• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Öğlen yemeğinde yayla çorbası ile susuz 3 ad. inegöl köfte yedim. Biraz öncede küçük bir kase puding yedim. Bu durumda akşam bir dilim yediğim ekmeğimi yemeyeceğim. Böylelikle tatlı isteğimde gitmiş oldu. Süper dimi sositososito

öğlen salatalık cok az yoğurtlu salata cok cok az patetes salatası yagsız ve 1 yk.haslanmıs et yedım ( cok azlar 1 yemek kasıgıdır.az oncede elmamı yedım) tatlı yemedım oleyyyyyyyyyyyyyy

Capri çok iyi anlıyorum seni geçen hafta bende aynı durumdaydım ramazanda 3 kilo vermiştim 1 kilossunu aldım hemen baktım olmuyo pazartesi başlıyorum dedim ve bugün
5. günüm ,sana tavsiyem yürüyüşle başla yarın güne sabah yapılan yürüyüş bütün gün yiyeceklerini kontrol altına almana yardımcı oluyo

Maalesef canım sabahları yürüme şansım olmuyor. Zaten çok erken kalkıyorum(5:45) ve 06:30 da evden çıkıyorum akşam 19:30 da evdeyim. Yemek, bulaşık ve misafirimiz hiç eksik olmaz haftasonları müstakil evimize gidince ip atlıyorum bahçe ile uğraşıyorum felan kendimi iyi hissediyorum ama haftaiçi ofiste ki mümkün olduğunca da hareket etmeye çalışıyorum. Anlayacağın bu durumdan hiç memnun değilim. Bunu kontrol altına nasıl alırım diye düşünüyorum. Eskiden tabi çok spor yapardım en azından hiçbişe bulamasam masa tenisi oynardım ki gerçekten çok formda tutuyordu şimdi maalesef zaman ayıramıyorum. Üstelik 10 ay olacak yakın tarihte evleneli bu nedenlede hayatımı tam rayına oturtamadım buna üzülüyorum.

Maalesef canım sabahları yürüme şansım olmuyor. Zaten çok erken kalkıyorum(5:45) ve 06:30 da evden çıkıyorum akşam 19:30 da evdeyim. Yemek, bulaşık ve misafirimiz hiç eksik olmaz haftasonları müstakil evimize gidince ip atlıyorum bahçe ile uğraşıyorum felan kendimi iyi hissediyorum ama haftaiçi ofiste ki mümkün olduğunca da hareket etmeye çalışıyorum. Anlayacağın bu durumdan hiç memnun değilim. Bunu kontrol altına nasıl alırım diye düşünüyorum. Eskiden tabi çok spor yapardım en azından hiçbişe bulamasam masa tenisi oynardım ki gerçekten çok formda tutuyordu şimdi maalesef zaman ayıramıyorum. Üstelik 10 ay olacak yakın tarihte evleneli bu nedenlede hayatımı tam rayına oturtamadım buna üzülüyorum.

evet çalışma saatlerin uygun değil pek spora, ama en azından günde 30 dakika kadar yürüme imkanı bulmalısın kendine...Benim çalışma saatim 8.00_18.00 ancak akşam 7 de evde olabiliyorum birde kızım var gece kızım uyuyunca spor yapıyorum, fırsat yaratmaya çalışmalısın....ya da hafta sonları yapmalısın en azından....kolay gelsin sana yerimseniben

haklısın canım ya...benım bır arkadasım var ıannmıycaksınız ama 5.30 da kalkıyor spor yapıyor duş alıyor hafıf kahvaltıyla yola cıkıyor...şaka gıbı :) mısafr vsvsden evlılıkten bısı anlamaz ınsan hep yorgunluk cunku cok haklısın ..ama unutmakı senın elınde hersey esınle konusarak seker....kılonuda verrrsınn sen yeterkı ıste cok yok zatennn

Kızlar ben az önce muzlu dilim pasta yedim :utangac: akşam yemeği niyetine
mecburen akşamı es geçicez kendinize iyi bakın

akşam yemeği olarak 1 kase çorba ve keğek ekmekli tost yedim..
daha bişey yemem heralde zaten sabahtan beri sadece çorba ve peynir ekmek yiyebiliyorum :((

merhaba tümmmmmmmm şekerlerrrr...........grubunuza benıde alınnnnnnnnn bende 48 kılo olmak ıstıyorum sporda yapıyorum ama 50nın asagısına ınemedım :( bu ay detoksta yaptım hakkımıda kullandım......arada tatlı vs kacırıyorum sanırım oyuzden...............üüüü ne yapıcam bennnnn :(
Amanın detokscumda gekmiş topiğe :1hug: , hoşgeldin. Bende 51 - 52 gidip geliyorum aynen bende 48 olmak istiyorum hihoyyyt. Beni hatırldadın mı çaycımızla beraber yapmıştık detoksu kaydirigubbakcemile3 . Sonbahar gelince saldım kendimi biraz, yazın daha şevkle zayıflamaya çalışıyordum akannehir ve daha çok paylaşımda bulunuyordum tabi ki :hulya:. Sen sporda yapıyormuşsun bence tartıdaki kilondan çok ölçülerin önemli. Zaten 50 kilo nedir ki? İstediğin ölçülere ulaşmaya ve onu korumaya bak a.s . Ben öyle yapmaya çalışıcam en azından :1rolleyes:

Selam kızlar dün akşam 1 parçada tavuk yedim onun dışında
birşey yemedim çok şükür :dance:akşam birazda mekik çektim
6.günüm
Bu sabah ise bol su içtim
Kahvaltı olarak 2 dilim kepekli ekmek ,bir dilim kaşarla sandwiç ve çay

