50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amaninnnnnnnnnnn kocumuz gelmis menumu yazayim cezalik bi sey var ev sahiplerim almislar yoksa ben adimimi atmiyorum bakkala neyim:)) cezama raziyim zaten menumu yazip START IT UP yapmaya gidecegiz MELAHATCIGIMLA aaaa hatta o basladi sanirim dur melahat yetistim:))

sabah
kahvaltilik gevregi
sut

ogle
2 dilim ekmek arasinda az peynir domates salatalik biber
1 muz
1 mandalina

ara
yarim corek hatta ceyrek (okulda turk coregi yaptim da:)

aksam
patates puresi
bi sebze daha (yer lahanasi ya da sari salgam demis cevirisinde aman bi sebze iste saglikli saglikli:)
brokoli
etli tart??
iste bu olmadi (tatlimsi bi sey:(

yok kuzum unutmadim pideleri goturmussun neyseki aksam yemedin de yine de pek olmamis zaten kocumuz CEZA verir hehe:))) tam cezalik cunku:))) off bi de kiymali:)) KIYMALI CEZASI IKI KAT DEMI KOCUM:) koc kurallarini aciklayinca soylemisti heh :))

ben kacar START IT UP
donunce de cezami gorup onu da yaparim operim al yanaktan:)

47lik senseeeeeeee naber yahu:)

bi de hep ayni menu olmasin vucudunuzu sasirin dedik ya yarin benim menum degisecek biraz:))) anlastik koc:

selam kızlar..menümü yazayımm yesadan zılgıtı yemişim genee..
sabah:
kalkınca çörek otu ve su
1,5 dilim tam buğday ekmeği,domates,biber,kk peynir 3 zeytin
ara:200 ml süt

öğle:
1 kepçe mercimek çorbası
yarım kıymalı kabak dolamsı,salata

ara:rezene çayı

akşam:semizotu yemeği,1 dilim tam buğday ekmeği,yoğurt
mmmm süper canım yesa saolsunnzeytinleri indirdi sıras geldi ekmeklere

mrb ızlarrr,
nasıl gidiyo?umarımm herşey yolundadır.
menümü yazıp geçmişi ouyum
sabah:2 ayısı+1 barda yeşil çay+peynir+zeytin+maydonoz+1 haşlanmış yumurta
ara:yeşil elma
öğle:az yağla avrulmuş ıspana +yoğurt
ara1:3 dilim arpuz
ara:1 top dondurma
gün içinde 3lt su+1 lt yeşil çay
hare et:slim in 6 arın hare etleri(yraım saaat)+tibet17li+50 d .yürüyüş+250 ip
+ 1,5 saat boyunca halı yı adım(ma ineylee,ço yoruldum)
sende süpersin canım akiamı yazmamışsın ama
bugnkü menüm
sabah
1 kase müsli

ara
1 yulafli misir gevregi gibi bisey diyetlik biseydi
1 nektar

ögle
1 tabak ispanak haslama
3-4 kasik yogurt
1 domates

ara
kahve

aksam
5-6 kasik karisik kizartma
1 bardak cay

10 bardak su
sabah yarim saat yürüyüs

aksam 15 dakka yürüyüs

slim in 6 sadece birkac hareket yapabildim sicakdan fazla yapamadim 35 derece burasi pisiyorum oturdugum yerde
kaytarmakk yoookkkk sporları. canım sane daha önceden de çok yazdım. tamam müslini ye ama peynir zeytin deyiyeceksin ekmeğinide yiyeceksinnnnn.
protein almadan yağlarını yakamazsınnnnn.
selam kızlar nasılsınız bakalım
bugünkü menümü sayıcam ama ben bugün diyetten şaştım biraz
sabah biraz yumurta haşlanmış,biraz zeytin.biraz zeytin ve 1 bardak çay biraz ekmek
öğlen işte en kötüsü bu bi porsiyon kaşarlı pide, yanında 1 bardak ayran ve domates salatası
akşam yarım kase çorba,ardndan taze fasulye ve pataesli marullu karışık salata ve biraz ekmek
üstüne 5-6 kiraz
1 litre su
ve şimdide yeşilçay içiyorum
öğlen yemek istemedim ama dışarda arkadaşlarla yemek zorunda kaldığım için onları kıramadım malesef
nasıl sizce?
ahhh ahhh. hadi öğlen yedin pideleri. bari akşamıı hafifletseydin.patatesi neden yedin taze fasulyeyi ohh ekmeklede iyi götürmüşsündür.
ben öyle öğlen yemeği yesem akşam sadece salata 3-5 kaşık fasulye yerdim.
bugunku menum

