50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğru diyon watercım sanki ben çok uzunum, aynıyız senle. Ben de onu farkettiğimden eskisi kadar bol giymiyom zaten, özellikle pantolonda.. Aslında biraz daha dar giymem lazım ama öyle de bacakların kalınlığı çok ön plana çıkıyo :sinifsinif:

Bence komple yapışan da çok hoş durmaz, netice de spor kıyafet. O beden iyidir kanımca, kaç beden buarada aklinialirimsmile

Şort genelde çok kısa olunca herkeslere yakışıyo :lepi: Belki altlara doğru kıyafet daraldığından sana öyle geliyordur. Ya da üst bacaklarında fazlalık yoksa da alt bacakların göze batabilir. Bana yakışır mı ben de emin değilim valla diz hisasında şort. Ama capri de uzun olunca kısa gösteriyo sanki, ona da dikkat etmek lazım.

ben minyon yapılı bayanlarda bol giyime bayılıormm
bol pantolonlar, abercrombie tarzı sweetler bence daha şeker duruoo
altına da böyle adidas tarzı spor ayakkabı
yada kışın timberland bot kesinlikle çok yakışıorrr yerimseniben

Sen badileri de ütülüyon mu watercım, ben onları ütülemekten kaçınıyom çünkü esniyo, yarın giyeceğim badiyi ütülemedim mesela.... Ben de ilerde evimde nevresimleri ütülerim de çorapları ütülemeyeceğimden eminim :)) Kolay gelsin sana, özellikle sıcak yaz günlerinde... doğal sauna diye mutluluk oyunu oynarsın artıkın :)))

Bana göre senin fiziğin çok güzel ama tabi sen daha iyi biliyon. Senin sevgülü de zayıf zaten, uyumlu olmak da önemli ;))

Ay buarada yeri gelmişken kendi diyet olayı ne durumda onu anlatam:

Ekmek değiştirmem çok yardımcı oldu, eskiden abartma sebebim olan beyaz ekmek yerine otb ekmeğe geçince genelde bi tek kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyom. Eskiden de ara yapamayan ben, hala araları aksatıyorum ne yazık ki... Abur cubur yiyorum şu an, uzun zamandır özlem olduğu için, ama yediğim yemekleri azaltıyorum. Bugün 1 büyük paket hanımelleri yedim, ama çok az yedim. Sağlıksız olduğunun farkındayım ama kilo almama olayını kontrol altına aldım en azından :)) Amaa yine de abur cubur konusunda da elimden geldiğince seçici davranıyom. Kolayı konusunda da bi kaç kaçamağa izin verdim ama eve kesinlikle sokmuyom, eve girse yine içmem. Dışarda grup halinde menü alınınca uyum sağlamak için 2 kez kola içtim ayıptır sülemesi :)) Haa buarada fast food yemedim hiç, yemiyom da yedirtmiyom da :)) pizza yı fast food saymadığımı söylememe gerek yok sanırsam sempatiksalakcinni

işte bızde kısa gosterıo dıye asıl amac sortdu ama onların hepsıde kısaydı 26 beden ıyı oluo bende 27 gıymıstım o da rahat olmstu fakat bu beden ısı kotdan kota hatta markadan markaya degısıo
26 mııı 27 miiii :1shok: Watercım maşallahın var. Ben en iyi ihtimal 28 sırnaşık şey Olmadı alır kendine göre boyunu ayarlatırsın yerimseniben

ben minyon yapılı bayanlarda bol giyime bayılıormm
bol pantolonlar, abercrombie tarzı sweetler bence daha şeker duruoo
altına da böyle adidas tarzı spor ayakkabı
yada kışın timberland bot kesinlikle çok yakışıorrr yerimseniben

Eski fotolara bakarken farketmiştim bol pantolonun kısa gösterdiğini, tabi kilo fazlası olup olmama durumu da önemli etken. Ben o zaman kiloluydum, bol pantolonla enine doğru gitmiştim iyicenek -tatlicadiarzu- Zayıflada belki dediğin gibi olabilir. Bi de bekli aynı derecede bollukdan bahsetmiyoz yerimseniben Ben şu anda da bol giymeyi seviyom ama eskisi kadar değil. Abercrombie ne demek bilmiyordum google dan baktım, heee ben genelde o tarz sweetleri giyerim, pek güzel oluyo :lepi: Spor ayakkabı zaten vazgeçilmez hihoyyyt

Senin kilo verme olayı nasıl gidiyo, hala vermekte kararlı mısın?

