50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanırım takıldıgın konu ıs canım cok kafana takma hayyrlısıysa olur zaten hıc beklenmedık bır anda karsına cıkar. o zaman hafta sonları cok kacrma bu hamur ısı dedıklerın pızza hamburger falan olmasın:olmaz: hadı o zaman spor yap canım
İş konusunu kapattım artık canım, yüksek lisansın stresi bastı şimdi de eyvahedigeldismile
Hamburger yemiyom :lepi: pizza, ya da bazen atıştırmalık olarak açma, börek falan yiyom :kedi: Şu an ev müsait değil, yarın misafir gidince söz yapacam olumunekankayizsmile

Desteğin için teşekkürler canım opuyorumnanaktan

slmmmlar kızlarkaydirigubbakcemile2

Selam kuzum opuyorumnanaktan uzun zamandır görüşemiyok, nirdesin, nasılsın?

menüm:

sabah 1 bardak bitki çayı 1 kuru kayısı
kahvaltı bir haşlanmış yumurta yarım dilim çavdar ekmeği
ara 1 dilim karpuz
öğlen 3-4 kaşık taze fasülye
arabiraz kuru üzüm bitki çayı
akşam salata yoğurt

Akşam çok az olmuş ama canım, bi kaç dilim daha karpuz yeseydin keşke yerimseniben Spor??????

iyiyim dulcim.. kısa bi depresif dönem geçirdim uğramadım buraya..

sağolsun sensecim özel msjlarıyla çekti buraya sağolsun..

yosa kesin 2-3 kilo alır dönerdim....

şimdi oldukça az yemeye çalışıyorum telafi için.

senindemi demir eksik çıktı zuzum yaaa bendede var 2 kutu demir hapı ama kilo korkumdan

kullanamadım.. şimdilik kuru üzüm falan yiyorum böyle yükseltmeye çalışıcam

merhaba arkadaşlar sabah 8de müsli yedim 8 buçukda 15 dk tempolu yürüyüş arada iki şeftali öğle ise kabak haşlaması cacık ve 3 dilim ekmekeyvahedigeldismile:kedi: yedim annem buğday ve kepek unu karışık yapmıştı süperdi sıcacık bide ondan çok yedim onun için akşam sadece karpuz yedim bir tabakkaydirigubbakcemile3 karpuzu çok seviorum ve çok yiyorum arkadaşlar karpuzun 95% su die duydum doğrumu acaba fazla yemek kilo aldırırmı ki eyvahedigeldismile 1 buçuk litre su ictim spor olarakda 500 defa ip atladım nivea body cdsi ve slim in 6 yaptım süper terledim tam 1 saatte bitti 7 25 de başladım 8 26da bitti ben iç çamaşırlarımın altına kocaman poşet giyyorum siyah büyük poşetlerden türkiyede nasıl pek bilmiorum ama annem hep büyük alıo hemen bir baş ve kolları açıom giriom içine 2 dk sora bile vıcık vıcık sesler gelio havalar sıcak demekki ondan kışın bukadar terlemiodum gerçi kışın 1000 kez atlıodum ipi yazın daha çok terletio nese arkadaşlar çok konuştumkaydirigubbakcemile3 öpüldünüzzzzemuszemus

kopyaladım cnm:1:kaydirigubbakcemile3

canım 15 dakıka yuruyus olarak az daha sonra spor yapmıssın ama yuruyusun faydasını gormek ıstıyrsak en azından 40 dakıka yuryus yapmalıyız bunu bılgı olarak vermek ıstedım
sabah kahvaltı ve ogle yemegı ne guzel dıyrdum kı 3 sıcak ekmegı gordum ama allahtan erken saatde yemıssın bunada dıkkat edelım lutfen sadece karpuzda saglıklı degıl gec saatlerde acıkabılırsın salata da yıyebılırdın karpuz sekerlı su desek daha ıyı olur. herseyde oldugu gıbı bununda fazlası zararlı.sporalrın cok guzel ozellıkle poset harıkaymıskaydirigubbakcemile3 ama genel olarak sporlarınıda ıcıne alınca saglıklı menu ama ekmek bırdaha 3 olmasın karpuzuda abartma

