseyin bence ,dediğim gibi eski ilişkiniz bi şekilde öyle yada böyle evlenmiş ,nasıl evlendiğinin hesabı size düşmez ,evliliğine saygı duyup ,sizin kendi hayatınıza bakmanız gerekli,bu konuda ince hesaplara düşmeniz sizi ucuz kılar,sevgiler.

Back
X