Sen badileri de ütülüyon mu watercım, ben onları ütülemekten kaçınıyom çünkü esniyo, yarın giyeceğim badiyi ütülemedim mesela.... Ben de ilerde evimde nevresimleri ütülerim de çorapları ütülemeyeceğimden eminim :)) Kolay gelsin sana, özellikle sıcak yaz günlerinde... doğal sauna diye mutluluk oyunu oynarsın artıkın :)))

Bana göre senin fiziğin çok güzel ama tabi sen daha iyi biliyon. Senin sevgülü de zayıf zaten, uyumlu olmak da önemli ;))

:lepi: işte ben bunada ugrasyrm ama bu arad sankı sevgılımın bırazcık gobegı cıkmıs cok sevındım ama ben ole balkon koca bır kalca ıstemıyrm dıyede belırttım fazla olayı buyutmesın dıye

Ay buarada yeri gelmişken kendi diyet olayı ne durumda onu anlatam:

Ekmek değiştirmem çok yardımcı oldu, eskiden abartma sebebim olan beyaz ekmek yerine otb ekmeğe geçince genelde bi tek kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyom. Eskiden de ara yapamayan ben, hala araları aksatıyorum ne yazık ki... Abur cubur yiyorum şu an, uzun zamandır özlem olduğu için, ama yediğim yemekleri azaltıyorum. Bugün 1 büyük paket hanımelleri yedim, ama çok az yedim. Sağlıksız olduğunun farkındayım ama kilo almama olayını kontrol altına aldım en azından :)) Amaa yine de abur cubur konusunda da elimden geldiğince seçici davranıyom. Kolayı konusunda da bi kaç kaçamağa izin verdim ama eve kesinlikle sokmuyom, eve girse yine içmem. Dışarda grup halinde menü alınınca uyum sağlamak için 2 kez kola içtim ayıptır sülemesi :)) Haa buarada fast food yemedim hiç, yemiyom da yedirtmiyom da :)) pizza yı fast food saymadığımı söylememe gerek yok sanırsam sempatiksalakcinni

dulcim kola ıcmek zorunda kalırsan en azından diyet olanı sec aburcuburu kontrol altına almaya calıs cunku uzun sure devam edersen artık bunlar yag olarak depolanmaya baslayabılır. pızzaya mayonez falan sıkmadan ayda 1 yersen sorun yokkaydirigubbakcemile3 ayrıca ekmek olayını cok ıyı yaptın bende beyaz ekmek aldıgımda ekmek hemen bıtıo ama kepeklı alınca ole olmuo kendıme her ogune bır dılım yada 1 bucuk ayarlıyrm ıyı oluo hatta aksam ekmek pek yemem sende ole yapabılırsın bolece aburcuburlardan aldıgın fazla kalorıyı bıraz dengelemıs olursun

26 mııı 27 miiii :1shok: Watercım maşallahın var. Ben en iyi ihtimal 28 sırnaşık şey Olmadı alır kendine göre boyunu ayarlatırsın yerimseniben

Eski fotolara bakarken farketmiştim bol pantolonun kısa gösterdiğini, tabi kilo fazlası olup olmama durumu da önemli etken. Ben o zaman kiloluydum, bol pantolonla enine doğru gitmiştim iyicenek -tatlicadiarzu- Zayıflada belki dediğin gibi olabilir. Bi de bekli aynı derecede bollukdan bahsetmiyoz yerimseniben Ben şu anda da bol giymeyi seviyom ama eskisi kadar değil. Abercrombie ne demek bilmiyordum google dan baktım, heee ben genelde o tarz sweetleri giyerim, pek güzel oluyo :lepi: Spor ayakkabı zaten vazgeçilmez hihoyyyt

Senin kilo verme olayı nasıl gidiyo, hala vermekte kararlı mısın?

