50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hanımlar, önüme geleni arkadaş olarak ekilyorum, ama kabul etmek zorunda değilsiniz, baskı hissetmeyin yanisositososito.

Şimdi geçmişi okurken tiroid ve şekerle ilgili şeyler okudum da. Kendi kendimize anlayamayız değil mi bu hastalıkların bizde olup olmadığını? Bende de var mıdır acaba, şüphelendim bir anbilmiyorumkismile.

Hanımlar, önüme geleni arkadaş olarak ekilyorum, ama kabul etmek zorunda değilsiniz, baskı hissetmeyin yanisositososito.

Şimdi geçmişi okurken tiroid ve şekerle ilgili şeyler okudum da. Kendi kendimize anlayamayız değil mi bu hastalıkların bizde olup olmadığını? Bende de var mıdır acaba, şüphelendim bir anbilmiyorumkismile.

hoşgeldinn kardeşşşimm,,şüphe duyuysann, bence hiç ihmall etmee ve hastaneye gittttt sen de tahlill yaptırrr,erken teşhis erkenn tedavii ...

canim ben cok su ictigim icin ve agiz kurulugu gibi basit bir sikayetle gittim doktora. bir de cabuk sinirlenir olmustum. test yaptirmadan anlayamazsin...bak ben seker diye gittim tiroid cikti.

Aman şeker olmasından iyidir tiroid. En azından ilaçla iyileşiyo diye biliyorum. Çok çok geçmiş olsun. Vücudumuzun verdiği küçük sinyalleri böyle özenle değerlendirmek ve takip etmek gerekiyor işte.

Ya aslında tek şüphelendiğim şey şu. Siz demişsiniz ya tiroid olanlar erirmiş falan. Bir de bildiğim kadarıyla şeker hastaları da kilo almıyorlar doğru mu biliyorum?
Ben de uzun zamandır hareketsizim ve öyle fazla bir kilo aldığım yok. 1,5 yılda bu hareketsizlikle 3 kilo aldım. Annem diyor ki sen babana çekmişsin yesen de kilo almıyorsun falan. Ama ablam da şu sıralar hareketsiz biraz düzenimiz bozuk yani, ama o normal bir şekilde kilo aldı. Sonuçta ben 1 tabak yiyorum da o 3 tabak yemek yiyor gibi bir durum kesinlikle yok. Eşit yiyoruz sayılır ama o 10 kilodan fazla almıştır sanırım. En son menümü yazınca koçumuz(kahvekokusu) da bana, sen bu yediklerinle kilo almadığına şükret dedi. Üzerine de bu tiroid-şeker muhabbetini okuyunca şüphelendim aniden. Bilmiyorum belki de ben abartıyorum:sm_confused:.

Ya aslında tek şüphelendiğim şey şu. Siz demişsiniz ya tiroid olanlar erirmiş falan. Bir de bildiğim kadarıyla şeker hastaları da kilo almıyorlar doğru mu biliyorum?
Ben de uzun zamandır hareketsizim ve öyle fazla bir kilo aldığım yok. 1,5 yılda bu hareketsizlikle 3 kilo aldım. Annem diyor ki sen babana çekmişsin yesen de kilo almıyorsun falan. Ama ablam da şu sıralar hareketsiz biraz düzenimiz bozuk yani, ama o normal bir şekilde kilo aldı. Sonuçta ben 1 tabak yiyorum da o 3 tabak yemek yiyor gibi bir durum kesinlikle yok. Eşit yiyoruz sayılır ama o 10 kilodan fazla almıştır sanırım. En son menümü yazınca koçumuz(kahvekokusu) da bana, sen bu yediklerinle kilo almadığına şükret dedi. Üzerine de bu tiroid-şeker muhabbetini okuyunca şüphelendim aniden. Bilmiyorum belki de ben abartıyorum:sm_confused:.

yaptir bir test.... ama birsey cikmayabilirde. herkesin metabolizmasi farkli calisiyor sonucta// saclarinda dokulme, sinirlilik, elde titreme, agiz kuurulugu reflekslerinde artis varmi?

Saçlarım dökülüyordu son zamanlarda. Fakat uzun zamandır kestirmemiştim, bakımsızdı, iyi de beslenmiyordum ondandır diye düşündüm. Şimdi eskisi kadar kalmadı sanki. Yine son zamanlarda aniden sinirlenebiliyorum fakat bunu da başka bir şeye bağladım, 1,5 yıl önce hiç sinirli değildim. Sonra sıkıntılarım başladı bazı konularda, o sıkıntılı anlarımda canımı sıkan başka ufak bir konu çıkınca fazla tepki veriyorum bazen. Titreme yok. Çok fazla su da içmem, aslında çok az içerim bu da iyi bir şey değil tabi :) . Dalgınlıktan su içmeyi unutuyorum, sonra aniden susadığım aklıma geliyor o anda acayip bir kuruluk hissediyorum ağzımda ve boğazımda, çöldeymişim gibi içim yanıyor :D . Ama o da su içmeyi unuttuğumdandır diye düşünüyorum.

