50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim bugün slim in 6- 6 gün bitti, bir gün ara verip yine start it up yapıcaz değil mi kızlar, hep start it up yapsak keşke:)

iyiyizzz kuzum sen nasilsin sadece yorgunuz biraz:)) ben yaptiklarimi yazmistim ama olsun belki sen gormemissindir bi daha yazayim hehhe:)) leslie ile 5 milin 3 milini yurudukten sonra slim in 6 start it up yaptim gunduz de callan karin ve bacak yaptim:)) simdi yatayim ben artik :))) muahhhh goruusruuzz operim herkesleri al yanaktan :) YASEMNCIGIM haric:))

aaaaaaaaaaaaaaaaaa TRUFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF nerde gitti demi gitti de bana soylemediniz hehe :))

sporcu yesa geri döndü demek, baya yapmışsın tebrikler canım.
İyi geceler hayatım, ben de çıkıyım ders çalışıyım o zaman, çok öpüyorum herkesi. opuyorumnanaktan

evet canim 2 degisik uygulama yontemi varmis ama biz birinciyi sectik sanirim ya da ikinci de olabilir hehe:)

1-ılk seçenekte ilk 2 hafta birinci video, sonraki 2 hafta ikinci video ve son iki hafta üçüncü video.

2-Diğer seçenekte ilk hafta birinci video, sonraki 2 hafta ikinci video ve son üç hafta üçüncü video.

Videolar haftanın altı günü yapılacak, bir gün dinlenilecek. (alintidir)

@saolasin canim Allah senden de razi olsun

@lachesiscigim valla geri dondum ve de cok mutluyum canim yaaaaa huzur doluyum hehe:) hadi kolay gelsin canim goruusurz optum

benim bugün slim in 6- 6 gün bitti, bir gün ara verip yine start it up yapıcaz değil mi kızlar, hep start it up yapsak keşke:)

ramp it up a hiç bakmadım korkuyorum bakmaya sempatiksalakcinni
valla canım 2 hafta yapıcaz galiba start it up ı ben arada 1 gün atlıyom ama arka arkaya yapmaya çalışıcam yarından itibaren

ah be canımcımmmmm bi insan kendine bunu yapar mı???

canım bak zaten "dayanmak" olmamalı yaptığın diyette
diyette değil aslında sağlıklı besleniyoruz biz burdaaa
sen şimdi en başta 3 ana 3 ara öğün beslen tatlıdan abur cuburdan uzak dur 2-3 lt suyunu iç biraz sana uygun egzersiz yap bi de buraya hergün ne yediysen harfi harfine yaz
burdan da uzaklaşma hergün mutlaka gir
haftanın koçu nilüfert bu hafta o senin menülerini yorumlar ne yanlış ne doğru ne yapman lazım söyler sana uygun olarak tabiii

anlaştık mı??

moral bozmak yok
hiçbişy yememek asla yok
unutma ; vücuda istediğini vermezsen o da sana istediğini vermez ;)
çooooooook teşekkür ederim =) öyleyse ben de böyle başlarım, en azından sınava kadar çok zorlamak istemiyorum zaten. sağlıklı beslenme bi süredir bana çok uzak bi kavram gerçekten kolay olmıcak ama hak ettim artık :sinifsinif:

Kızlar ben geldim nasılsınız :3:

tanrıııııımm! bu nicki başka sitelerde ben de kullanıyorum, konunun yanında "Lachesis" i görünce bi an için korktum ben mi yazdım diye kaydirigubbakcemile3

çooooooook teşekkür ederim =) öyleyse ben de böyle başlarım, en azından sınava kadar çok zorlamak istemiyorum zaten. sağlıklı beslenme bi süredir bana çok uzak bi kavram gerçekten kolay olmıcak ama hak ettim artık :sinifsinif:

hiçbirimiz farklı değildik sağlıklı beslenmenin s sini yapmadım 27 yıl ama şimdi burdayız ve sağlıklı besleniyoruz

zorlanma sakın zorlanma sadece sporda olmalı beslenmede değil...

her türlü kaçamağını yazzzzz benim bi word belgem var ona saat saat yazarım böyle yapabilirsin ya da defter tut cnm unutma ne yediğini hepsini yaz bize açık açık ok??

herşey güzel olacak :)))

bi de bugünden başlıyım madem ne yediğimi yazmaya, bundan sonra farkı görürüz hep beraber boshayallersmile

sabah--- menemen, 6-7 tane sigara böreği, közlenmiş patlıcan, kızartma(çok değil, çünkü sevmiyorum aslındaCADIARZU ) 2 dilim kepekli ekmekle bol miktarda babaannemin incir reçeli, beyaz peynir, şekersiz çay(allahtan onu şekersiz içebiliyorum)
öğlen---dondurma
akşam- patates, tavuk, yine menemen de vardı ne alakaysa, sonra şekerpare.
yemekten biraz sonra-- yeşil çayla bisküvi kaydirigubbakcemile3
az önce--- milyonlarca dilim tiramisu!! :utangac:
evdeki tiramisu bi an önce bitse de bari çok zorlanmasam boshayallersmile