şansımı sorguluormm
ona göre çalışmalara hız vericem yada bulundugum kiloda kalıcam
yarısma tesebbusumu sonlandırcam sansım yoksa ilk 3 için
bol pant derken böyle kalçası oturan basenlerden bollaşanları dıormm
yada bol eşofman altları da mınyonlarda daha hoş duruorr
şahsen ben giydgmde çok erkeksi oluosempatiksalakcinni

Son düzenleyen: Moderatör:

bu aradabodylerı utulyrm canım ama dusuk ısıda yoksa burusuk gozukuo gozume ama daha onceden utuyu elıme almazdım body falanda utulemezdım ama dıyrmya bu huyum 2 senedır basladı.ilk zamanlarda toz bezlerınıde utuluodum.kaydirigubbakcemile3 asıl beden 26 canım 27 bol ama dedım ya her markada degıl bazılarında 26 nın ıcıne zor gırıyrm

ama şuan zaten iştahım da kesildi
bide yalnızmm istda evde dogru duzgun yıycek bısı yok
halıyle ister istemez mecburı dıet
dolapta sadece meyve, lıght peynır, %100 meyve suları
süt, yogurt falan var :)

Kepek ekmek kansızlık yapıyomuş :1closedeyes: :))))))) Hemen bilgiyi satam :roflol:

Watercım diyet kola zero falan, daha zararlı geliyo bana, belki yanlıyorum ama böyle düşündüğümden ve tat olarak çok farklı olduğunda normal kola içiyom içersem. Abur cubur konusunda çok haklısın, zaten bilinçli olmaya çalışıyom. Bayadır kendimi sıktım ya o konuda, o yüzden kısa bi dönem daha esnek davrandım sadece. Heee pizzaya mayonez sıkmıyom cokacimcoook

Ekmek olayı cidden şaka gibi, normalde yarım ekmek yiyen ben, tb ekmekte 2 dilimle gayet güzel doyuyom. Uzun bi süre sonra normal ekmek yiyem dedim, pamuk şeker gibi sanki, löp löp yutuyon :))) Yediğini anlamıyon resmen.

Çok teşekkürler önerilerin için canım opuyorumnanaktan Ben çok düzensiz ve sağlıksız beslenmiyom hala... Elimden geleni yapmaya çalışcam. kaydirigubbakcemile5

Buarada sen kilo verme konusunda resmen atak yaptım, çok uzun süre sabitti kilon. alkisalkisalkis

cola light yada zero konusunda
yabancı modellerın salata ve onlarla beslendıgını duymustum
bilirsiniz iskelet gibiler
ama spor salonunda antrenor zero ıcerken yakalamıstı
zero da olsa koladakı maddelerın kılo vermeyı yavaslattıgını sölemıstı
hangısı dogru bılmıormm

Frosythia umarım tez zamanda sonuçlanır görüşmelerin sen de sağlığını ön planda tutarak karar verirsin. Çünkü boyuna göre kilo çok az. Tv den normal gözüküyo mankenler falan ama, bi kaçını günlük hayatta gördüm, şok oldum resmen boshayallersmile

O dediğin pantolunu sevgülüm askerden geldiği gün giymiştim :lepi: Niye erkeksi olsun ki, bence sana da çok yakışıyordur.

Sebze ve ton balığı falan alırsan bence gayet güzel menüler oluşturabilirsin yerimseniben

Watercım zorun ne kaydirigubbakcemile3 Kim ne dedi de seni böyle ütü mannağı yaptı kaydirigubbakcemile3 Toz bezleri son nokta zaten :roflol: İlahi water :roflol:
26 zaten çok küçük bi beden, minnacık, niye kilo vermek istiyon ki?? Göbek için spor yap daha çok bence.

