50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen bir yerine utuyu basarken obur tarafi burusuyor. sinir oluyorum sinir. bir de benim esim beyaz yakali iscidir... surekli takim elbise gomlek giyer.. kacis yok yani utuden... kendim icin hic yapmam utu...

biz eşimin teyzesine gitmiştik, 3 çocuğu vardı, bir de ütü takıntısı olan tiplerden iç çamaşırlarını bile ütülüyor, onda bir ütü vardı tefal marka otomatik her sürttüğünde buhar veriyor deli gibi, nevresimi katla koy, her katını ütülesin o cinsten yani:)
benimkisi de tefal marka ama buhar düzeni hep değişiyor bir acaip, bir de ben hep çeşme suyu koyduğumdan kireç çıkıyor arada içinden zavallı ütü. değiştirmeye bahane olur bozulursa da:) zaten eşimindi ben seçerek almadım.

ayy valla kizlar kendimi cok kotu hissettim..

(zaten regliyim ruzgardan nem kapiyorum )

esimi aradim, ayda bir eve temizlikci alalim diye, bu kiz delirdi durduk yerde demistir icinden.
konusuruz cnm , tmm aliriz dedi, ne desin?

valla imkanim olsa su an isten cikip eve gidip, bir de temizlikci tutup evi temizleyesim geldi..

pepperım kuşum saçmalama:gitme:
bana da ara sıra böyle olduğunda eşim yine mi kk'yı okudun diyor:roflol:aramızda espiri haline geldi..
bu çözümsüz bişey değil ki , sen bu zamana kadar söylemeyince eşinin aklına gelmemiştir,kadın dır dır etmedikten sonra erkek milletinin aklına gelmiyor böyle şeyleryerimseniben
eşinle güzelce konuşur birini bulursunuz,sakin ol önce bia.s.:1hug:

cocuk olunca kadın gerekio cunku yanlız bakıosanız benim gibi ev işiyle ilgilenemiosunuz zırt pırt aglıo sizde cok normal olmuyosnuz dogumdan cıkmıs olarak psk olarak kafada oluyo azcık yani :)) ama ilerleyen zamanda cocugun uykusu beslenmesi duzeene girince haftada 1- 2 haftada ayda 1 seklinde duzenlenio.. bana ilk zaman haftada 2 geliodu... simdi ayda 1 buyuk temizlige alıyorum

babymomcum biraz alakasız olacak ama ceviz suyu işe yaradı mı:uhm:

esimi aradim, ayda bir eve temizlikci alalim diye, bu kiz delirdi durduk yerde demistir icinden.

valla imkanim olsa su an isten cikip eve gidip, bir de temizlikci tutup evi temizleyesim geldi..

kotu seyler ogreniyorsun, girme bir daha kk ya diyecek esin.
ya saka bir yana, yarim yamalak ta yapsa temizligi yine yuzde 70 ini yapiyor, sana yuzde 30 u kaliyor.bu da buyuk rahatlik emin ol.. bir tek yemegi dusunursun..
kizlar ben 70 veriyorum fiyati arttirayim mi ki???

günaydın kızlarr... bu sabah sonunda 59 rakamını tartıda gördüm buçuğumuzda var ama olsun şükür ki 60 ı kırdım zaten 1 aydan fazladır ara vermiştim diyete bu hafta başı başlamıştım dün sabah 60.1 di bu sabah 59.5 umarım devamı gelir..biraz tartı oynadı diye yiyesim gitti kahvaltı falan yapamıyorum yemeden olmaz ama...

evet canım ilk baslarda oluyo doguma dogruda yanıosun.. ayaklarından corabı eksik etme.. bir bardak suya 1 yemek kasıgı pekmezi karıstırıp hersabah ac karna ic

birde hangi ay dogum yapacaksan 2011in o annelerinin topiği acılmıstır ordada takıl cok faydalanırsın herkes seninle aynı seyleri yasıo cunku.. biz dogurduk hala konusyoruz bulslyoruz telefonlasıoruz guzel paylasımlar oluyo..

