5 yıllık özlem soğan kürüyle hamileyiimm

:sm_confused:

bende yaptım ama tık yok 20 gün sonra tüp bebege gidecem

allah hepimizin yardımncısı olsun canım...inşallah en kısa zamanda süpriz yapar yaramazlar...tüp bebek stresini ve acısını yaşatmasın allah kimseye....hepimize doğal yolla verir inşallah...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba arkadaslar, benim anlamadigim nokta, bu uygulama tarihleri, sogana adetin 5 günü baslarsan, 15 gün uygulanirsa, yumurtlama dönemine geliyor. Oda yumurtlanmazsa, adetimiz geliyor, ve adetin ilk günü inciremi basliyoruz?

Hesaplamada kafam karisti, yardimci olursaniz sevinirim.

Simdiden TSK!

Merhaba benimde hem adet düzensizliği hemde hamile kalama sorunum var bu soğan kürü adet düzensizliğini düzene sokuyormu ben 2 hatta 3 ayda bir adet oluyorum şuan hayıt suyu kullanıyorum kızlar yardım edin lütfennnnn

Merhaba arkadaslar, benim anlamadigim nokta, bu uygulama tarihleri, sogana adetin 5 günü baslarsan, 15 gün uygulanirsa, yumurtlama dönemine geliyor. Oda yumurtlanmazsa, adetimiz geliyor, ve adetin ilk günü inciremi basliyoruz?

Hesaplamada kafam karisti, yardimci olursaniz sevinirim.

Simdiden TSK!

canım adetin 5.günü başlıyosun 15 gün yapıyosun.15 gün bittikten sonra incir kürüne başlıyosun 21 gün yapıp 7 gün ara veriyosun 21 gün yine yapıyosun ve kürü sonlandırıyosun.incir kürü 2 adet dönemine denk gelio yaklaşık olarak...yalnız sana tavsiyem soğanı kabuğuyla püskülüyle birlikte sadece 4 e bölerek kayanayan 2 bardak suyun içine at.benim arkadaşım öyle yaptı ve hamile kaldı dru hamile kalamzasın dediği ay hemde...inşallah faydası olur canım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba benimde hem adet düzensizliği hemde hamile kalama sorunum var bu soğan kürü adet düzensizliğini düzene sokuyormu ben 2 hatta 3 ayda bir adet oluyorum şuan hayıt suyu kullanıyorum kızlar yardım edin lütfennnnn

canım mrb ben pkoluyum ama düzene sokmadı soğan suyu...ilaçlarlada düzene girmedi bende senin gibi oluyorum adet...:asigim:

selamlar, benimde endometriyos um var. 2 ay önce teşhis konuldu.daha doğrusu gebe kalamamak için gittim doktora tüm tetkileri yapıldı daha sonra hsg çektirdim çekimden sonra end. teşhisi kondu. 3 cm kisler varmış. ve karında yapışıklık :( çok morelim bozuldu. ilaç verdi doktor. kis söktürücü aynı zamanda da gebe kalmamı sağlayıcı.düşük engelleyici özellikli ilaç. bunu ne yap ne yap bul dedi çok bulunan bi ialç değilmiş. aradım buldum reglim 20 günü içiyorum günde 2 kez. 20 kapsül. sonra regl oluyorum . 3 ay dene dedi dr. bu ilaç reglin ile birlikte , kisti düşürcek dedi. düşürdüde. hiç bişi kalmadı ama hala bebk sahibi olamıyorum :S napcaz yaa demekki yapışıklık hala devam ... gitmedim doktruma .. 3 ay bitsin sonra gideceğim. en son çare tüp bebk dedi dr. aşılama önermedi neden acaba?

canım mrb ben pkoluyum ama düzene sokmadı soğan suyu...ilaçlarlada düzene girmedi bende senin gibi oluyorum adet...:asigim:

Canım doktorun sana ne diyor tamam pcos da yokmu bunun bir çaresi ya birde senin hangi hormonların bozuk çıkıyor yazabilirmisin lütfen...Biliyorsun aynı sorunu yaşıyorum bana pcos diyebilecek yada başka teşhis koyabilecek doktoru tıp fakülteleri henüz mezun etmiş değil yada ben hep eğlencesine diploma almış doktorlara başvuruyorum

merabalar, ben de pkoluyum ve kasım ayından beri bebek için uğraşıyoruz. bir a klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuç negatif. bu ay da 15 gün sğan kürünü uyguladım adetim 10 gün gecikti ama gebelik testi yaptım bugün negattif çıktı. anlamıyorum insanlar soğan kürünü kullanıp hemen adet gördüklerini söylüyorlar, ben de mi bir sorn war?