Kepek ekmek kansızlık yapıyomuş :1closedeyes: :))))))) Hemen bilgiyi satam :roflol:

Watercım diyet kola zero falan, daha zararlı geliyo bana, belki yanlıyorum ama böyle düşündüğümden ve tat olarak çok farklı olduğunda normal kola içiyom içersem. Abur cubur konusunda çok haklısın, zaten bilinçli olmaya çalışıyom. Bayadır kendimi sıktım ya o konuda, o yüzden kısa bi dönem daha esnek davrandım sadece. Heee pizzaya mayonez sıkmıyom cokacimcoook

Ekmek olayı cidden şaka gibi, normalde yarım ekmek yiyen ben, tb ekmekte 2 dilimle gayet güzel doyuyom. Uzun bi süre sonra normal ekmek yiyem dedim, pamuk şeker gibi sanki, löp löp yutuyon :))) Yediğini anlamıyon resmen.

Çok teşekkürler önerilerin için canım opuyorumnanaktan Ben çok düzensiz ve sağlıksız beslenmiyom hala... Elimden geleni yapmaya çalışcam. kaydirigubbakcemile5

Buarada sen kilo verme konusunda resmen atak yaptım, çok uzun süre sabitti kilon. alkisalkisalkis

evet bende sasırdım acıkcası onceden 51 oldugumda hemen kılo alırdım sımdı masaallah 51 devam edıo hala sanırım vucudun dırendıgı donemdı bende bırakmadım spor yapamasamda yedıklerıme hep dıkkat ettım bu donemde ozellıkle aksam en gec 6 da yemegımı yıyrm . bence sende sımdı yenıden dengelı beslenmeye basla bıraz abur cubura ara ver sonra yenıden kacamaklar yaparsın verdıklerını almada ıpın ucu kactımı cok zor toparlanıo kılolar gram gram gıdıo ama kılo kılo gerı gelıo hemen. kan degerlerım normal bırde cok domates yerım ben bısey olmazkaydirigubbakcemile2

Frosythia umarım tez zamanda sonuçlanır görüşmelerin sen de sağlığını ön planda tutarak karar verirsin. Çünkü boyuna göre kilo çok az. Tv den normal gözüküyo mankenler falan ama, bi kaçını günlük hayatta gördüm, şok oldum resmen boshayallersmile

O dediğin pantolunu sevgülüm askerden geldiği gün giymiştim :lepi: Niye erkeksi olsun ki, bence sana da çok yakışıyordur.

Sebze ve ton balığı falan alırsan bence gayet güzel menüler oluşturabilirsin yerimseniben

Watercım zorun ne kaydirigubbakcemile3 Kim ne dedi de seni böyle ütü mannağı yaptı kaydirigubbakcemile3 Toz bezleri son nokta zaten :roflol: İlahi water :roflol:
26 zaten çok küçük bi beden, minnacık, niye kilo vermek istiyon ki?? Göbek için spor yap daha çok bence.

mavi hariç hiç bi markada 26ya giremedim beeeennn -tatlicadiarzu-
27-28 hep bide şu paça boyu olayı çok uyuzz
siz şanslısınız işte begendıgınz her modelı alabiliorsunzz
bnm hem model secenegım az hem de 34 boy paca sadece bayan modellerınde kazık markalar üretiorrr 36 boy paça hayal zatennboshayallersmile
bakalımmm yarın bi market alısverısı yapıp sebze ton balıgı tavuk falan alayım dıormm
en son facıaydı zaten evde ton balıgı mısır bezelye makarna var dıe
3 gun aynı seyı psırdım yedimkaydirigubbakcemile3
offf sorma fena zayıflar hem deeeee
10 gun önce cekım ıcın kıbrısa gittim ebru destan vardı aynı otelde
sırf ben havuza gıderken bıkınıyle bı gördüm hatun da gıdıor dıe
moralım bozuldu odaya döndum cıkardım bıkınıyı falan dedım bıtmıstırr havuz macerası
gecen sene yarısma kampı tam facıaydıı
kızları bı gördümmm benden bi beden küçükler resmennn
ayrı dünyada yasıor onla uzaylı dıormm :)