çok sağol babymomcuğum yaa
hemen bakayım ben o topiğee

bu arada temizlikçilerle ilgili muhabbeti takip ediyorumda
valla ben evleneli 7 ay oldu.5,5 aydır da çalışıyorum ama evin temizliğini hep ben yaptım,
eşimde bazen yardım eder,ama söyleyince maalesef..ayrıca dışardan temizlikçi getirelim desem hiçde olumlu karşılayacağını sanmam,işi ben yapmama rağmen,maalesef ki..
o yüzdende zaten uzun ömürlü çalışmayı düşünmedim hiçç..
bebeğim olunca iş hayatım bitecek,ev hayatım başlayacak.evde oluncada zaten işimi yaparımm..yani bu şartlar altında benim çalışmamam daha hayırlı bence..e kendimide düşünmem lazım dimi..

ay alemsin pepperım kafaya koydu mu yapcak, tez canlı benim gibi:)
ısırırım seni Şeniz

belek fena deil merkezide klasik tatil kasabası merkezi .. deniz cok fena bulanık 1 kez girdik hiçgirmedik hep havuda takıldık.. yani eger gittiginiz mekan iiise ozaman sanslısın ama ben biz bidaha belege gitmeyiz emiinim

hadi ya :(

ya saka bir yana, yarim yamalak ta yapsa temizligi yine yuzde 70 ini yapiyor, sana yuzde 30 u kaliyor.bu da buyuk rahatlik emin ol.. bir tek yemegi dusunursun..

neden arttıracaksın ki ,
burada da piyasa 70 ,üstelik bu kadın sana devamlı geliyor..

sen artıramıyım mı diyosun ben gene 60 veriyorum ve 3 katlı ev dünya kadar balkon oda cam kapı banyo yani bide hasta benin kadın temizlik hastası yani mükemmelliyetçi akşam 9 lara kadar kalıyo asla yarım yamalak iş yapmıyo geçen artık kovdum nejla yeter artık git dedim ya saat olmuş 8 buçuk bırak istemiyom...temizlediği odaya sokmaz terlik çıkarttırır öle sokar halılara bastırmaz giderkende kirletme evi diye tembihlerde giderdelikafadulden:1shok:

ehehe temizlik, ütü bu başlık kadınlar klubünün özeti gibi resmen. benim de eşim acaip dalga geçiyor ama çok sevdim ben burayı.

neyse kaçıyım artık alışveriş yapmam lazım çok öpüyorum hepinizi:)

Merhaba kızlar :3:

Ne kadar kalabalığız böyle :))

53 kilo oldum sonunda ben :lepi: Sevgülüm geldiği zaman 53 olmuştum ama tabi sonrasında kilo aldığıydım ;) Şimdi diyete tekrar başlamış gibi hissediyom, o zaman kendi kendime ya dulcinea o kadar 53 olmuşsun bari 52 li kiloları görüp öyle kilo alsaydın demiştim, haftasonu geliyo bakalım şimdi başarabilecek miyim :))

canım burdan bi ayrılırsan geri dönüşün 2 kg fazla olabilir
tecrübeyle sabittir laelaelaelaelae
Yok ben ayrılmayacağım kiiiiiiolumunekankayizsmile. Sadece menü falan bildirmeyeyim dedim, çünkü buraya üye olmadan nasıl yiyorsam öyle yiyorum, sporada düzgün başladım. O yüzden beni kilo vermeye çalışıyor saymayın demek istiyorum.
Yoksa buradaki hatunlarla(ya da siz cadı diyordunuz galiba?) dırdır etmek çoook zevkli, orası başkayerimseniben.

Bir de benim ne kilo kaybım oldu ki geri dönüşüm fazlaca olsuncokacimcoook.