06.00 ceviz suyu akabinde uyku

kahvaltı oncesi yarım greyfurt suyu

kahvaltı: 1 hamburger ekmegine peynirli tost , 1 dom, 1 salatalık, 1er avuc maydonos dereotu bide bebegimin yumurtasının beyazları

ara: 1 elma

oglen: 1 tabak yesil mercimek ve 1 tabak salata

ara: 5 erik

aksam: 3 parca haslanmıs karnıbahar ve 2 kasık makarna sarmısaklı yogurt ile karıstırp yedim

ara: yok

yatmadan yesil cay icip yatıcam

yapılanlar: tibet, callan karın, 100 ip, leslie 2 mil, benim plates hareketlerim

içilenler : 2 bardak yesil , 2 bardak cin cayı, 2lt su
4 gündür Allah nazarlardan saklasınnn:nazar::nazar:
ama yatmadan yeşil çay içmee. yeşil çay dakafein var uykunu açar.bende içecektimbaktım saat geçmiş.

ulkerkkk canım ben göremedim menünüü. yada yorumladım sen görmedin.
yada ben göremedimmm

ya arkadaşlar yardım edin bana nolurrr diyete başlıorum hemen bozuyorum pazartesi başladım bugun gene abarttım napsam olmuyo spor yapasim hiç gelmiyo napabilirim cok sıcak bide bunalıorum habire mafoldumbenmafoldumben ama temmuzun sonuna kadar zayıflamam lazım türkiyeye gitcem nişanlımın yanına ama bu halde gitmek istemiyorummm:umursamaz:senağlama yardım edinnnn lütfennnn nolurrrrr kendimden nefret ediorum annem bugun dio seni bi zayıf görüyorum bi kaç gün sora çok kilolu görüyorum dio 18 mayısda 61 kiloydum şuan 63üm çok kötüyüm arkadaşlarrmafoldumbenmafoldumben

slm hoşgeldinn,ya bu pump it uo ben google yazınca danss çı ıyoo, onumu yapıyosuznuz?ayyy benn çok beceri sizimmm,maşaşllahh her es ne güzel yapıyoo....benim de canımm çe iyo daaaa.....

canım sende zayıfla pump it up yazacaksın . partlar var rapidde
rapidden indirmeyi biliyormusun

ya arkadaşlar yardım edin bana nolurrr diyete başlıorum hemen bozuyorum pazartesi başladım bugun gene abarttım napsam olmuyo spor yapasim hiç gelmiyo napabilirim cok sıcak bide bunalıorum habire mafoldumbenmafoldumben ama temmuzun sonuna kadar zayıflamam lazım türkiyeye gitcem nişanlımın yanına ama bu halde gitmek istemiyorummm:umursamaz:senağlama yardım edinnnn lütfennnn nolurrrrr kendimden nefret ediorum annem bugun dio seni bi zayıf görüyorum bi kaç gün sora çok kilolu görüyorum dio 18 mayısda 61 kiloydum şuan 63üm çok kötüyüm arkadaşlarrmafoldumbenmafoldumben

canım sen hep aynı şikayetlerle geliyorsun.
ama takılmıyosunda . sen çalışıyormusun evdemisin. ona göre bi program yapalım sanaa

amaninnnnnnnnnnn kocumuz gelmis menumu yazayim cezalik bi sey var ev sahiplerim almislar yoksa ben adimimi atmiyorum bakkala neyim:)) cezama raziyim zaten menumu yazip START IT UP yapmaya gidecegiz MELAHATCIGIMLA aaaa hatta o basladi sanirim dur melahat yetistim:))

sabah
kahvaltilik gevregi
sut

ogle
2 dilim ekmek arasinda az peynir domates salatalik biber
1 muz
1 mandalina

ara
yarim corek hatta ceyrek (okulda turk coregi yaptim da:)

aksam
patates puresi
bi sebze daha (yer lahanasi ya da sari salgam demis cevirisinde aman bi sebze iste saglikli saglikli:)
brokoli
etli tart??
iste bu olmadi (tatlimsi bi sey:(

yesammm bidenemmmmm.
ve sus.pates püresi tart .
öğlen 1 muz

canım sen hep aynı şikayetlerle geliyorsun.
ama takılmıyosunda . sen çalışıyormusun evdemisin. ona göre bi program yapalım sanaa

evdeyim cnm calişmiorum okulu bitirdim geçen sene iş arıorum şuan ama bulamıyorum:sinifsinif: bi türlü beceremiyorum kilo verme işini kaç aydır deli olcam valla okadar çok canım sıkılıyoki bilemessinmafoldumbenmafoldumben

evdeyim cnm calişmiorum okulu bitirdim geçen sene iş arıorum şuan ama bulamıyorum:sinifsinif: bi türlü beceremiyorum kilo verme işini kaç aydır deli olcam valla okadar çok canım sıkılıyoki bilemessinmafoldumbenmafoldumben