evet bende sasırdım acıkcası onceden 51 oldugumda hemen kılo alırdım sımdı masaallah 51 devam edıo hala sanırım vucudun dırendıgı donemdı bende bırakmadım spor yapamasamda yedıklerıme hep dıkkat ettım bu donemde ozellıkle aksam en gec 6 da yemegımı yıyrm . bence sende sımdı yenıden dengelı beslenmeye basla bıraz abur cubura ara ver sonra yenıden kacamaklar yaparsın verdıklerını almada ıpın ucu kactımı cok zor toparlanıo kılolar gram gram gıdıo ama kılo kılo gerı gelıo hemen. kan degerlerım normal bırde cok domates yerım ben bısey olmazkaydirigubbakcemile2

Ah watercım ya, ben hiç bi zaman dengeli beslenemedim, bu evdeki beslenme alışkanlıklarıyla da alakalı. Artık evlenince öyle beslenirim diyorum. boshayallersmile Yemek saati konusunda hep özen gösteriyom ama....

Sağlam direndi senin vücut ama ben 26 beden lafından sonra diyorum ki biraz dur, düşün, kendine bak. Ben hiç 25 beden pantolon görmedim :kedi:

Domates çok güzel bi sebze cokacimcoook Anlaştık, en azından evdeyken abur cubura tekrardan son diyorum kaydirigubbakcemile5 Buarada bu yediğim abur cuburlar haftalardır aynı havayı soluyup, ağzıma sürmediğim abur cuburlardı :ecrin_bebek: Ödül yani bu kısmen sırnaşık şey

Çok teşekkürler canım, güzel sirkeledin beni, hazır spora başlamışken, dediğin gibi daha güzel beslencem olumunekankayizsmile

bugun zaten super callan yaptım yarın karnımı nasıl hıssederım bılmıom. yaa kımse bısey demedı kendı kendıme oldum bende nasıl oldu anlamadım sanırım bırgun camasır katlıyrdm cok burusuk geldıler gozume bende utuluvereyım dedım ve artık hep utuluyrm yaa bırde evde tek kalıyrm ya herseyden ben sorumluyum psıkolojım bozuldu heraldezemuszemus bazen toz alırken cam sılmeye falan baslarım bazı sacmalıklarım vardır.

Frosythia kola bence çok sağlıksız, antrenör doğru demiştir muhtemelen.

bence de o nedenle haftada bi kutuyu gecmemeye dıkkat edıormm
ama yaz geldı sırf suyla da hayat gecmıorr
%100 meyve sularından ıcıormm
arada da biliorm o da saglıksız ama ice tea falan

var canım var 25 beden de var 24 de malesef var
hatta 175 olup bunlardan gıyen hatunlar gördümm
nasıl bir format onlarr anlamıormm zaten :)

bnm hem model secenegım az hem de 34 boy paca sadece bayan modellerınde kazık markalar üretiorrr 36 boy paça hayal zatennboshayallersmile
bakalımmm yarın bi market alısverısı yapıp sebze ton balıgı tavuk falan alayım dıormm
moralım bozuldu odaya döndum cıkardım bıkınıyı falan dedım bıtmıstırr havuz macerası

Hadi ya... ben seni daha da bi ince olursun sandıydım. Tahmin edebiliyorum, türkiyede 1,84 boyunda bi bayan olmak cidden zor iş bi çok yönden. Avrupalı falan mı yoksa ailen kaydirigubbakcemile3 Türkiyenin ortalaması malüm ne de olsa yerimseniben

Benim de hayalim paça yaptırma derdi olmadan pantolon giyebilmekti ama nerdeeeeeeeee, 30 da bile gerekiyo diye hatırlıyorum, ya da 32 :uhm:

Sen de benim gibi makarnaya dayanamıyon herhal, ben de makarnaya bi başladım mı, tam başlarım cokacimcoook

