Bir de bir arkadaşımız selülitlerle ilgili deracin kullanan olup olmadığını sormuştu.Ben değil ancak ablam geçen sene selülitleri için vichy nin kremini kullandı ve çok işine yaradı. Selülitleri nerdeyse kayboldu. Yalnız bu kremi kullanırken aynı zamanda sporda yapıyordu, onunda katkısı olmuşu olabilir. Ancak bu sene yaptığımız araştırmada bu kremin kaldırıldığını yerine incelticili selülit kreminin satışa sunulduğunu gördük.sanırım onunda faydası olur. Aslında bana sorarsınız bu kremleri kullanmak yerine nescafeyi mümkün olduğunca aza indireceksiniz, asitli içecekler içmeyeceksiniz, bol su ve spor hepsi gider. Hiçbirşeycik kalmaz diye düşünüyorum.
canım zaten ben spor yapıyorum,nescafe hiç içmiyorum kola içmiyorum butun bunları braktım.sadece turk kahvesı okadar ha bıde yesılcay ve normal cay caysız yapamıyorum.cilt doktoruna gıtmıstım başka bı sorun ıcın benı muayane ederken selulute cok yatkınsın dedı onun ıcın yuruyus su ve bunların yanında kozmetık kremlerde kullanabılırsın dedı.oyuzden aldım bayagda arastırdım.bıtkısel oldugu ıcın deracıne tercıh ettım 14 gun falan oldu sımdılık ıyı gıdıyo tabı zamanla daha etklı olur dıye dusunuyorum.bunların dısında kabak lıfı ve selulıt sabunuyla masajda yapıyorum.inşallah tamamen kurtulurum.