Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
donebilirsin bencekizlar beim bagirsaklar yeni yeni duzeliyor ya, koyu siyah cay iciyorum kac gundur,
sizce artik yesil caya donebilir miyim??
himbil demisken leslie noldu???club odası doğru çiçek böcek de benim gibi üşengeç
biri için zor.
ya kızlar ben ciddi anlamda çok hımbıl bi kızım yaaa.burcumun da özeliğymiş.
sabahları yataktan zor kalkıyorum.halbuki sabahtan kalk evinin işini gör kocana kahvaltısını neyim hazırla yok.
eve git yemek hazırla ona bile şimdiden üşeniyorum.
oldum olası böle hımbıldım ben yaaa.
gene iyi 90 kilo falan değilim
cocuk oyle bir enerjiklestirirki seni...sabah kocam bile diyor sen nasıl çocuk bakcan diye.
ben gicik oldugum insanlari hiiic eklemiyom direk ignore ediyorum...ne gerek var di mi?ya kızlar yaa facede hesabı olanlar sizde benim gibi eskilerden gıcık olduğunuz tiplerin çok ii yerlere gelip, çarşaf çarşaf fotolarına bakıp şurdayım burdayım canım kocam canım bilmem neyim diyen resimlerine bakınca iice gıcıklığınız artıyormu.
ben mi çok fesatım acaba?
şimdi ortaokuldayken sinir olduğum bi kız vardı onun resimlerini gördüm dellendim gene
donebilirsin bence
himbil demisken leslie noldu???
canım ya yüklüyorum yülüyorum olmuyor. akşam eşime evdeki bilgisayara yükletcem ona çok hevesliyim bak.
cocuk oyle bir enerjiklestirirki seni...
ben gicik oldugum insanlari hiiic eklemiyom direk ignore ediyorum...ne gerek var di mi?
club odası doğru çiçek böcek de benim gibi üşengeç
biri için zor.
ya kızlar ben ciddi anlamda çok hımbıl bi kızım yaaa.burcumun da özeliğymiş.
sabahları yataktan zor kalkıyorum.halbuki sabahtan kalk evinin işini gör kocana kahvaltısını neyim hazırla yok.
eve git yemek hazırla ona bile şimdiden üşeniyorum.
oldum olası böle hımbıldım ben yaaa.
gene iyi 90 kilo falan değilim
ya kızlar yaa facede hesabı olanlar sizde benim gibi eskilerden gıcık olduğunuz tiplerin çok ii yerlere gelip, çarşaf çarşaf fotolarına bakıp şurdayım burdayım canım kocam canım bilmem neyim diyen resimlerine bakınca iice gıcıklığınız artıyormu.
ben mi çok fesatım acaba?
şimdi ortaokuldayken sinir olduğum bi kız vardı onun resimlerini gördüm dellendim gene
ben face i seviyorum aslında çok.ama bazen bilmiyorum sadece bendemi insanı geçmişe çok götürüyor. ben ilkokuldan ortaokuldan çok arkadaşımı buldum. geçmişe götürünce güzel şeyleride hatırlatıyor ama geçmişdeki pişmanlıklarınla yanlışlarınlada yüzyüze getiriyor.benim face de hesabim yok. kocacimin da yok. kiskanclik krizlerinden sonra kapattik ikimizde))
gerekli-gereksiz insanlar ekliyor, problem cikiyor sonra bosu bosuna.
fazla da bi isime yaramiyordu acikcasi, just for fun icin de gerek yok dedim ;-))
nilufert şimdi resimlerine baktım tekrar, eşinle ne kadar çok birbirinize benziyorsunuzaklinialirimsmile
aaa şaştım kaldım yahuuukaydirigubbakcemile3
anchusacım walla kaç defa denedim yükleyemedim. sizede sormadım tekrar tekrar anlattırıp yormıyım diye.
akşam evde kocama yükletcem evdeki bilgisayara . iştekine yükletip flaşa atıp eve götürecektim beceremedim.
ama hevesliym leslie ye çok onda hımbıllık yapmıcam:)))
:)) sıklığı değişmiyor benimkininde az yiyşnce miktarı değişiyorsempatiksalakcinni
ben face i seviyorum aslında çok.ama bazen bilmiyorum sadece bendemi insanı geçmişe çok götürüyor. ben ilkokuldan ortaokuldan çok arkadaşımı buldum. geçmişe götürünce güzel şeyleride hatırlatıyor ama geçmişdeki pişmanlıklarınla yanlışlarınlada yüzyüze getiriyor.
Ama çok şükür ki buraya takıldıktan sonra unuttum biraz faci
sorma canım. aslında normalde o kadar değil de özellikle fotolarda çok benziyoruz.herkes diyor. ama sende sevgilinle benziyorsun
Ya ben bu siteyi çok sevdim cuma sabahları kilomuzu aç ve çıplak şekilde bildiriyoruz dendi hemen internetten baskül şiparişi vermek için kolları sıvadım işe yaracak bu site valla yaricak eminim:)):Saruboceq:
biz de benziyoruz diye söylemiyorum, birbirine benzeyen çiftler iyi anlaşırmış:roflol: bilmem gerçeklik payı var mıdır:1rolleyes:
zukseddin, semerta hadi bakalim kizlar, gorelim sizi....
zukseddin, semerta hadi bakalim kizlar, gorelim sizi....