Ben cansu dereyi görmüştüm. Uzun ince diye özetlemek mümkün benim açımdan sempatiksalakcinni Zayıflık özellikle diz kapaklarını çok çirkin gösteriyo. Ben de uzaylı derim, ama ayıptır söylemesi sen de benim için uzaylısın :utangac: Onların etkisinde kalarak kendine haksızlık ediyorsun bence. Senin bededin zaten 90 60 90 gibi bişidir, bi kaç cm ne kadar farkedebilir ki... Kafana taktığın için senin gözüne çok gözüküyo muhtemelen. Belki onlar da seni görünce öyle düşünüyo...

yaa canım onların kıloları zaten cok saglıksız onlar kendılerını vıtırınde sergılemek ıcın o kıloya gelıyorlar ama bakalım ne kadar saglıklılar hatta bazıları sureklı yedıklerını cıkarıo zayıf kalmak ıcın. sende bence zayıfsın ama kendını kusurlarına odaklamıssın ve olmasalarda varmıs gıbı gelıodur bence yada ben hıc bole bır ortamda olmadıgım o kadar zayıf ınsan gormedıgım ıcın sımdı senın ne dusundugunu bılemem

Ah watercım ya, ben hiç bi zaman dengeli beslenemedim, bu evdeki beslenme alışkanlıklarıyla da alakalı. Artık evlenince öyle beslenirim diyorum. boshayallersmile Yemek saati konusunda hep özen gösteriyom ama....

Sağlam direndi senin vücut ama ben 26 beden lafından sonra diyorum ki biraz dur, düşün, kendine bak. Ben hiç 25 beden pantolon görmedim :kedi:

Domates çok güzel bi sebze cokacimcoook Anlaştık, en azından evdeyken abur cubura tekrardan son diyorum kaydirigubbakcemile5 Buarada bu yediğim abur cuburlar haftalardır aynı havayı soluyup, ağzıma sürmediğim abur cuburlardı :ecrin_bebek: Ödül yani bu kısmen sırnaşık şey

Çok teşekkürler canım, güzel sirkeledin beni, hazır spora başlamışken, dediğin gibi daha güzel beslencem olumunekankayizsmile

yanı yaa o kadar spor yapıyrsn yazık degılmı sana o kadar ugras ama sadece 1 paket bıskuvıyı bıle erıteme bazen kacamak ıyıdır ama uzatmamak gerekır.

kızlar sıze doyum olmuo sozde 1 saatlıgıne gırmıstım saat 4 olmus ben artık kacarım opuldunuz ıyı geceler guzelleropuyorumnanaktan

yaa canım onların kıloları zaten cok saglıksız onlar kendılerını vıtırınde sergılemek ıcın o kıloya gelıyorlar ama bakalım ne kadar saglıklılar hatta bazıları sureklı yedıklerını cıkarıo zayıf kalmak ıcın. sende bence zayıfsın ama kendını kusurlarına odaklamıssın ve olmasalarda varmıs gıbı gelıodur bence yada ben hıc bole bır ortamda olmadıgım o kadar zayıf ınsan gormedıgım ıcın sımdı senın ne dusundugunu bılemem

yanı yaa o kadar spor yapıyrsn yazık degılmı sana o kadar ugras ama sadece 1 paket bıskuvıyı bıle erıteme bazen kacamak ıyıdır ama uzatmamak gerekır.

kızlar sıze doyum olmuo sozde 1 saatlıgıne gırmıstım saat 4 olmus ben artık kacarım opuldunuz ıyı geceler guzelleropuyorumnanaktan

iyi geceler canımmmm
yaaa nasıl bi duygu anlatayım
kendini 100 kilyu gecmıs bı obez gıbı hıssedıorsun yanlarında
yemıorlar kı bısı cıkarsınlar kaydirigubbakcemile3
sadece elmayla beslenen manyaklar gördümm o derece yaniii
benden beterler
hala zayıflama cabalarındalar bide git öl yaniiii

Back
X