50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrbb kızlarrr,
ben geldimm menümüü yazcam:
sabah:1 yeşil çay+1 yumurta+peynir+zeytin+maydonoz
ara:2 kayısı
öğle:yoğurt çorbası+bol ott
ara:3 dilim karpuz
ara:1 portakal
akşam:dün yemediğimm zeytinyağlıı fasulyeeyii yiiycemm+yanında yoğurtlaa
koçummma önemllee .:bugünn okulda yıl sonu gösyterisi vardıı,bol pastalıı böreklii ve bennnnnn hiçbişeyyy yemedimmmmmmmmmm....
hareket:tibet 15 e başladımmm +200 ip+3km yürüyüş bu adarr amam akşamam bişey lerr yapcammmmm pilates yadaa burda yaptılarındannnnn

valla tebrik ederim çünkü bilirim yıl sonu gösterisini ve yapılan börekleri dolamaları...boshayallersmile

nutcaseciğimm,abla deme banaaaaa,ben imseyee ablaa dememmm endime de denilinceee yaşlıı hissederimmm ama.....

anchusaa geçmiş olsunn canımmm yaa,benimm annnem de hipotiroidi var ve onun TSH değerlerii yüksektirrrr,yanii seninki dee öyle olabilirrr,,ama o kilo veremiyoo,yavaşş çalıştıtğıı içinn,sen de de tamm tersiiii...kenidinne dikkattt ett,,en değerlii kişininn kendinn olduğunu unutma....

yaa kızlar ben neden böyleyim.neden bu kadar iradesizim:((( daha önce de buradan yazmıştım .o zamandan beri hiç bir değişiklik olmadı.boyum 1.57 kilom 59 mafoldumben tam karar veriyorum.kilo vermek için çabalıyorum.daha sonra bi şekilde bozuyorum ve nasıl olsa bozdum diye gerisi geliyor.benim motiveye ihtiyacım var. hep kilomu gizleyecek kıyafetler giymeye çalışıyorumm.
yok ama böyle olmayacak.
ve bugünkü mönümü yazayım.buradan yazınca insan daha dikkat ediyor.
kahvaltı:
2 dilim tam buğday ekmeği
domates,biber,maydonoz,biber,biraz peynir
öğlen:
salata,1 kaşık makarna,küçük tavuklu karnıyarık
ara:
2 erik
ara:
biraz beyaz leblebi
akşam: domates çorbası, az sarma ve ayran içmeyi planlıyorum.
normalde kahvalltıdan sonra ara yapıyorum ama bugün unutmuşum.

yedikelrim,sabah bi buyuk bardak sirkeli su,1dilim ekmek biraz peyaz peynir,işte 1 küp milka beyaz ikram ettiler aldım. öğlen bi elma,bi dilim kaşar peyniri ekmeksiz,öğleden sonraki arada yarım paket crax acılı:D akşam en sağlıksı ama:haşlanmış tavuk yemeği,haşlanmış patatesli havuçlu,2 tavuk budu yedim(haşlanmış tavuk sevmediğimden tavukların yarısı çöpe gitti) yeşil çay içerim birazdanda

yaa kızlar ben neden böyleyim.neden bu kadar iradesizim:((( daha önce de buradan yazmıştım .o zamandan beri hiç bir değişiklik olmadı.boyum 1.57 kilom 59 mafoldumben tam karar veriyorum.kilo vermek için çabalıyorum.daha sonra bi şekilde bozuyorum ve nasıl olsa bozdum diye gerisi geliyor.benim motiveye ihtiyacım var. hep kilomu gizleyecek kıyafetler giymeye çalışıyorumm.
yok ama böyle olmayacak.
kahvaltı:
öğlen:
ara:
2 erik
ara:
biraz beyaz leblebi

boy olarak aynıyız canım. 158 benim kilomda buraya girmeden önce öyleydi. canım fırsatın oldukça buraya gir . hem genel konulardan muhabbet ediyoruz. ve cidden birbirimizi motive ediyoruz.
birisi şundan şu kadar yedim diye yazınca bile aa diyosun bende o kadar yemeliyim.
benim gibi yemek yeme düşkünü bile verdiyse o kiloları sende verirsin canım

boy olarak aynıyız canım. 158 benim kilomda buraya girmeden önce öyleydi. canım fırsatın oldukça buraya gir . hem genel konulardan muhabbet ediyoruz. ve cidden birbirimizi motive ediyoruz.
birisi şundan şu kadar yedim diye yazınca bile aa diyosun bende o kadar yemeliyim.
benim gibi yemek yeme düşkünü bile verdiyse o kiloları sende verirsin canım

akşamları gireceğim artık neler yediğimi yazacağım.en azından size söyleyeceğim için firenlerim kendimi.
sen 5 kiloyu ne kadar sürede verdin canım?