canım 15 dakıka yuruyus olarak az daha sonra spor yapmıssın ama yuruyusun faydasını gormek ıstıyrsak en azından 40 dakıka yuryus yapmalıyız bunu bılgı olarak vermek ıstedım
sabah kahvaltı ve ogle yemegı ne guzel dıyrdum kı 3 sıcak ekmegı gordum ama allahtan erken saatde yemıssın bunada dıkkat edelım lutfen sadece karpuzda saglıklı degıl gec saatlerde acıkabılırsın salata da yıyebılırdın karpuz sekerlı su desek daha ıyı olur. herseyde oldugu gıbı bununda fazlası zararlı.sporalrın cok guzel ozellıkle poset harıkaymıskaydirigubbakcemile3 ama genel olarak sporlarınıda ıcıne alınca saglıklı menu ama ekmek bırdaha 3 olmasın karpuzuda abartma

tamam cnm valla yarın daha çok dikkat edicem karpuzu çok seviorum ondan ama daha az yiycem sözz çok saol yorumların içinkaydirigubbakcemile2zemuszemusopuyorumnanaktan

senindemi demir eksik çıktı zuzum yaaa bendede var 2 kutu demir hapı ama kilo korkumdan

Geçmiş olsun canım, tamamiyle geride kaldı di mi o günler??? Hepimiz yanındayız olumunekankayizsmile

Eğer kan değerlerin çok düşükse kullan ama kuzucum, demir hapı kendi başına kilo yapmıyo ayrıca yerimseniben İştah açıyo bazı insanlara, o yüzden kilo yapıyormuş.

Gelinliğin nasıl gidiyo delikafadulden Başladıydı di mi provalar :uhm:

Temizlikten daha çok kalori harcayacak sporu nerden bulcan zaten, sabahtan akşama full time spor -tatlicadiarzu-

Ya kızlar ben hastanede bugün 59 çıktım ama akşam üstü üzerimde kot ve aç karnına değil...1 kilo inerek dosyama işlediler...benim tartım mı yanlış yada sabah şişmiydim acaba???
ulkerkciğimm,üzme kendinii moralini yüksekk tut,,hayırlıı olsunn bebeişinn...
teşekkür ederim nesmecim...hayırlısı
Merhaba kızlar :3:

WATERCIM sana ben menümü yazcaktım ama bi takım sebeplerden ötürü yazamadım canım, hemen raporumu genel verem, haftasonu sabah kahvaltıları çok güzel, gerisi çok kötü... (bundan sonra her haftasonu böyle olacak gözüküyo) Haftaiçi süper olur diye niyetlenmiştim bugün güne sinir bozucu şekilde başladım ve çok geç saatte yemek yiyince devamı da kötü oldu, bi de ekmeğim de yoktu evde... normal ekmek yemek istemedim ama acaip beslendim, son olarak chokella yemeseydim iyi olacaktı oysa...

Buarada bugün kan sayımı yaptırdım, demir eksikliği sebebiyle kansızlık varmış, başta doktor çok da düşük değil demesine rağmen 3 paket demir hapı verdi. Kullanmaya başladım ama kararsızım, hemoglobin 10,6, hct 31 çıktı. :sm_confused:
Tatlım Sakın kullanmamazlık yapma 10.6 çok düşük...oksijen vucudunda tam dolaşamaz ve bir suru rahatsızlıklara neden olur saçlar acayip dökülür kalp vs bir suru sorun yaşayabilirsin..ilacın hiç kötü yanı yok iştahda açmaz...yani üzüm ,pekmez malesef günlük ihtiyacını karşılar ama deponu doldurmaz hb yukseltmez...

akşam yemeği olaraktan watercım = 5-6 dolma(sarma) yoğurt-1 dilim ekmek
ara= 3-4 ad karpuz
hareket olarak
mutfak temziledim dolap içlerini in çık eğil kalk bayağı terledim
akşam 20 şer 4-5 tane pilates hareketleri ve esnetme hareketleri

benım gıbı kılo korkusundan dolayı hapları kullanmayan bır kısı daha ama ben pısman degılım gayet ıyıyım bazen doktorlarda abartıyrlar

İş konusunu kapattım artık canım, yüksek lisansın stresi bastı şimdi de eyvahedigeldismile
Hamburger yemiyom :lepi: pizza, ya da bazen atıştırmalık olarak açma, börek falan yiyom :kedi: Şu an ev müsait değil, yarın misafir gidince söz yapacam olumunekankayizsmile