Son düzenleme:
Öğlen 1 tabak pırasa yedim yanında 2 dilim ekme ve yoğurt
Akşamada çorba salata yiycem

Amanın detokscumda gekmiş topiğe :1hug: , hoşgeldin. Bende 51 - 52 gidip geliyorum aynen bende 48 olmak istiyorum hihoyyyt. Beni hatırldadın mı çaycımızla beraber yapmıştık detoksu kaydirigubbakcemile3 . Sonbahar gelince saldım kendimi biraz, yazın daha şevkle zayıflamaya çalışıyordum akannehir ve daha çok paylaşımda bulunuyordum tabi ki :hulya:. Sen sporda yapıyormuşsun bence tartıdaki kilondan çok ölçülerin önemli. Zaten 50 kilo nedir ki? İstediğin ölçülere ulaşmaya ve onu korumaya bak a.s . Ben öyle yapmaya çalışıcam en azından :1rolleyes:

çileklimmmmm tabıkıde hatrladım seniiii :) evet bende katıldım aranıza....vallahı 4gun spora gıtmeye calışıyorum hep 3 gıdıyordum ramazanda ara verdım...kendımı yumusacık hıssttetım hahahaha :) sımdı 4 gıtmeye calıyorum :)))) tatlıyı bıraksam super olucak ama gune elmalı kurabıye ve sutle basladım dun akşamada arkadaslardaydık hıccc mama yemedım ama tatlı yedım sutlu :)))) offooffff bugun sırf meyvemı yesem dıye dusunuyorum :(((

bence en zoru şu son 3-4 kılo ve ben onları bırturlu veremıyorum kızlar. bugun krom tabletine başladım belki iştahımı keser umuduyla. işe yararsa size ileteceğim.

kızlar bu arad şimdi tartıldım ve 56.5 çıktım ve tamamen yıkıldım. ben normalde 53-54 falanım hep u nasıl oldu bılmıyorum . resmen moralim bozuldu ve şuan gerçeklerle yüzleştim. ama tek sevindiri taraf spor yapmam. gerçi sporla nasıl aldım bu kiloloları bende anşlamadım. bugunu ilk gün ilan edip şuan başlayacağım. ama benide listenize ekleyebilir misiniz kızlar? haa bi de o kilo sayaçlarını nasıl ekliyorsunuz ben bir türlü çözemedim. bu arada boy 162 ve kilo dediğim gibi 56.5 .

ay sadece diyet değil piskolojik de yardıma ihtiyacım var herhalde. tartılalı 5 dakka oldu ve ben hala şoktayım kilomla ilgili olarak. nolur benide listenize ekleyinki motive olayım . çünkü isteyince kılo veren biriyim ve daha önce 65 leri gördüm ve 50 kıloyuda gördüm ama benim bu defa amacım daha gerçekci olacak boyuma göre kilom bence 52 falan olmalı. yani 5 kilo kadar vermem lazım.

Arkadaslar lutfen benıde lıstenıze ekleyın.boyum 1.60 kılom 56.Ust bedenım zayıf fakat tum kılom altta toplanıyor.Bacaklarım ve basenım sorunlu.48 kıloya dusmek ıstıyorum lutfen yardım edın banada.opuyorumnanaktan

daha ilk gün ama ben yinede saat 16:30 itibariyle yediklerim
2 dilim kepekli ekmek çok az azyağlı beyaz peynir
1 bardak sekersiz çay ( tatalandırıcılı)
ara olarak
1 domates..

ve sonra salata ve çorba tüketeceğim hatta hazırladım bile çorbamı.

ek olarakda 30 dakka cd den bakarak egzersiz yapacağım.
ilk gün biliyorum ama çooook kararlıyım kesin hedef kiloma kavuşucam:Saruboceq:

ben 55.5 olmuşum şok oldum sabah 1 gün daha orucum kaldı yarın bitiyor salı gününden itibaren sıkı bir diyet beni bekliyor....folikasit içiyorum sanırım o kilo yapıyor...

ay sadece diyet değil piskolojik de yardıma ihtiyacım var herhalde. tartılalı 5 dakka oldu ve ben hala şoktayım kilomla ilgili olarak. nolur benide listenize ekleyinki motive olayım . çünkü isteyince kılo veren biriyim ve daha önce 65 leri gördüm ve 50 kıloyuda gördüm ama benim bu defa amacım daha gerçekci olacak boyuma göre kilom bence 52 falan olmalı. yani 5 kilo kadar vermem lazım.

canım uzulme spor yapıyorsunya kas agırlıgın artmıstr belkı....devam et motıvasyonunu bozma....odemınde olabılır cok su ıc yasıl cay ve maydonoz yuket 2gun sonra tartıl tekrar ıstersen detoks yap odemın gıder :) sakın pes etmeeee....benımde hep gel gıtlerım oluyorr ...hatta canım fecı dondurma cektı ama tam dolaba gıderken yakaladım kendımı hemen suyu dıktım kafama ve şiştım :) bugun ızgara tavuk ve salata yedım yagsız bırde kbar 90 kalorı :) aksam 19da son lokmalarımı tukettım ...sımdı bol bol su ıcıyorum..yoksaaa pes ederım aman aman...

akşam yemeği olarak 1 kase çorba ve keğek ekmekli tost yedim..
daha bişey yemem heralde zaten sabahtan beri sadece çorba ve peynir ekmek yiyebiliyorum :((

supersın şeker...bende kbar yedım ama 6*30da saat 19da son lokmamı yedım....bugun cok az beslendım aslında ama şoyle dıyelım kendımıze su ıcıyorum ohh zayflıyorum yemek yıyorum ohh zayflıyorum..korkarsak her yedıgımızden kalorı dıye beynımız sartlanır ve hoopp gelır kılolar dımı :(.....hadı devam :)

Back
X