yok ama böyle olmayacak.
kahvaltı:
öğlen:
ara:
2 erik
ara:
biraz beyaz leblebi

bu aralar ben de öyleyim yaaa
ne bulursam güm güm gidiyo
sonunda dikicem ağzımı o olucak yani alsanaalsanasmile

hepinizi beklerim kızlar biz zaten izmirli kızlar arada buluşuyoruz tanışıyoruz diğer topiclerde

prelektro yazıyorum iyi oku bunu 3 ayda gayet doğal yollarla 10 kilo almış, genetik olarak kilo alması baya zor olan biri olarak yazıyorum.(babam şu an 72 kilo mesela) (63 den 73 e çıktım)Spor yapmak çok önemli çünkü bazal metabolizman hızlı ve vücudun yağ depolayamıyor. Yani ne demek? Kas yapıcaz demek, çünkü vücut kasları yakmaz en son ana kadar. Düzenli spor + gün içerisinde 3 değil 5-6 öğün az porsiyon yemek yemek, olayın özeti bu. Kendi adıma yumurta + süt + tavuk ile beslendim. Çok düzen gerekiyor ama kasları yaptın mı tamamdır sırtın yere gelmez. Bu bahsettiğim olay 2-3 yıl önceydi şu an kilom 68-70 arası gidip geliyor sporu bıraktığım halde ama işte kaslar hemen hemen duruyor ondan kilom düşmüyor. Benim tecrübelerimin özeti budur.

alıntı:itü sözlük

kilo almak için ne yapmış baksanıza, biz de kas yaparsak sonra veremeyiz sanırım, o yüzden ağırlık falan çalışmayın bence. bunu yazan erkek bu arada kilosu ideal yani yanlış anlaşılma olmasın kilo almaya çalışanların konuşmasından alıntıladım.

dunku menum

uyanır uyanmaz 1 bardak ceviz suyu

sabah: 1 domates 1 salatalık biraz peynir 1 dilim kepekli etimek 1 bardak form cayı
ara: 1 elma
oglen: 1 kase kabak corbası salata
ara 3-5 badem
kusluk : dolma yaptıgım biberlerin kapak kısımlarını dogradım yogurtlayıp yedim:)
aksam: 1 kase corba 2 biber dolması
1 ufak porsiyon puding

çok güzelvereliniortak
ödül olarak bir ufak porsiyon pudingi haketmişsin,
afiyet olsun canımalkisalkisalkis

kahvaltımı yaptım az önce. yazayım hemen.

-3zeytin
-2ince dilim ekmek ve bi parca peynirle yapılmıs yagsız tost
-1salatalık
-1parca ceviz
-1 fincan şekersiz elma çayı

tebrik ederim,
güzel bir başlangıçbuyrunnnnnnnnn

günaydınlar herkese...... koçum gelmeden hemen dünkü menümü yazayım

sabah kaşarlı bir tost (kaşarı biraz fazla olmuş sanırım) domates salatalık biber bol yeşillik ve yeşil çay

ev temizliği yaptım 1 saat ve okula yürüyerek gittim 30 dk

ara bir elma,1 adet eti yulaflı bisküvi

ara bir avuç leblebi

öğle
yoğrut karpuz ve dünkü kabak yemeği

öğleden sonra misafirim geldi...... 2 börek bir küçük tabak salata 2 ev baklavası

misafir gittikten sonra 1 saat daha evi temizledim...

ara bir elma bir avuç badem yedim kalan 4-5 karpuz....
eşimde misafirden kalanları yediği için akşam yemeği yemedik....

1 saat tempolu yürüyüş.....eve gelincede kalan 1 adet börek ve 3-4 kaşık salata yedim......

1 bardak yeşil çay+melisa ve ananas yedim....birde yarın için yemek yaptım 2 tane...o yüzden başka spor yapamadım......

evet gün içinde tüm yediklerim bunlar..........

kaşarlı tost,börek ve baklava olmamış suleulkucüm:bbo:
yarını daha hafif geçirmeni tavsiye ederimsositososito

günaydın tatlı kuşlaaaaaaaar

evimdeyim mutluyum rahatım diyorum oh beee
koçum bana bi ceza verse daha iyi olucam
ev acaip dağılmış ve pislenmiş ev temizlemem lazım bugün

ne cezası bu truf:uhm:

Kızancıklar günaydınnnn be yaaawww sempatiksalakcinni

[

Koçummmmm ben yedikleirmi içtiklerimi yaptıklarımı yazıyim sanaaaa zemuszemus

Cardio Callan ı deniycem bugün kızlar yapmak isteyen varsa beraber yapalım 1 saat 15 dk galiba yormuyo hiç sadece kardiyo leslie den az yorar diye düşünüyorum ...
06:30
1 ceviz
1 kuru kayısı