Desteğin için teşekkürler canım opuyorumnanaktan

canım ozellıkle acma ve borek kucuk ama kalorısı kendısınden buyuk yıyecekler. bır ogretmen arkadas bu acmalar sayesınde bayagı kılo almıstı acmaları yemeyı bırakınca kılo vermıstı :) dulcım sen yuksek lısansıda herseyıde halledersın. canın sıkkınken yemek yersen daha cok sıkılırsan bunu da bır dıp not olarak eklıyrm yaa mısafır varda hadı 100mekık falan cek kendıne gel

menüm:

sabah 1 bardak bitki çayı 1 kuru kayısı
kahvaltı bir haşlanmış yumurta yarım dilim çavdar ekmeği
ara 1 dilim karpuz
öğlen 3-4 kaşık taze fasülye
arabiraz kuru üzüm bitki çayı
akşam salata yoğurt

bence menun gayet saglıklı ama bıraz az geldı kahvaltına domates salatalık da koyarsan daha ıyı olur bence hem metabolızman calısır sporların neler yazmısmıydın hatrlamıyrm sımdı canım

Geçmiş olsun canım, tamamiyle geride kaldı di mi o günler??? Hepimiz yanındayız olumunekankayizsmile

Eğer kan değerlerin çok düşükse kullan ama kuzucum, demir hapı kendi başına kilo yapmıyo ayrıca yerimseniben İştah açıyo bazı insanlara, o yüzden kilo yapıyormuş.

Gelinliğin nasıl gidiyo delikafadulden Başladıydı di mi provalar :uhm:

Temizlikten daha çok kalori harcayacak sporu nerden bulcan zaten, sabahtan akşama full time spor -tatlicadiarzu-

teşekkür ederim dulcimolumunekankayizsmile

geçti özellikle kilomla takıntılı depresif halim geçti yeniden başladım diete..

bir haftadır hiç dikkat etmiodum.. dün detox yaptım bugün yapmadım yarın tekrar yapcam..

cuma günü ilk provam var.. ve ben tamda bunun öncesi herşeyi mahvettim güya ilk

provaya kadar sıkıyönetim vardı salak benalsanaalsanasmile

şimdi cumaya kadar çok çok arayla 3 gün detox yapıcam..

demir hapı tek vermedi bana canım bende b12 de eksik ikiside var..doğal yöntemlerle

halletmeye çalışıcam 1 ay sonra kontrolüm var tekrar yükselmemişse mecbur hapa

başlıycam

akşam yemeği olaraktan watercım = 5-6 dolma(sarma) yoğurt-1 dilim ekmek
ara= 3-4 ad karpuz
hareket olarak
mutfak temziledim dolap içlerini in çık eğil kalk bayağı terledim
akşam 20 şer 4-5 tane pilates hareketleri ve esnetme hareketleri

ulkerkcım bırdaha kı sefere dolmanın yanına ekmek yerıne salata ve yogurt ekle cunku dolmanın ıcınde zaten pırınc var degılmı hem ev temızlıgı hem plates tebrıkler cok guzel

Ya kızlar ben hastanede bugün 59 çıktım ama akşam üstü üzerimde kot ve aç karnına değil...1 kilo inerek dosyama işlediler...benim tartım mı yanlış yada sabah şişmiydim acaba???

Tatlım Sakın kullanmamazlık yapma 10.6 çok düşük...oksijen vucudunda tam dolaşamaz ve bir suru rahatsızlıklara neden olur saçlar acayip dökülür kalp vs bir suru sorun yaşayabilirsin..ilacın hiç kötü yanı yok iştahda açmaz...yani üzüm ,pekmez malesef günlük ihtiyacını karşılar ama deponu doldurmaz hb yukseltmez...