çok sağol babymomcuğum yaa
hemen bakayım ben o topiğee

bu arada temizlikçilerle ilgili muhabbeti takip ediyorumda
valla ben evleneli 7 ay oldu.5,5 aydır da çalışıyorum ama evin temizliğini hep ben yaptım,
eşimde bazen yardım eder,ama söyleyince maalesef..ayrıca dışardan temizlikçi getirelim desem hiçde olumlu karşılayacağını sanmam,işi ben yapmama rağmen,maalesef ki..
o yüzdende zaten uzun ömürlü çalışmayı düşünmedim hiçç..
bebeğim olunca iş hayatım bitecek,ev hayatım başlayacak.evde oluncada zaten işimi yaparımm..yani bu şartlar altında benim çalışmamam daha hayırlı bence..e kendimide düşünmem lazım dimi..

canım sen şimdi yaparım diyosun ama ilerleyen zamanda ağırlaşınca hiç yapamıcaksın kendinide zaten yormaman gerekiyo bide bebek olunca hiç olmuyo iş güç ben 8 aylık anneyim hamileleiğimde kadın almaya başladım şimdi 15 te bir alıyorum çünkü kızım asla bırakmıyo beni yada onun işi hiç bitmiyo kalktı altını al iki oyna yemek saati geliyo tekrar iki oyna altını al uyku saati geliyo uykuda kuş uykusu olunca hiçbişey yapamıyon bütün gün bu döngüyle geçip gidiyo biara ütü yapamadığım için eşime habire yeni atllet alıp giydiriyodum yıkanıyolar ama ütülenemiyolardı oda ütüsüz giymez sağolsun...

sen artıramıyım mı diyosun ben gene 60 veriyorum ve 3 katlı ev dünya kadar balkon oda cam kapı banyo yani bide hasta benin kadın temizlik hastası yani mükemmelliyetçi akşam 9 lara kadar kalıyo asla yarım yamalak iş yapmıyo geçen artık kovdum nejla yeter artık git dedim ya saat olmuş 8 buçuk bırak istemiyom...temizlediği odaya sokmaz terlik çıkarttırır öle sokar halılara bastırmaz giderkende kirletme evi diye tembihlerde giderdelikafadulden:1shok:

yok ya safim ben ... bir de arttirmayi planliyorum fiyati.. valla safim ben... kahve kokusunu dinleyecegim, ustelik bugun utu de yaptiracagimmm..sempatiksalakcinni

günaydın kızlarr... bu sabah sonunda 59 rakamını tartıda gördüm buçuğumuzda var ama olsun şükür ki 60 ı kırdım zaten 1 aydan fazladır ara vermiştim diyete bu hafta başı başlamıştım dün sabah 60.1 di bu sabah 59.5 umarım devamı gelir..biraz tartı oynadı diye yiyesim gitti kahvaltı falan yapamıyorum yemeden olmaz ama...

Gözün aydın :lepi: Kahvaltı çok önemli yapmazsan günün ilerleyen saatleri kötü beslenirsin ve yarın da bu yüzden çok çıkarsın aklinialirimsmile

Gözün aydın :lepi: Kahvaltı çok önemli yapmazsan günün ilerleyen saatleri kötü beslenirsin ve yarın da bu yüzden çok çıkarsın aklinialirimsmile

sağol canım ya,yaptım biraz zaten biraz nornal ekmek 1 dilim yani 3 yeşil zeytin 4 5 tane bostanımdan organik miniminacık çeri 1 bardakta çay azcıkta kaşr lor.
biraz yaptım dedim ama yemişim gene

canım sen şimdi yaparım diyosun ama ilerleyen zamanda ağırlaşınca hiç yapamıcaksın kendinide zaten yormaman gerekiyo bide bebek olunca hiç olmuyo iş güç ben 8 aylık anneyim hamileleiğimde kadın almaya başladım şimdi 15 te bir alıyorum çünkü kızım asla bırakmıyo beni yada onun işi hiç bitmiyo kalktı altını al iki oyna yemek saati geliyo tekrar iki oyna altını al uyku saati geliyo uykuda kuş uykusu olunca hiçbişey yapamıyon bütün gün bu döngüyle geçip gidiyo biara ütü yapamadığım için eşime habire yeni atllet alıp giydiriyodum yıkanıyolar ama ütülenemiyolardı oda ütüsüz giymez sağolsun...

