50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şu kaçamakları erken yap bari dulcim..
ben hiç kaçamak yapmadım öyleki geçne bizimkiler çayın yanında eti cin yedi ki çok severim naptım biliomusun kokladım kokladım bıraktımkaydirigubbakcemile3
spoara gelince bende azalttım:sinifsinif:
sabah akşma lesli yapıodum artık sadece sabahları yapıorum sıkıntı verdi lesli ablam
havalar ısınsın akşamları dışarı yürüyüşüne çıkıcam..

KUZUCUM ay niye kokladın yaw, eziyet için mi :)) Doğru diyon.. Akşam yemeklerini artık 7 ye çektim zaten gece acıkmıyam diye... Bugünkü kurabiyeleri de 7 den önce yedim zaten, ama onu yemeseydim başka bişi kesin yerdim çünkü yediklerim tok tutcak şeyler değildi.

hoşgeldin lingumopuyorumnanaktan

ZUZUM hoşgeldin, nassın eysin??? Ayak nasıl?

hoşbuldum canlarımmm benim opuyorumnanaktan iyiyim sizler nasılsınız?
dulcineacım ayağım daha iyi kaydirigubbakcemile5 ama hareket yapmıyom 2 gündür akşamüstü yeekten sonra yürüyom sadece dışarda ama tempolu diil öle canım Şeniz bugün saçımı kestirdim sempatiksalakcinni trufcum sen naptın delikafadulden

yok cnm eziyet için değil koklayınca yemiş kadar oldumsempatiksalakcinni
hani uzun süre tartılmıycaktık kuzum alsanaalsanasmile
ben yarın tartılmıycam sözümü tutcam:dilcikar:

KUZUCUM ben hergün tartılıyordum ya, bu iyi halim. Bağlılığımı yavaş yavaş bırakıyom yani -tatlicadiarzu- :)) Becersem 10 mayısa kadar en azından tartılmazdım.

Seni gördüm daha iyi oldum ZUZUM kaydirigubbakcemile3 Geçmiş olsun. Menün kilo nasıl ;)
Göremedik ki seni hala...

guzum pazar pazartesi kurabiyelerle cebelleştim kaydirigubbakcemile salı da okulda bi arkadaşın doğum gününü kutladık başta kontrollü gidiyodum ama daha öncede söledim ya o zaten diyette yemez vs... gibi laflar ediyo bazıları baktım bana bakıp duruyolar bende yidim allah ne werdiyse sırnaşık şey delikafadulden işime de geldi walla :roflol: ama dün ve bugün hiç olmadığı kadar iyi Şeniz geçen yıl diyetisyenin werdiği listeye uymaya çalışıyom boll sebze,yeşillik, yoğurt ve haşlanmış baharatlı tavıkk yiyom vereliniortak

hoşbuldum canlarımmm benim opuyorumnanaktan iyiyim sizler nasılsınız?
dulcineacım ayağım daha iyi kaydirigubbakcemile5 ama hareket yapmıyom 2 gündür akşamüstü yeekten sonra yürüyom sadece dışarda ama tempolu diil öle canım Şeniz bugün saçımı kestirdim sempatiksalakcinni trufcum sen naptın delikafadulden

yok canımcım ben 2 hafta sonra filan ancak kestirebilirim
bu aralar acık yoğunum
k.çım yere gelmiyo.
şimdi kızı uyuttum geldim.

KUZUCUM ben hergün tartılıyordum ya, bu iyi halim. Bağlılığımı yavaş yavaş bırakıyom yani -tatlicadiarzu- :)) Becersem 10 mayısa kadar en azından tartılmazdım.

ya bazen iyi oluyo bazen kötü oluyo hergün tartılmak

kızlar ben dün yine yeni bi egzersiz programı indirdim:)) callanetics in çıkış noktası bu egzersizlermiş..adı ''the lotte berk method'' sende zayıfladan indirdim.. ama orda bu egzersizde bele daha fazla yükleniyo demişler callan a göre....

guzum pazar pazartesi kurabiyelerle cebelleştim kaydirigubbakcemile salı da okulda bi arkadaşın doğum gününü kutladık başta kontrollü gidiyodum ama daha öncede söledim ya o zaten diyette yemez vs... gibi laflar ediyo bazıları baktım bana bakıp duruyolar bende yidim allah ne werdiyse sırnaşık şey delikafadulden işime de geldi walla :roflol: ama dün ve bugün hiç olmadığı kadar iyi Şeniz geçen yıl diyetisyenin werdiği listeye uymaya çalışıyom boll sebze,yeşillik, yoğurt ve haşlanmış baharatlı tavıkk yiyom vereliniortak