şimdi çalışıpda dışarda yemek zorunda kalanların işi çok zor.
ama sne evdesin . gerçi annemde yapıyor yemekleri görünce yiyorsun. hareket yok evdesin.
bak sabah erken kalk . normal akhvaltını adam gibi yap.
arlarda karnın kazının ca beyaz leblebini yersin. ne bilim düşük kalorili şeyler yersin. öğlen ya salata yoğurt yada yemek varsa al tabağına 3-5 kaşık masada oturma başka yerde ye.pilavından alırsın 3-5 kaşık.
baktın evdesin canın sıkıldıkça yemek yemek istyorsun dışarı çık yürü . evde oldukça canın yemek ister tabi. dışarda çık dolaş.
akşam da aynı öğlen ki gibi.

vee sende şu internetten indir ben 'sende zayıfla pump it up ' ben onu yapıyorum . bak sporunu yapınca iştahın bile kesiliyor.
o lessie calalntes vs. ne hoşuna giderse indir.
bu kadar basittt

zayıflama irade,iste ve sabır üçgeninde gelişen bir durum bnece.size yeğenimi anlatayım;1.sınıfa giden tombul,göbe li bir yeğenim varr,öğle yeme lerinde az yemye başlamışş,göbeğim var diye+ o ulun etrafında oşuyomuşş+öğretmenii geçen gün çi olata dağıtmış ve almmamışşş benim göbeğimi eritmemm lazımm diye,,çocu ta i iradeye resmen hayran aldım yaa,,,,,ben onu endime örne alıyorum da.......

YESAAAAAACANNN iyiyim kuzum yorgunum bugün spor falan yok yemişim slim ini callanını yahuu sempatiksalakcinni

koçum izin var di mi yapmıycam bugünnnnn
yarın da belki yapmam

koçum yoğurt mu yapıyo ne yapıyo bilmiyorum ama akşam yine karnım davul gibiydi nooluyosa göbek çevrem balon gibi şişiyo akşam olunca yaaaaaaaaa :(

sinir oluyorum siniiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrr kötükedihüso

şimdi çalışıpda dışarda yemek zorunda kalanların işi çok zor.
ama sne evdesin . gerçi annemde yapıyor yemekleri görünce yiyorsun. hareket yok evdesin.
bak sabah erken kalk . normal akhvaltını adam gibi yap.
arlarda karnın kazının ca beyaz leblebini yersin. ne bilim düşük kalorili şeyler yersin. öğlen ya salata yoğurt yada yemek varsa al tabağına 3-5 kaşık masada oturma başka yerde ye.pilavından alırsın 3-5 kaşık.
baktın evdesin canın sıkıldıkça yemek yemek istyorsun dışarı çık yürü . evde oldukça canın yemek ister tabi. dışarda çık dolaş.
akşam da aynı öğlen ki gibi.

vee sende şu internetten indir ben 'sende zayıfla pump it up ' ben onu yapıyorum . bak sporunu yapınca iştahın bile kesiliyor.
o lessie calalntes vs. ne hoşuna giderse indir.
bu kadar basittt

çok saol cnm süpersin valla evt doğru erken kalkmam lazım ben 11 de kalkıorum işte temmellik var üzerimde 1 senedir okul hayatı bitince çok geç kalkmaya alıştım yarın sabah full başlıorum inş erkenden kalkıp limonlu suyumu içip güzel bir kahvaltı ip atlamayı severim ip atlarım ardından slim in 6yi indirdim biraz önce dediğinide indircem şimdi nivea bodyde var yorulana kadar yapıcam akşam 7 felan hava serinleyincede az aşırı tempoda yürüyüs yapsam yeter demi bir ayda ideal kilomada ulaşmasamda en azından azda olsa forma girmiş olurum :1rolleyes::1rolleyes: allahım yardımmmmmmm et bu sefer başarıyımmm:Saruboceq::Saruboceq:

Back
X