Kesinlikle 58 den azsın canım kaydirigubbakcemile5 Sadece sabah aç karna cıbıldak kilonu dikkate al :1: Bi de tartının biraz fazla ya da eksik tartmasını önemseme, ama şu testi de uygula: önce normal tartıl, sonra eline ağırlığından emin olduğun bişile tartıl ve aradaki farkin doğru olduğundan emin ol. Ben dambılla kontrol ederim her tartıldığımda :utangac: delü müyüm neyim -tatlicadiarzu-

Çok teşekkürler ilgilendiğin için opuyorumnanaktan Eskiden bende kalp çarpıntısı oluyordu, kansızlıktan olacabileceğini yakın zamanda okudum zaten... Doğru diyon canım, düzenli kullanacağım, 1 ay günde 2 hap olarak verdi doktor ilacı, o biraz fazla geldiydi bana..

sizi seviyorum kizlarr opuyorumnanaktan
iyi geceler hepinize, yarin is var ahh ahh hadi yatin sizde kaydirigubbakcemile

bence menun gayet saglıklı ama bıraz az geldı kahvaltına domates salatalık da koyarsan daha ıyı olur bence hem metabolızman calısır sporların neler yazmısmıydın hatrlamıyrm sımdı canım

bilinçli az yiyorum canım.. geçen hafta dikkat etmedim çünkü..
temizlik yaptığımız için spor yapamıyorum maalesef enerjim kalmıo..akannehir

bir haftadır hiç dikkat etmiodum.. dün detox yaptım bugün yapmadım yarın tekrar yapcam..

demir hapı tek vermedi bana canım bende b12 de eksik ikiside var..doğal yöntemlerle

başlıycam

b12 ıcın neler yapıyrsun canım sanırım bendede b 12 eksıklıgı var dehset unutkanlık var konusurken ne dıyecegımı unutuyrm

b12 ıcın neler yapıyrsun canım sanırım bendede b 12 eksıklıgı var dehset unutkanlık var konusurken ne dıyecegımı unutuyrm

kırmızı et yiyorum canım yanında kalsiyum almadan..

önceden etle ayran içerdim hep..

ama kalsiyum demiri ve b12 yi bastırıomuş maalesef:sinifsinif:

canım ozellıkle acma ve borek kucuk ama kalorısı kendısınden buyuk yıyecekler. bır ogretmen arkadas bu acmalar sayesınde bayagı kılo almıstı acmaları yemeyı bırakınca kılo vermıstı :) dulcım sen yuksek lısansıda herseyıde halledersın. canın sıkkınken yemek yersen daha cok sıkılırsan bunu da bır dıp not olarak eklıyrm yaa mısafır varda hadı 100mekık falan cek kendıne gel

Doğru diyon watercım, sadece 1 gün açma yedim zaten ama inan adetini söylemeye dilim varmıyo eyvahedigeldismile Aylardır yemiyordum ya, çok özlemişim, bi de çok acıkmıştım zaten cokacimcoook Yatmadan önce 50 mekik çekerim :emir_bebek: Amaa sen de çek, öyle yok hep bana hep bana :1: Bi de sen yarın erken kalkcan, hadi yavaştan yatağa :3:

Teşekkürler canım, umarım iyi haberleri veririm size opuyorumnanaktan

Buarada sizin oralarda uçan karıncalar oluyo mu, burda 2-3 gündür gece vakti çıkıyo ve aniden dolduruyo salonu, lambaya çarpa çarpa yerde ölüyolar bazen, o yüzden de spor yapmaktan kaçınıyom :sinifsinif: Gözden kaçanlara denk gelirim falan :sinifsinif:

başlıycam

Yarın birlikte yapalım detoksu kaydirigubbakcemile5 :3: Ah kuzucum ya, yok yere kendini üzmüşsün, daş gibinsin den, 65 kiloluk halini gördüydük o kadar, şu an mikemmelsindir kaydirigubbakcemile3 Ayrıca 2 kilo çok etkilemez vücudu, mühim olan sıkılık, yaptığın spordur bayanssulusmile

Geçmiş olsun kuzucum ama ulkerk e kulak vermeli yerimseniben

Pekmek yiyom da hiç içmedim.. Peki babymomcum, ilaç yerine direkt gıdaya mı özen göstersem?? Ama şimdi düşünüyom da, bi kaç aydır özen gösterdiğim halde normal olamamış...

Buarada sen buraya geleli oldu baya ama yazma fırsatı bulamadın pek di mi :uhm:

benim bebegimde cıkmıstı kansızlık dra dedim pekmez veriorum oda dediki istersen 1 kavanoz ver hergun ama ilac vermezsen hic faydası yok..yani ilacını ic pekmezinide dedigim gibi ic hemen duzelir..

yazamıomki mızıklayıp duruo kız

Back
X