50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

masallah klik, bensen sonra geldin, bi cirpida 4,5 kiloyu verdin.

teşekür ederim.ben ilk detoksla girdim aranıza.nohutlu çorba detoksuyla.kilomu 59 biliyordum ,çizelgemi 59 olarak açmıştım ama detoksa başladığım gün tartıldığımda 58le başladığım gördüm.yani başlangıç kilom 58 dir.sonra detoksla 56,4 e düştüm. sonra biraz cıvıtmıştım ama artık yediklerime çok dikkat ediyorum.ayrıca son 2 haftadır hergün leslie yürüyüşlerimide yapıyorum.e kilo vermemde bunlar etken olsa gerek.mesela önceden her sabah ya bir simitle yada 2 poğaça ile kahvaltı yapan ben artık evden kahvaltılık ve kepek ekmek taşıyorum işe.önceden bütün gün masa başında oturup evde de yemekten sonra uzanıp kalan ben artık her akşam en az 45 dk. yürüyorum.2 gündür 60 dk. ya çıkardım.
demekki bütün çabalarım olumlu sonuç verdi.inşallah hiç bozmam bu düzenimi.

[FONT

ayyyyy canım masallahhh tebrik edrimmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

çörek otuna devam etmismiydin?

çoook sağol canımmm bende çok emeğin var bu kanuda çörekotuna devammzemuszemus
ihmal yok
geçen sormuştun ruşeym kullannan varmı diye aldımda kullanmadım daha anca alışıcamm:hulya:

artı geceki mesajını okudum opuyorumnanaktan
ALLAHIM gönlüne göre versin senin adına çok mutlu oldummolumunekankayizsmile
tüylerim diken diken oldu o an:Saruboceq:

selam kzılar bende bu sabah tartıldım aynıyım 1 gr bile oynamamış geçen haftadan beri tam 61 oysa hafta başı gıda zehirlenmesi yaşadım 2 3 gün bişey yiyemedim vermişimdir diyodum ama bu haftada benim için boş geçti

sağol canımın içi sende çok kasma kendini bak derslerin var olumunekankayizsmile

sağolun hep birlikte başarıyoruz bu bölüm olmasa ne azim olurdu ne de böyle güzel paylaşımlaropuyorumnanaktan

evet peperrım çok şükür geçen hafta regliidim sanırım 1 kilosu ödem:ecrin_bebek: bunum birde yeni kilo olunca çabuk gittiakannehir

tebrik ederim. insanın çabalarının sonucunu alması güzel

Yalniz kizlar cuma gunu ve cumartesi ben tamamen saliyorum, kilo bildiriminden sonra.....Ama norml di mi/ En azindan bir gun diledigimiz gibi yemek icmemiz ve esnek olmamiz. Yarin da kahvaltiyi disarda etcez ve gece yarisina kadar bir suru plan yaptik.. Yani hep disarda abur cubur ve agir yemek yiyecegiz. Vicdan azabi duyuyorummm.

Yalniz kizlar cuma gunu ve cumartesi ben tamamen saliyorum, kilo bildiriminden sonra.....Ama norml di mi/ En azindan bir gun diledigimiz gibi yemek icmemiz ve esnek olmamiz. Yarin da kahvaltiyi disarda etcez ve gece yarisina kadar bir suru plan yaptik.. Yani hep disarda abur cubur ve agir yemek yiyecegiz. Vicdan azabi duyuyorummm.

boşver...... gönlünce gün geçir hiç vicdan azabı duyma hak ettin kendine ödül ver......

kızlar kahvaltımı yazayımmı ohaoldumsmile ohaoldumsmileohaoldumsmile
4 dilim ekmek (beyaz), 3 dilim kaşar, 2 dilim salam,8zeytin, biraz omlet
kaymaklı revani bir dilim
hep bu sabahki tartı olayı yüzünden yedim eyvahedigeldismile
birz öncede ara olarak bir elma 8 fındık 2 ceviz birazda kuru üzüm
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Sokma eve kaymakli revani falan.... Dolapta olunca yersin tabii..

canım tartı yüzünden yedinde bunlar tartıdan öcünü almayı sağlamaz........onun daha çok sevinmesini sağlar..... anam 4 dilim ekmek yedin hadi kahvaltıda revanin ne işi var sabah sabah onu arada yeseydin keşke fındız cevizle yer değiştirseydin....

