5 yıllık özlem soğan kürüyle hamileyiimm

alkisalkisalkissoğan ve incir kürü işe yaradı .hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:lepi:5 yıldır çocuk için denemdiğimizyol kalmadı geçen sene tüp bebek yaptırdım hamile kaldım fakat üçüz olduğu için erken doğumda kaybettim .soğan kürünü uyguladım incir kürünü bitirmeden:CüvCüv: hamile kaldım....rabbim sana şükürler olsun.:Saruboceq::Saruboceq:

tebrik edrim :ecrin_bebek: rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bende soğan suyu kürüne başladım ama kaçıncı günüydü yani içmeye başlayalı kaçgün sonra hatırlamıyorum reglim başladı yani bu ayın 4 ünde suyu içmeye devem ettim 15 günü tamamladım kanamam yoğun olarak ve bir hafta sürdü sonra reglimin 16. gününde ilk önce kahverengi akıntı ardından ağrılı olarak kanamam başladı 4 gün sürdü şimdi geçti gibi tekrar başlayacak diye korkuyorum böyle bidurum başına gelen varmı ne yaptınız sonuç ne oldu bilgilendirirseniz sevinirim

canım biliyorum çok zor.ben 5 yıl verdim o mucadeleyi.densiz kişilerin olur olmaz yerde budalaca sorduğu sorular insanı çileden çıkartıyor.ama rabbim daha kötü dert ler vermesin.inşallah en kısa zamanda dilediğine kavuşursun.ben soğan kürüyle hamile kaldım ve bebişim 8 haftalık.ben düzenli kullandım.her gün sabah akşam aynı saatte aç karına içtim.sende düzenli olarak dene bide canım inşallah işe yarar.............

teşekkür ederim canım darısı başına inşallah.ben soğan kürünü kullanırken hiç olmadı dediğin gibi ama sadece akıntım baya bir fazlalaşmıştı.

teşekkür ederim canım darısı başına inşallah.ben soğan kürünü kullanırken hiç olmadı dediğin gibi ama sadece akıntım baya bir fazlalaşmıştı.

bendede akıntı olmamıştı 3 buçuk senedir uğraşıyoruz geçen sene klomen tedavisiyle hamile kalmıştım ama bir buçuk aylık düşük yaptım şimdi doktorum klomen vermiyo kendi kendime hamile kalabileceğimi söylüyo tamam bende öyle olmasını istiyorum yani ilaçsız tabi rabbim nasip ederse ama gel görki geçen seneki hamileliğimin yalan olduğunu ozaman olduysa şimdiye kadar neden olmadığını konuşuyolar ve bu benim canımı daha çok sıkıyo soğan kürünede inanmıyodum burda biraz okuyunca içmeye karar vermiştim ama şimdide böyle kanama olunca başladıma pişman oldum ya onun yüzündense diye düşünmeden edemiyorum yaa offf

Sizi hiç tanımıyorum ama sizin için o kadar çok mutlu oldumki bilemezsiniz. Allah bu forumda bebişinizin sağ salim doğduğu haberlerinide almamızı nasip etsin inşallah.

kızlar bende soğan kürünü 13 gün uygulamıştım 28 veya 29 günde regl olurdum kullandığım ay 4 gün önce oldum 1 gün kahverengi akıntı oldu ondan önce bolca akıntım olmuştu evet hamile değilim bu ay denemedim yeni adet dönemimi bekliyorum tekrara denemeye karar verdim bence faydası var yaşadığım akıntılara istinaden yazıyorum yeni regl tarihim galiba ayın 9 u bilgisayar öyle diyor :) sizlerdeki gelişmeleri yazın arkadaşlar gününüz güzel geçsin

kanamanın nedeninin soğan kürü olduğunu sanmıyorum.çünkü bir çok arkadaşıma önerdim onlarda kullandı ama sadece akıntı fazlalaştı dediler.bir arkadaşım da hamile kaldı.inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın.:Saruboceq:

evet bendede kanama olmadı aksine 1 gün kanama oldu :( sadce bolca akıntı o kadar bence bir dr kontrolüne git

çok teşekkür ederim arkadaşlar biraz daha bekliyeyim ondan sonra giderim doktora diye düşünüyorum inşallah rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:

çok teşekkür ederim arkadaşlar biraz daha bekliyeyim ondan sonra giderim doktora diye düşünüyorum inşallah rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:

tamam bizede haber ver son durumu bende sol kasığımda ağrılar var bu hep olur bende acaba yumurtam çatlamdımıda kistemi dönüştü :( bilmiyorumm öyle hiisediyorum

canım ne kadar olumsuz olay olursa olsun ümitsizliğe kapılma.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.bak benim 5 yıl denemediğim yol kalmamıştıilk tüp bebek denemem tutmadı.ikincisinde tüp bebekle üçüzlerime hamile kaldım onları erken doğumda kaybettim.aradan 3 ay geçti ve normal yolla hamile kaldım.rabbim mucizesini gösterdi.dua edin canım sadece rabbim en kıısa zamanda herkeze nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım allah hayırlı uğurlu etsin....çok sevindim sizin sorun neydi acaba....

canım ben 6 yıllık evliyim benim eşimde sorun....2008 de tüp bebek yaptırdık....tutmuştu... 7 aylıkken kaybettim...1 yıl ara verdik...yine tüp bebek yaptırdık tutmadı bu kez ama bende sorun yok....ben tamamen doktor hatası diyorum bundada vardır bir hayır amannnnnnnn....

canım kendin soğan kürü ve incir kürünü dene aynı zamanda eşin içinde keçiboynuzu kürü kullan.detaylı bilgiyi ibrahim saraçoğlu nun sitesinden bulabilirsin.ama işe yarıyor benim bir arkadaşımın eşinin sperm sayısı hiç yok demişler.kendi soğan ve incir kürü kullandı eşide keçiboynuzu kürü ve 2.ay hamile kaldı ve 9 sene uğraştılar 2 tüp bebekte olumsuzdu.şimdi 4 aylık bir kızı var.dene bir zararını görmessin.

Canım mrb bende 3.5 yıllık evliyim bebek istiyoruz ama olmuyo bende önümüzdeki ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum..bu sogan kürünü nasıl yaptın bizimle paylasırmısın??

Back
X