5 yıllık ilişkiyi sonlandırmak :((

Evet ama ben çok affediciyim yani o şarkılar gönderir şiirler yazar ya ben çektiğim acıları unutur kucak açarım hep . Bunlar aşk acısı çekmeyi aşk sananlardan :) evliliklerde böyle bitiyor galiba zamanla tahammüller tükeniyor hiç düşünmeden kırıcı olunabiliyor . Sanki karşısında sevdiği insan değil düşmanı varmış gibi laf sokmalı cümleler olan sevgiyi görmemeler vs evliliklerden de hep bu yüzden korkarım zamanla tükeniyor yani şuan evlenmiş olsaydım dedim heralde 5 sene sonunda boşanıcakmışım :)

Uzun iliskilerde insanlar ayrilmiyor da boşanıyor hissi oluyor. İnan karşı tarafta tuhaf hallerdedir.
Evlilikten farkı yok gibi zaten . Evlenmeden dul kaldım hissindeyim yani üzerimden tır geçmiş gibi bide evliliği düşünemiyorum aile derdi vs olmadan iki kişi bu kadar yıpranıyor yıpratabiliyorsa birbrini :)

Bağımlılık da olabilir. Bağımlı degil bağlı olmak lâzım
Bende söylüyorum bunu kendime hayatında olmadığında daha rahat hareket ediyorsun diyorum . Yani bir insan hayatını kolaylaştırmalı bu senin şartlarını bildiği halde sen buna rağmen kimseye yakınmadığın halde sana stres getiyordu diyorum . Sana maddi manevi ne desteği oldu diyorum valla kendimle savaş halindeyim :)

Yukarda yazdığınız herşeyi yaşadım hepsini aşmak için gayret gösterdik beraber ama tükendik gerçekten . Evet eminim doğru insanın bana gelmesi için yanlış olanı benden alıyor ama ben o yanlışı bile bile bu zamanlara taşıdım hala taşır mıydım evet ömrümü adardım :) malesef bu kadar saftriğim . Yani yeni bi hayata onsuz bi hayata hazır mıyım yine değilim demekki hiç bi zaman olmayacağım . O hayatının neresindeydi aslında hiç her işime kendim koşuyordum kıskançlıklarıyla onlarıda burnumdan getiriyordu . Neyse ya evet ben doğru olanı yaptım aslında bu kadar saygısızlığı haketmedim hiç bi zaman . Hiç bi zaman isteklerini geri de çevirmedim biraz elindekinin kıymetini bilmesi gerekiyordu

Tüm bunalımınıza rağmen mantıklısınız
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Tüm bunalımınıza rağmen mantıklısınız
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Mantığımın sesini duyuyorum ama kalbimide sakinleştiremiyorum . Kalp isteyince beyin aklarmış bu zamana kadar hep öyle oldu ama bundan sonra olmamalı çok yoruldum artık bu ilişkiden sevsem bile onunda acı çektiğini görsem bile devam etmeye gücüm yok . Ne eski ne yeni birisi kimseyi değil kendimle yaşamak istiyorum aslında birazda yorumlarınız için teşekkür ederim yani burda yazmak konuşmak bile kafamı dağıtıyor onu konuşsam bile :) kk nın iyi kalpli insanları çok mutlu oldum kimse kötü saçma yorum yapmadığı için

Rica ederim.
Bence siz bitirmişsiniz.
Güç gördüm sizde
Haydi hayırlısı.
Bir süre kendinle kalmak,canının istediği şekilde kafa dağıtmak güzeldir.
Yaz geldi.
Maviyi,yeşili seyredin.
Güzel günler gelir elbet sevgiler...

Inan bana geçiyor, geçecek.
Herşey sil baştan ve daha güzel olacak. Sadece 1-2 ay güçlü dur. Kötü gerekçelerini hatırla ve etrafına önüne bak

Bir yanım diyor kısıtlamalarından kurtuldun git yapamadığın ne varsa yap zaten varla yok gibiydi hayatında onun yüzünden haytı kaçırıyordun diyor .sorunun icinde cevap ne guzel yazmissin
dusunup uzulmeye gerek varmi sizce