ya zaten hamileliğim boyunca ev işine tabiki ağırlık vermeyeceğimm..geçen hafta ilk kontrolüme gittik eşimle.6 haftalık olduğunu öğrendim..eve gelincede eşimle yaptık temizliği daha şimdidenn.valla dışardan bayan alamadığıma göre eşimde ya pis evde oturacak (ki bunu diyorum ama ben nasıl yapmadan duracağım bilmiyorum..eğer bir yerin pisliği kafama takıldıysa karnım burnumdada olsa temizlemeye kalkışırım gibime geliyor.).
yada kalkıp işe girişecek..
bebek olduktan sonra artık uykusu düzene girene kadar zorlanacağım mecburen..
elimden gelen kadarını yaparımm..eşimde mecbur kabullenecekkk

ya zaten hamileliğim boyunca ev işine tabiki ağırlık vermeyeceğimm..geçen hafta ilk kontrolüme gittik eşimle.6 haftalık olduğunu öğrendim..eve gelincede eşimle yaptık temizliği daha şimdidenn.valla dışardan bayan alamadığıma göre eşimde ya pis evde oturacak (ki bunu diyorum ama ben nasıl yapmadan duracağım bilmiyorum..eğer bir yerin pisliği kafama takıldıysa karnım burnumdada olsa temizlemeye kalkışırım gibime geliyor.).
yada kalkıp işe girişecek..
bebek olduktan sonra artık uykusu düzene girene kadar zorlanacağım mecburen..
elimden gelen kadarını yaparımm..eşimde mecbur kabullenecekkk

bide canım senin şimdi ialç kokularına yani temizlik maddelrinin kokularınada maruz kalmaman gerekiyo aklında olsun.hamileliğin yeniymiş hayırlısı olsun allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin seni çok güzel şeyler bekliyo ben doğuralı 8 ay oluyo ama hala sarhoş gibiyim mutluyum yani..sen ayına göre diğer annelerle hemen tanış diğer topicte canım

sağol canım ya,yaptım biraz zaten biraz nornal ekmek 1 dilim yani 3 yeşil zeytin 4 5 tane bostanımdan organik miniminacık çeri 1 bardakta çay azcıkta kaşr lor.
biraz yaptım dedim ama yemişim gene

Afiyet olsun, bostanından demek opuyorumnanaktan Gayet güzel bence, ilerleyen saatlerde bence biraz daha protein al.

Ben de kahvaltı yapam bari, ama ben cıs yicem biraz :kedi: :1: :3:

klik yorma kendini hic..dikkat etmen lazim...naz yap biraz yaaa esine.

evet anchusacğım yaa yapıyorum bende arada dediğin gibi
geçen cumartesi kontrolden gelince beraber giriştik işe,ben süpürdüm,eşim yerleri kapıları,kanepelerin üzerlerini sildi,bende tozları aldım,banyoyu yıkadım,birde üzerine menemen yaptı bana.yaa eşim iyidir aslındada birtek eve temizlikçi alma konusuna olumlu bakacağını düşünmüyorum,,asortikmiyiz biz der :1:
ama bir keresinde fena patlamıştım..cumartesi misafirliğe gittiğim için evi temzileyememiştim..pazara kalmıştı..kahvaltıdan sonra eşim tv karşısına geçti..ben de nevresimleri değiştirmenin başına ve daha bir sürüde iş var yapılacak..benim cinler geldi tabii..başladım ağlamaya..dedim sende çalışıyorsun bende..seninde pazar dinlenme günün benimde.. ama sen yatıyorsun ben temizlik başına geçtim.adaletmi bu diye isyan etmiştim..garibim ben ağlayınca çok üzülmüş,hemen kovaya su doldurup yerleri silmeye başlamıştı..ama yer sildiği bezle tv standının tozunu da aldığını görünce pişman olmuştum doğrusu..ya eşim evde değilken iş yapmak zoruma gitmiyorda..dinlenme günümüzde o dinlenirken ben iş yapınca zoruma gidiyor doğrusu ve patlıyorum böyle bazen..
ammada çok yazdım beee

Back
X