bi de bugünden başlıyım madem ne yediğimi yazmaya, bundan sonra farkı görürüz hep beraber boshayallersmile

sabah--- menemen, 6-7 tane sigara böreği, közlenmiş patlıcan, kızartma(çok değil, çünkü sevmiyorum aslındaCADIARZU ) 2 dilim kepekli ekmekle bol miktarda babaannemin incir reçeli, beyaz peynir, şekersiz çay(allahtan onu şekersiz içebiliyorum)
öğlen---dondurma
akşam- patates, tavuk, yine menemen de vardı ne alakaysa, sonra şekerpare.
yemekten biraz sonra-- yeşil çayla bisküvi kaydirigubbakcemile3
az önce--- milyonlarca dilim tiramisu!! :utangac:
evdeki tiramisu bi an önce bitse de bari çok zorlanmasam boshayallersmile

canım kızartmayı hayatından çıkart

menemen güzel ekmeğin güzel
reçel yerine az bal ye

çekersiz çayın iyi beyaz peynirin gayet iyi

öğlen dondurma ii ama yemek değil ara olarak yap öğlen mutlaka yemeğini ye öğün atlama
öğlen yemelk yemediğin ve ara yapmadığın için akşam yemeğe saldırdığını burdan görüyoruz sempatiksalakcinni
3 ana 3 ara öğün unutmaaa

tatlı canın çok çekerse öğlen ve sabah saatlerinde tüket yemeğinin saati en son 7-7 buçuk olsun ok??

günde şu anlık en az 45 dk egzersiz yürür müsün koşar mısın evde video mu indirirsin sana kalmış spor videosu ile ilgili yardımcı olurusss
şu an forumcanak slim in 6 start up it videosunu yapıyorus hem kısa hem ii kalori yakıyo kanımca

nerden bulcam bu videoyu derseeeeennnnnnnnn;
google a bu videonun ismini ve sende zayifla yaz çıkan ilk linke tıkla sende zayifla sitesi bu link oradan indirmeye başla ..

umarım karışık anlatmadım :1:

ramp it up a hiç bakmadım korkuyorum bakmaya sempatiksalakcinni
valla canım 2 hafta yapıcaz galiba start it up ı ben arada 1 gün atlıyom ama arka arkaya yapmaya çalışıcam yarından itibaren

canım onda bir zımpırtı kullanıyorlar ben onu plates lastiğiyle yapabilirim umarım denemedim, bir de süresi uzun ya sıkıyor beni.

tanrıııııımm! bu nicki başka sitelerde ben de kullanıyorum, konunun yanında "Lachesis" i görünce bi an için korktum ben mi yazdım diye kaydirigubbakcemile3

aa çok şaşırdım hiç kullanan duymamıştım.

neyse kaçtım bu sefer kızlar öpüldünüz opuyorumnanaktan

canım kızartmayı hayatından çıkart

menemen güzel ekmeğin güzel
reçel yerine az bal ye

çekersiz çayın iyi beyaz peynirin gayet iyi

öğlen dondurma ii ama yemek değil ara olarak yap öğlen mutlaka yemeğini ye öğün atlama
öğlen yemelk yemediğin ve ara yapmadığın için akşam yemeğe saldırdığını burdan görüyoruz sempatiksalakcinni
3 ana 3 ara öğün unutmaaa

tatlı canın çok çekerse öğlen ve sabah saatlerinde tüket yemeğinin saati en son 7-7 buçuk olsun ok??

günde şu anlık en az 45 dk egzersiz yürür müsün koşar mısın evde video mu indirirsin sana kalmış spor videosu ile ilgili yardımcı olurusss
şu an forumcanak slim in 6 start up it videosunu yapıyorus hem kısa hem ii kalori yakıyo kanımca

nerden bulcam bu videoyu derseeeeennnnnnnnn;
google a bu videonun ismini ve sende zayifla yaz çıkan ilk linke tıkla sende zayifla sitesi bu link oradan indirmeye başla ..

umarım karışık anlatmadım :1:

siteyi bulduuum, indiricem şimdi :)) gayet de iyi anlattın, yani şu an şu ruh halimle ben bile anladıysam şapka çıkarırım böyle anlatıma sempatiksalakcinni
normal şartlar altında zaten annem yediğine içtiğine acayip dikkat eden 50 kg bi insan olduğu için kızartma ve yağ pek bulunmaz bizde, ama bi haftadır 90 kiloluk babaannem bizde kaldığı için pek doğal beslenemiyoruz -tatlicadiarzu- neyse artık ben tek başıma idare ederimsengözlerimebaksanab

ustune yapisir insallah o yediklerin yag olur lop lop gezersin insallah ohhhhhhhhhhhhhhh canima degsin ole yatilir mi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hehe 2 bitti 3e gidiyorum:)))

töbeee töbeeeee:1no2: cadıyaaaa-tatlicadiarzu-
yok canım yaa mıdem kuculmustu az yıyrdum bugun cok geldı rahatsız oldum ama moral verdıgın ıcın saol