Inan bana geçiyor, geçecek.
Herşey sil baştan ve daha güzel olacak. Sadece 1-2 ay güçlü dur. Kötü gerekçelerini hatırla ve etrafına önüne bak
Gerçektem okadar zoruma gidiyor ki . İhanetini bile affettim ona inandım döndüm dedi yanlıştı dedi . Bugün bana o kişinin ona abi demesinden bahsetti konu oraya gelmişti laf arasında ama ben mesajlarını yakalamıştım onların aşkım seni çok özledim diyordu kadın oda bende seni çok özledim diyordu ki benim yanımdan döndüğü günün sabahı benle konuştuktan hemen sonra . Ya varya neler gördüm geçirdim neler yaşadım ne kadar yıkıldım neden yoruldum bir ben bir allah bilir . Kadınları ayartan da buydu işte beni nasıl kandırdıysa banada diyordu ... bey deme ismimi söyle die böyle böyle başlamıştı şimdi diyorum onada mı böyle demişti onunlada böyle başlamış bak bir sene geçti aştım dediğim konuda şu detayı duyuyorum ve .. beni evden çıkarmayan adam kendi her haltı yemiş . Bütün bunlara rağmen son senemizde görüntlü sesli bi şekilde güveni oturtmaya çalıştık sonra dedimki yapacak olan yapar bunlarla kendini kandırma . Ya okadr çok şey varki hasta ruhlu bi insan de geç sorgulama boşuna mantık arama kendini değersiz hissetme o kişinin normal olmamasından kaynaklı diyorumda yediremiyorum ya bunca yaptığıma rağmen değerimin bilinmemesi zoruma gidiyor açıkcası ...

Sanırım işte kendime yediremediğim şey benim gibi bir insanı el üstünde tutamaması değerimi bilmemesi zoruma giden . İnanın okadar çok şeye hep alttan aldım hep oluruna gittim . Yaprak dökümündeki gibi aman ağzımızın tadı bozulmasın diye diye işte adam sana küfür de eder lafta söyler kalpte kırar ve bunlarda kendini haklı görür . Özür dilemek bir yana .. ahh ahh

Evlenmeden 5 yıl bi adama tahammül edemezdim sanırım :) evlenmek şart gibi bir düşüncem yok ama ruhum p.ç :) kafama yatmıyorsa yatana giderdim .sen de öyle yap ..

Evlilikten farkı yok gibi zaten . Evlenmeden dul kaldım hissindeyim yani üzerimden tır geçmiş gibi bide evliliği düşünemiyorum aile derdi vs olmadan iki kişi bu kadar yıpranıyor yıpratabiliyorsa birbrini :)
bekarken uzun süreli ilişkim bitince kalbim ağrıdı kalp krizi geciriyorum sandim

Evlenmeden 5 yıl bi adama tahammül edemezdim sanırım :) evlenmek şart gibi bir düşüncem yok ama ruhum p.ç :) kafama yatmıyorsa yatana giderdim .sen de öyle yap ..
Ben evlenmediğime de şükrediyorum aslında :) benim için evli olsam katlanırdım sevgili iken katlanmazdım olmaz yani . Evlilik bi katlanma sebebi olmamalı evliykende aynı tepkiyi koyardım

bekarken uzun süreli ilişkim bitince kalbim ağrıdı kalp krizi geciriyorum sandim
Ben onu aldatıldığıma gözlermle şahit olduğumda yaşadım nefes alamıyordum sanki hiç ellerimi öyle titrerken görmedim . Hatta yine aldatıyor diye şüpheye düştüğümde bile kendimi kaybetmiştim nefes alamıyordum hem ağlıyor hem nefesim kesiliyordu . Şimdi böyle bi enkaz bıraktı ya arkasında herşwyi gördüm geçirdim heveslerim alındı saflığım hayatın arka sokaklarını gördüm ya nasıl bunlardan arınıp bi başkasına sırtımı dayayabileceğim ne kadar normal bir psikolojide olabileceğim .

Bu ilişki bende ne bıraktı biliyor musunuz hem ruhsal hem fiziksel hasar sanırım bittiğine şükredip yoluma bakmalı nedenini nüçinini sorgulamamalıyım .

Şuan yaşadığım durumun farkına yorumunuzla vardım. Ama az birazda sevgide var..

Ben evlenmediğime de şükrediyorum aslında :) benim için evli olsam katlanırdım sevgili iken katlanmazdım olmaz yani . Evlilik bi katlanma sebebi olmamalı evliykende aynı tepkiyi koyardım
Yok ,katlanma sebebi değil de ,evliyken yaş biraz oturmuş birde çocuklar olmuşsa farklı bir bağ oluşuyor ..bizim birbirimize saygımız hiç bitmedi .bitseydi Bu kadar uzun sürmezdi ..sevgi de varsa gerisini gel sen düşün ..benim gibi biri bile yola gelir :)

Aynı durumu yaşayan bir kadın olarak aynen sana o son cümleyi kuruyorum.
Kimse aşkından ölmemiş bu devirde..
Ben de 7 senelik flört döneminden sonra evlendim resmen o ağzına ayrılık lafını alsa gece gündüz ağlıyordum köpek gibi seviyordum desem yeridir..
Keşke gözümde o kadar büyütmeseymişim..
Emin ol bir kaç ay daha belki sürecek ve belki hiç unutmicaksın ama pişman olmayacaksın ayrıldığın için..
Buna emin ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…