nutcase endişelenmene gerek yok
yarın gidip bi şeker tiroid baktırırsın için rahat eder
hastalıklar bilgisi dersinde okuduğun hastalığın belirtilerini acaba ben de varmı diye düşünürdüm
mesela bronşial astım nefes alamaz, pencereden aşağı sarkar nefes almak için gibi
nefes alamaz hissederdim kendimi pencereden sarkma ihtiyacı hissederdim

yılda bir kontrol olmalı herkes
ailede varsa 6 ayda 1
bi de organ bağışı çok önemli

nutcase bi de j downloader nasıl çalışır anlıyomusun onun dilinden

nutcase endişelenmene gerek yok
yarın gidip bi şeker tiroid baktırırsın için rahat eder
hastalıklar bilgisi dersinde okuduğun hastalığın belirtilerini acaba ben de varmı diye düşünürdüm
mesela bronşial astım nefes alamaz, pencereden aşağı sarkar nefes almak için gibi
nefes alamaz hissederdim kendimi pencereden sarkma ihtiyacı hissederdim

yılda bir kontrol olmalı herkes
ailede varsa 6 ayda 1
bi de organ bağışı çok önemli

nutcase bi de j downloader nasıl çalışır anlıyomusun onun dilinden
Ya işte benim ailede öyle pek doktora giden tipler değiller. Yani ailede tiroid falan var mı bilmiyorum, babamda şeker var. Ben de hep kızarım onlara doktora gitsenize diye, onlara söylenip kendim gitmemek olmaz di mi:kedi:. Yakında giderim herhalde.

J Downloader niye kullanıyorsun? **********'den daha hızlı yükleme yapmak için mi? Öyleyse kurulumuna yardımcı olabilirim fakat ben FlashGet'i öneririm, hep onu kullanıyorum. Gözle görülür bir hızlanca oluyor yüklemede, yine de siz bilirsiniz tabibuyrunnnnnnnnn.

kilo almak için ne yapmış baksanıza, biz de kas yaparsak sonra veremeyiz sanırım, o yüzden ağırlık falan çalışmayın bence. bunu yazan erkek bu arada kilosu ideal yani yanlış anlaşılma olmasın kilo almaya çalışanların konuşmasından alıntıladım.
Haklısın canım da, bence biraz kastan bir zarar gelmez. Ama dumbbellerle, pet şişeleriyle falan değil, kendi vücut ağırlığınızla çalışın bence. Daha kuvvetli olmak güzel bir şey. Mesela ben şınav çekerken çok çabuk yoruluyordum bir aralar, iki şınavı zor çekiyordum, kollarım kaldıramıyordu o kadarcık ağırlığı, bu da iyi bir şey değil. Yani abartmayarak azıcık azıcık kasları çalıştıran hareketler yapsak daha sıkı-düzgün bir vücuda sahip oluruz benceguclubacismile.

Zaten merak etmeyin yahu, çok zorlamdığınız sürece kolay kolay vücut geliştirmeciler gibi, ya da erkeklerinki gibi kaslara sahip olamazsınız. Vücut geliştirmeye çalışan Türk erkeklerimiz bayağı bir çalışıyorlar(200-300 şınav okumuştum bir yerde, ki bunu yapanın da öyle Arnold gibi bir bedeni yoktu), vitamin tozu falan alıyorlar. Kasları pörtletmek o kadar kolay olsa şimdi bütün erkekler six pack'e sahip olurlardıdelikafadulden.

kızlar ıyı aksamlar bende geldım hemen menumu yazayım

sabah
1 kiwi cunku gec kalkmıstım ve 15 dakıka sonra ıste olmalıydım onu yedıgıme sukredelım:)

öğle
sucuklu yumurta ama yag koymadan yaptım(kocum soz bır hafta daha sucuk yemem koyu bılıyrm ama dengeledım bıraz)
domates
yarım dılım kepeklı ekmek
yeşil çay(belki sucugun aldıracagı kıloları engeller dıye dusundum)

ara
1 elma
3 kayısı

aksamsalata
ıkı kasık kabak yemegı
yogurt
1 dilim kepek ekmek

sıcak cıkolata(toz halındeydı tozundan az koydum)
4 adet eti klasik bıskuvi

sporsuper callan yatım

bugunku yediklerim

uyanınca 1 bardak ceviz suyu
sabah 1 yumurta, 1 domates 1 salatalık 1 yesilbiber biraz peynir ve dereotu
ara 1 elma,
oglen haslanmıs karnıbahar yogurtlu
ara 5 badem
aksam 2 dolma(kabak+biber), az porsiyon tavuk sote, salatalık sogus
ara kucuk fincan puding
yatmadan 1 bardak sut

gun icinde : bol su , form cayı, 1 saat egzersiz

Babymom, ceviz suyunu nasıl yapıyorsun? Ben de çok merak ediyorum, çok faydalıymış diye okudum. Bir de tadı güzel mi? Ben cevize bayılırım ama suyu nasıl olur bilmiyorum :) .

geç kalktığımdan sabah değil öğlenle başladım.
1 çay kaşığı çörek otu yedim.
öğlen bir tabak makarna ile yoğurt yedim.
arada bir danette.
arada erik yedim tuzlu.
arada 3 tane biskrem.
akşam da bir tabak sebzeli köfte yedim yanında bir kase yoğurtla.
sonra kornet yedim.
sonra yine erik yedim.
sonra fıstık yedim 2-3 avuç bir tane de biskrem.

ay ne kadar çok şey yemişim akannehir :1shok:

lachesis merhebe.ben de çörek otu yemeye başaldım.üzerine bir bardak su içiyorum.beni baya tok tutuyor.sende durum nasıl?bi de ben sadece kahvaltıdan önce yiyorum ama tvde bir kaç yerden her yemekten yarım saat önce duydum.

Back
X