kız yesa ole deme kız duan tutar falan aaaaa. bu topıkde en son yapılacak dua bu:1:
demi yaaaa yazık banaaa ne zamandır bu kadar rahat cozutmamıştımm:utangac:

iyiyizzz kuzum sen nasilsin sadece yorgunuz biraz:)) ben yaptiklarimi yazmistim ama olsun belki sen gormemissindir bi daha yazayim hehhe:)) leslie ile 5 milin 3 milini yurudukten sonra slim in 6 start it up yaptim gunduz de callan karin ve bacak yaptim:)) simdi yatayim ben artik :))) muahhhh goruusruuzz operim herkesleri al yanaktan :) YASEMNCIGIM haric:))

aaaaaaaaaaaaaaaaaa TRUFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF nerde gitti demi gitti de bana soylemediniz hehe :))

yirim seniiiiiiii:1: opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

neyse bi bakıp kaçayım dedimm kaydirigubbakcemile4
iyi geceler herkeseolumunekankayizsmile

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz bayyyyyyyerimseniben

Son bi kaç safyayı okuyarak muhabbete katılam dedim de kafam almıyo niyeyse :kedi: sempatiksalakcinni

İyi geceler yatan fıstıklar opuyorumnanaktan

bu kilo meselesi beni öldürücek, öyle görünüyo :) geçen yıl 58 kiloydum, yaz tatilinde 15 kilo birden verdim ama nerdeyse hiç bişey yemeyerek ve sürekli yüzerek. sonra havuz kapandı, okul başladı falan derken 15 kilonun tamamını geri aldım, bi de zaten herkes baskı yapıyodu "ne bu hal, noldu sana, kilo al" diye. ben de 50ye kadar alayım dedim ama 50den sonra da devamı geldi, kendime hakim olamadım :) 57 kiloyum, başladığım yere döndüm yani. ve sürekli kilo alıp vermekten bu yaşta kolesterol hastası oldum, 228miş kolesterolüm. karaciğer yağlanması vs. varmış. şimdi tekrar diyete başlamak istiyorum ama bi türlü beceremiyorum, 2 gün dayandım yaklaşık 2 kilo verdim, ama sonraki 2 gün yine acayip yedim ve tartılmaya korkuyorum. biri beni gaza getirsin lütfen ya!

Hoşgeldin öncelikle opuyorumnanaktan Boyun kaç ki?? 43 kilo çok azmış cidden, hastalık sınırına ulaşmıssın sanırım, çok geçmiş olsun, neyseki kilo almayı becerebilmiş. Burda hep sağlık beslenmeye özen gösteriyoruz o yüzden kilo vermede iyi örnek bulabilirsin burda "ben o değilim sempatiksalakcinni " Çok geçmiş olsun, sakın aynı hataya düşme, sağlıklı beslenerek ideal kilona gel ve bu şekilde verirsen zaten kilonu korumak da kolay olur. Diyetin ilk zamanları hep daha güç olur zaten, malüm mide çok geniş :)))

Hoşgeldin öncelikle opuyorumnanaktan Boyun kaç ki?? 43 kilo çok azmış cidden, hastalık sınırına ulaşmıssın sanırım, çok geçmiş olsun, neyseki kilo almayı becerebilmiş. Burda hep sağlık beslenmeye özen gösteriyoruz o yüzden kilo vermede iyi örnek bulabilirsin burda "ben o değilim sempatiksalakcinni " Çok geçmiş olsun, sakın aynı hataya düşme, sağlıklı beslenerek ideal kilona gel ve bu şekilde verirsen zaten kilonu korumak da kolay olur. Diyetin ilk zamanları hep daha güç olur zaten, malüm mide çok geniş :)))

165-166 civarında sanırım :) cidden feci bi örnek oluşturuyorum galiba, annem hep derdi "hızlı verirsen aynı hızla alırsın" diye, inanmadım, bana bi örnek yoktu çünkü. burdan herkesi uyarmayı bi görev bilirim şakkıdı ve evet hastalık sınırına ulaşmıştım, o yüzden annem bile kilo konusunda takıntılı bi insan olduğu halde kilo almam için uğraşıyodu. bu kadarını tahmin edemezdi sanırım sempatiksalakcinni

Genelde boy kilo arası 10 fark diyoruz, sen kaç kilo olmak istiyorsun, 53 ten azı fazla zayıf olur sanırım :sm_confused:

açıkçası tekrar 43 olmayı bile isteyebilirim, tek sorunum yan yatıp bacaklarımı birbirinin üstüne koyduğum zaman dizlerimin birbirine batmasıydı:lepi: ama şimdilik hedefim 52 olsun madem, duruma göre bakarım artık CADIARZU

açıkçası tekrar 43 olmayı bile isteyebilirim, tek sorunum yan yatıp bacaklarımı birbirinin üstüne koyduğum zaman dizlerimin birbirine batmasıydı:lepi: ama şimdilik hedefim 52 olsun madem, duruma göre bakarım artık CADIARZU

akannehir 43 kiloda çirkin olursun bence -tatlicadiarzu- Yarın ölç bakalım kendini, ölçülerin üstünden yorum yapalım..

İyi geceler... kaydirigubbakcemile4

Back
X