ben de bu ay kullandım arkadaşlar yarın 15.gün olacak.sadece kasıklarım biraz ağrıyor.regl olucak gibi.ama başka hiçbir değişiklik yok.

alkisalkisalkissoğan ve incir kürü işe yaradı .hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:lepi:5 yıldır çocuk için denemdiğimizyol kalmadı geçen sene tüp bebek yaptırdım hamile kaldım fakat üçüz olduğu için erken doğumda kaybettim .soğan kürünü uyguladım incir kürünü bitirmeden:CüvCüv: hamile kaldım....rabbim sana şükürler olsun.:Saruboceq::Saruboceq:

canım bu kürleri nasıl kullandın hangi günlerde hangisine başladın

alkisalkisalkissoğan ve incir kürü işe yaradı .hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:lepi:5 yıldır çocuk için denemdiğimizyol kalmadı geçen sene tüp bebek yaptırdım hamile kaldım fakat üçüz olduğu için erken doğumda kaybettim .soğan kürünü uyguladım incir kürünü bitirmeden:CüvCüv: hamile kaldım....rabbim sana şükürler olsun.:Saruboceq::Saruboceq:

Canım bende bebiş istiyorum 5 kez soğan kürü ve 1 kez incir kürü yaptım malesef olmadı ne güzel sende etki göstermiş darısı bana ve isteyenlere

Soğan kürünün yapılışını anlatayım arkadaşla sizlere...
Adetinize 10 gün kala başlıyorsunuz bunu yapmaya. Günde 2 kez, her seferinde taze olarak hazırlayacaksınız. Sabah kahvaltıdan 10 dk önce, akşam yemeğinden 10 dk önce içilecek. Eğer çalışıyorsanız, akşam yemeğinden 10 dk önce ve gece yatmadan önce olmak üzere.
YAPILIŞI: 1,5 su bardağı klorsuz suyu(kesinlikle musluk suyu olmayacak) kaynatıyorsunuz, orta boy yemeklik bir soğanın en dış kabuğunu soyup 4'e bölüp kaynayan suya ilave ediyosunuz (Tencerenin ağzı kapalı mutlaka). Su soğanla birlikte kaynamaya başlayınca ocağın en küçük gözünde en kısık ateşte ağzı kapalı bi şekilde 5 dakika kaynatıyorsunuz. Sonra ocağı kapatıp 15 dk yine ağzı kapalı bir şekilde dinlendiriyorsunuz. Ondan sonra süzüp mutlaka ILIK olarak içiyorsunuz. İnşallah yapan herkese sifa olur.

merhaba arkadaşlar
bende soğan kürüne başladım bugün 6. günüm olacak ama dün kasık ağrısı ve bel ağrısından duramadım
sizdede böyle oldumu ağrı çektinizmi yada ben neden böyle ağrı çektim bileniniz varmı??

bende dün soğan kürüne başladım inşallah işe yarar

Soğan kürünün yapılışını anlatayım arkadaşla sizlere...
Adetinize 10 gün kala başlıyorsunuz bunu yapmaya. Günde 2 kez, her seferinde taze olarak hazırlayacaksınız. Sabah kahvaltıdan 10 dk önce, akşam yemeğinden 10 dk önce içilecek. Eğer çalışıyorsanız, akşam yemeğinden 10 dk önce ve gece yatmadan önce olmak üzere.
YAPILIŞI: 1,5 su bardağı klorsuz suyu(kesinlikle musluk suyu olmayacak) kaynatıyorsunuz, orta boy yemeklik bir soğanın en dış kabuğunu soyup 4'e bölüp kaynayan suya ilave ediyosunuz (Tencerenin ağzı kapalı mutlaka). Su soğanla birlikte kaynamaya başlayınca ocağın en küçük gözünde en kısık ateşte ağzı kapalı bi şekilde 5 dakika kaynatıyorsunuz. Sonra ocağı kapatıp 15 dk yine ağzı kapalı bir şekilde dinlendiriyorsunuz. Ondan sonra süzüp mutlaka ILIK olarak içiyorsunuz. İnşallah yapan herkese sifa olur.

teşekkür ederim tarifi deneyeceğim
deneyen arkadaşlar varmı herhangi bir yan etki acaba

arkadaşlar hiç dr unuza danıştınızmı soğan kürüne karşı çıkan dr oldu mu? ben adetin 3. günündeyim ramazan ayına gireceğimiz için akşamları içmeyi düşüyorum yani biri yemekten 15 dk önce diğeri gece yatmadan evvel sahurda hazırlamaya üşenirim kürü .

ya birileri biseyler yazsin sonuclardan haberdar etsin,hamile olanlar varsa yazsinlar ise yaradi diye.bizde umutlanalimmmmmmmmmm:18::18:

Back
X