:roflol: :roflol: :roflol:
Kız seni tutana aşk olsun vallaha Şeniz İyi yapmışsın bence yiyerek, evde ordaki yiyecekleri yapmazdın kendine.. Okudun mu bilmiyom benim de salı gecesi ve bu akşam kurabiye faciası yaşadım. :kedi: Zuzum benim o gün baya fikir edindim listeden, bi de salatalık domates biber falan da güzelleşti ya, o yüzden kaç gündür bu cıslar dışında harika besleniyom ben de :lepi:

yok canımcım ben 2 hafta sonra filan ancak kestirebilirim
bu aralar acık yoğunum
k.çım yere gelmiyo.
şimdi kızı uyuttum geldim.

ya bazen iyi oluyo bazen kötü oluyo hergün tartılmak

anladım datlumm opuyorumnanaktan allah rahatlık wersin kuzucuna :1hug:

kızlar ben dün yine yeni bi egzersiz programı indirdim:)) callanetics in çıkış noktası bu egzersizlermiş..adı ''the lotte berk method'' sende zayıfladan indirdim.. ama orda bu egzersizde bele daha fazla yükleniyo demişler callan a göre....

canım bi indirdiklerimizi yapalım da
indiriyoz indiriyoz yapan yok
callan ve leslie ve nivea yeterli şimdilik

ebru şallının pilatesi indirdim ama ses var videoda görüntü yok
tamam kadının bakılacak bi tarafı yok ben de biliyorum ama görmeden de yapamıyom
varmı bu sorunu bilen.

canım bi indirdiklerimizi yapalım da
indiriyoz indiriyoz yapan yok
callan ve leslie ve nivea yeterli şimdilik

ebru şallının pilatesi indirdim ama ses var videoda görüntü yok
tamam kadının bakılacak bi tarafı yok ben de biliyorum ama görmeden de yapamıyom
varmı bu sorunu bilen.

vlc player indir cnm onunla media playerın açamadıklarını o açıyor

:roflol: :roflol: :roflol:
Kız seni tutana aşk olsun vallaha Şeniz İyi yapmışsın bence yiyerek, evde ordaki yiyecekleri yapmazdın kendine.. Okudun mu bilmiyom benim de salı gecesi ve bu akşam kurabiye faciası yaşadım. :kedi: Zuzum benim o gün baya fikir edindim listeden, bi de salatalık domates biber falan da güzelleşti ya, o yüzden kaç gündür bu cıslar dışında harika besleniyom ben de :lepi:

bende öle dedim canım pişman olmadım :kedi: hatta o laflardan o kadar rahatsız oluyodumki hastamısın eriyon diyon bile olmuştu alsanaalsanasmile benim guzu da b gün okula yemek tatlı ne warsa söle de ye bakalım ne dicekler demişti bende fırsat bu fırsat dedim naniknanik hihoyyyt
ayy ewet ya salatalık domates biber süper oldu dün büssürü ot aldım pazardan dazeciklerdi yemelere doymuyom ehehe :roflol:
süpersin bebeemm arada kurabiye falan olur öle hiç mi yemices yaw -tatlicadiarzu-

TRUFCUM bence hedefe ulaştıktan sonra hergün tartılmak kiloyu korumada büyük destek sağlar. Ama benim gibi yeme potansiyeli olanlar kilo verdim diye yiyo ya, bize esas cıs tartı. Eskiden beri böyleyim ben. Amacım kilo vermek.. Ama kilo verince aaa kilo vermişim yemek yiyem diye düşünmeye başlıyom :oklava: (oklava bana :)))

KIVIRCIKDAŞLARIM yaw benim saçları belde (hatta daha uzun sanırım) ama öyle bi kıvrılıyorlar ki omuzlara çıkıyo nerdeyse :kızgın:

KUZUCUM
sen de zayifla com sitesinde her link var, buradan ya da özelden yazmak fark etmiyo, linkleri şifreliyo site otomatikman. Google a sen de zayifla nivea ra pi d .... yazarsan direkt linkler çıkar. Her videonun linki var o sitede ;)
Bulamazsan söyle, o zaman şifrelere yöntem geliştirip linki veririm yerimseniben

Back
X