06:45 – 07:25
Koştum J

08:30
2 bardak yeşil çay
Çeyrek simit
3 kalın dilim tulum peynir
2 ç. Kaşığı Bal

10:30
4 Fındık
2 Badem
5 leblebi

12:00
1 kepçe kuru fasulye
1 dl. Kepek ekmeği
1 tabak az z.yağlı marul, mor lahana turşusu, havuç sirkeli tuzsuz
1 kase y.yağlı yoğurt

14:15
4 erik

15:30
Az y.yağlı süt ile şekersiz 1 presslik filtre kahve
1 küçük acıbadem kurabiye

17:30
1 kase k.fasulye
1 tabak marul, mor lahana, havuç sirkeli az z.yağlı tuzusz

19:30 – 22:00
Slim in 6
Callanetics

22:00
Mayalı light süt 1 bardak

22:30
2 bardak Yeşil çay nane limonlu
1,5 adet yulaflı kepekli etiform bisküvi
1 kuru kayısı

23:30
3 erik

bu kadar güzel menüye o kahve ile kurabiye yakıştı mı şimdi sensoş:bbo:

dünkü menümü de yazayımm..uzun zamandan beri menü yazmıyordumm
aralar falan yok ama bugünden itibaren aralara başlayacağımm..
sabah : 1 domates-1 salatalık-1 yeşil biber-4 s.zeytin-3 y.zeytin-yarım k.k. peynir-2 dilim kepek ekmeği
öğlen : 4 tane köfte-4-5 tane patates kızartması-1 kase mercimek çorbası-2 dilim ekmek
akşam : balık-bol salata-2-3 dilim kepek ekmeği
bol karpuz-erik-kiraz-çilek

kuzucum ,
menün yetersiz , daha çok et,balık,yumurta,yoğurt tüketmelisinyerimseniben

aaaaaaaaaaa koçum bunlar neeeeeeeee?

güzeller mi spatzcımbayanssulusmile

Günaydın herkeslere bu arada opuyorumnanaktan

Koçum onlar makyaj malzemesi mi, nasılmış nasılmış, senden de bu tür şeyleri öğreniyoruz, tavsiye ettiğin şampuandan alıcam bugün bulabilirsem. bilgisayarımızda aynıymış:)

spatz o şişlikdir canım olumunekankayizsmile

Şimdi gitmem lazım, yemek yiycem öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

bilgisayarımız aynı mı kıww:hooray:
sevindirik oldumalkisalkisalkis

kizlar
hastaneden yeni geldim
seker suphesiyle gitmistim.... seker yok ama tiroid cikti ben dede.....hic suphelenmemistim su ana kadar yaaaa...

kuşum çok ama çok geçmiş olsun,
bende de olduğunu düşünüyorum,
annem de bir hipertirodi hastası çünkü..
ben de böyle ara sıra aniden sinirlenip insanları gırtlaklıyacak gibi oluyorum,çok tahammülsüzüm..
t3,t4 ve tsh ölçümlerimde bir şey çıkmadı ama gizli tiroid olmasından şüpheleniyorum,
sintigrafi çektirmem gerekyerimseniben

@kahvekokusu koçumm makyaj malzemlerin yerli markamı ilk defa duydum elf markasını.. yerliyse bende geçebilirim artık mümkün olduğunca ithal ürün almamaya çalışıyorum..

kuzucum ne yazık ki ithal ürüb, yurtdışından geliyor:kedi:

yaa annemden butun hastaliklari toplamisim ben...
ulke ve rakim degistirdiginden bu degerler farkli olabilir, uc ay sonra bakalim dedi kan degerleri icin...
hic uzmicem artik kendimi. kendime yapiyorum baskaaa hic birsey olmuyor..

en çok kendini sev ve en çok kendine üzül olur muyerimseniben

kızlar bugünkü listemi veriyorum:

sabah:

*bir dilim çavdar ekmeği
*5 zeytin
*çatal ucuyla reçel(tatlı ihtiyacımı bu şekilde karşılamazsam tüm gün başım ağrıyo hiç ders çalışamıyorum:(( ) - ama 15 mekik çektim :)
*bir bardak açık şekersiz çay

ara:

*bir adet elma

öğle:

*bir dilim çavdar ekmeği
*salata
*bir adet haşlanmış patates

bu saate kadar yediklerim bunlar.bundan sonra ise şöyle devam edicemm:

ara:

*bir kase yoğurt

akşam:

*bir tabak mercimek çorbası

şimdi o 5 zeytini 3'e indirirsek,
siyah çayı da çoooookkkkk açık ve limonlu yaparsak tam bir öğrenci diyeti olacak defnoşumsositososito

uyy ne güzellerr yiyesim geldi kaydirigubbakcemile3 güle güle kullanınız efenimmkaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim canımıniçisia.s.