Ben de ne yedigimi yazayim
Sabah susamsiz kepekli yarim simit, 1 dilim salam. ve dil peyniri, yarim domates, yarim salata
Ara 1: Yemeyi unuttum ama kurabiye yaparken agzima iki findik atmistim
Ogle: buyukce bir tabak zeytinyagli dereotlu bakla, 2 kasik yogurt, 2 dilim tam tahilli esmer ekmek

Ben de ne yedigimi yazayim
Sabah susamsiz kepekli yarim simit, 1 dilim salam. ve dil peyniri, yarim domates, yarim salata
Ara 1: Yemeyi unuttum ama kurabiye yaparken agzima iki findik atmistim
Ogle: buyukce bir tabak zeytinyagli dereotlu bakla, 2 kasik yogurt, 2 dilim tam tahilli esmer ekmek

çok güzel gidiyorsun.....alkisalkisalkis

benim arkdaşlarım öğrenciydi orda. öğrenci evine bile gelmişlerdi. ark düşünmüyorum diyince diğerine sormuşlar sen düşünmezmisin diye? sırnaşık şey

ayyy tam alemler canım ya bende arkadasların evine gittiğimde yasadım böyle bi sey.
öğretmendi hepsi. neyse zile bastılar asagıdan .iste öğretmenler varmıs burda bi falan filan çıktıar yukarıya arkadas kapıyı açtı ama iyce açmadı.aralık bi sekilde tutarak konustu. iste biz kıza bakıyoruz da burda bi öğretmenler varmıs da arkadasım düsünmediklerini söylese de içeriye buyur etmese de içeriye geçelim bi konusalım nasip yavrum falan dedielr.neyse geçtiler. o zamanlarda arkadasım birisiye görüsiyodu dedi ki su an ben birisiye görüsüyorum onu tanımaya caısıyorum. osun yavrum dediler sen yine biizm telefon numaramızı al da o olmassa bize heber edersin derken bi hocahanım daha varmıs burda dediler. ing. öğretmeniymis o da dediler. sen bizim numarayı ona ver belki o kabul eder demesinler mi:))

neymis de oglu doguda görev yapıyomuss es durumundan doalyı dogu görevini yırtsın diye öğretmen es arıyolarmıs :)

menfaate bak:)

çoook sağol canımmm bende çok emeğin var bu kanuda çörekotuna devammzemuszemus
ihmal yok
geçen sormuştun ruşeym kullannan varmı diye aldımda kullanmadım daha anca alışıcamm:hulya:

artı geceki mesajını okudum opuyorumnanaktan
ALLAHIM gönlüne göre versin senin adına çok mutlu oldummolumunekankayizsmile
tüylerim diken diken oldu o an:Saruboceq:

Şenizcanım benim ALLAH razı olsun Rabbim senin de gönlüne göre versin, gönündne geçirdiğinden bile daha güzel seyler nasip etsin ömrün boyunca. çok tesekkür ederimŞeniz

emeğinin bosa gitmemesine de çok sevindim canım devam edicez insallah. tok karna yemedikten sonra bi sorun yok.ben anneme de baslatıcm insalah. tansiyonu yüksek hem indirmis olur. eger dokunmassa ters tepki yapmassa bu aksam anneme de baslamayı düsünüyorum. ya da yarın sabah

bakalım o kaç kilo vericek

Sokma eve kaymakli revani falan.... Dolapta olunca yersin tabii..

ben almıorum ki ablam yapmış :sinifsinif:
canım tartı yüzünden yedinde bunlar tartıdan öcünü almayı sağlamaz........onun daha çok sevinmesini sağlar..... anam 4 dilim ekmek yedin hadi kahvaltıda revanin ne işi var sabah sabah onu arada yeseydin keşke fındız cevizle yer değiştirseydin....

çünkü akşam yemeğinde yemedim herkes yerken sabaha zor dayandım :sinifsinif:
bugün gitti gider artık

eee kızım öğren öğretmen kız kaloriferli daire gibidir.......hiç boş kalmaz.....kötükedihüso ayaklı bankamatik olunca her önüne gelen gelir...gene o öğretmenmiş...kimler geliyor kimler..... çok iyi bilirim........

Back
X