aa canım cok üzüldüm yaa:( tüh.. cook gecmis olsun :(

ben saat 12 de öğle yemeğimi yedim:

-2kasık pilav
-5kasık kabak yemeği
-yogurt

spora gidicem birazdan.. regl yavas yavas sancılarla kendini göstermeye basladı.. agrı kesici alıyım en iyisi ben.. çok acaip sorunlu geciyo regl dönemim benim.bazen dayanamayıp bayılabiliyorum.. serumlarla ilaçlarla ancak kendime geliyorum falan.. =(

güzel ; tebrik ederim seni katzialkisalkisalkis

sabah
1 tost (hastanede tahlillerim için gitmiştim)
öğlen
1 kupa çorba
domates,salatalık söğüş
1 simit
akşam
yağsız domates soslu makarna
ara
elma

akşam ve ara yemeyi düşündüklerim

karbonhidratlı bir gün ama şu sıralar hastane ev vs ..kolay olanı seçiyorum

beğenmedim ulkertom,
söylediğin gibi çok karbonhidrat ağırlıklı ve tek yönlü ,
hiç meyve yok ,kuruyemiş yok ,yoğurt yok:umursamaz:

mrbb kızlarrr,
ben geldimm menümüü yazcam:
sabah:1 yeşil çay+1 yumurta+peynir+zeytin+maydonoz
ara:2 kayısı
öğle:yoğurt çorbası+bol ott
ara:3 dilim karpuz
ara:1 portakal
akşam:dün yemediğimm zeytinyağlıı fasulyeeyii yiiycemm+yanında yoğurtlaa
koçummma önemllee .:bugünn okulda yıl sonu gösyterisi vardıı,bol pastalıı böreklii ve bennnnnn hiçbişeyyy yemedimmmmmmmmmm....
hareket:tibet 15 e başladımmm +200 ip+3km yürüyüş bu adarr amam akşamam bişey lerr yapcammmmm pilates yadaa burda yaptılarındannnnn

nesmekaya ,
2 top dondurma ile ödüllendiriyorum seni kuşum,
tebrikleropuyorumnanaktan

yok ama böyle olmayacak.
kahvaltı:
öğlen:
ara:
2 erik
ara:
biraz beyaz leblebi

makarna ve karnıyarık yerine basit bir sebze yemeği olursa yanına da biraz spor eklersen bu iş olacak benceyerimseniben

yedikelrim,sabah bi buyuk bardak sirkeli su,1dilim ekmek biraz peyaz peynir,işte 1 küp milka beyaz ikram ettiler aldım. öğlen bi elma,bi dilim kaşar peyniri ekmeksiz,öğleden sonraki arada yarım paket crax acılı:D akşam en sağlıksı ama:haşlanmış tavuk yemeği,haşlanmış patatesli havuçlu,2 tavuk budu yedim(haşlanmış tavuk sevmediğimden tavukların yarısı çöpe gitti) yeşil çay içerim birazdanda

ooooo milka çukulatalar,
acılı crax çubuklar,
kaşar peynirleralsanaalsanasmile
kendine ceza beğen zuksoşcumkötükedihüso

Son düzenleme:
ay ben bugun yine beslenemedim guzel.hastaneye gidip oglene kadar ac kaldim. sonra da hastane pogacasi yedim... aksam da arkadasimla pideli tavuk.... bir de soylemesi ayip ishal oldum... ama doktor olacaksin demisti....
o yuzden spor yapmayacagim bugun. yine kotu cocuk oldum..... :(

yaramazlık yaptım da bi sürü onun cezası koçum

slim in 6 nın start it up videosunu indirdim başlayım bari dimi bugün

ay dur ben bi kusup geleyim
vicdan azabı duyuyorum

3 zeytin,limonlu çay..nöronlarıma bildirilmiştir sevgili koçum kahvekokusu a.s.

Son düzenleme:
ay ben bugun yine beslenemedim guzel.hastaneye gidip oglene kadar ac kaldim. sonra da hastane pogacasi yedim... aksam da arkadasimla pideli tavuk.... bir de soylemesi ayip ishal oldum... ama doktor olacaksin demisti....
o yuzden spor yapmayacagim bugun. yine kotu cocuk oldum..... :(

anchusacım bugün de izinlisin kuşum senzemuszemus
yaramazlık yaptım da bi sürü onun cezası koçum

slim in 6 nın start it up videosunu indirdim başlayım bari dimi bugün

ay dur ben bi kusup geleyim
vicdan azabı duyuyorum

trufcum cezalısın ,
start it up'a başla bugün:oklava:

Back
X