• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar bakıyorum da bu hafta bayağ paylaşım olmuş bu arada unutmadan yenı gelen arkadaslarımıza hoş geldınız aramıza dıyorum. bugun yedıklerım
sabah 1 simit şekersiz çay,peynir ara da:turk kahvesi
öğlen:3-4 tane bisküvi(1saat yürüyüş yaptım su ve şekersizçay içtim)
akşam:çorba pilav ve 4 adet ızgara köfte salata
kızlar bu arada yarın tartı günüopuyorumnanaktan

hoşbulduk canım. benim 3. günüm daha ama bayağı dikkt ettim valla. yarın bende tartılıcam ama çok bişey değişmemeişdir daha. nolur benide listeye ekleyin. pazar günkü kilom 56.5 di.ve amacım 52 hatta 51 ama bakıcaz artık. boy 162-3 falan. bugun yediklerim
sabah 1 dilim kepek ekmeği bi parça peynir yarım bardak süt bir bardak şekersiz çay
öğlen maalesef yiyecek daha iyi birşey bulamadım ve bulgur pilavı yedim hemde bi tabak:oklava:
menemen ve 1 ndilim kepek ekmeği
ara öğün elme ve süt

yarın daha tedbirli olup okula yanımda birseylerle gideceğim.:1no2:
herkese kolay gelsin walla çok zor işimiz ama vazgeçmek yok. popolar küçülünceye kadar yılmayalım arkadaşlardelikafadulden

Günaydın arkadaşlar, bugün malum tartı günü,
zayıflama çalışmalarına tekrar döneli 2 gün olduğu için kilomda bi değişiklik yok ciddi anlamda.Ama liste için vereyim 58.4
dün yediklerime gelince,
sabah 1 dilim kepekli ekmek ve mercimek çorbası
öğlen 1 simit ve çay
arada 1 nar
akşam yayla çorbası ve mevsim salata
sonra da 1 elma,
bir de öğle arası 45 dk yürüdüm.
bu defa kendime 1 not defteri edindim,yediğim herşeyi yazıyorum.
İnşaallah hedefime varana kadar pes etmiycem.inşallah
b
:Saruboceq:

bu sabah scuklu yumurta yedim ama hemen iki yada üç sucuk vardır içinde eşim yedi zaten biraz zeytin biraz peynir ve reçel öğleyin corba ve bikaç kaşık yemek yemeyi düşünüyorum arada elma yemeyi düşünüoyurm akşama Allah kerim

günaydın şekerlerrrrrrrrrr...............haftada bır tatlı yeme gunum cumaydı ama dun yedım cunku babişimin dogum gunuydu :)....yedıkten sonra 1000 adım steper calıştım :) hahahha :) bugun spora gıdıcem dun malum gıdemedım...sabah bır dılım kepek ekmegı yagsız az peynır salatalık yedım ....sımdı su ıcıyorum ama su ıcmeye bıkacaydr basladıgım ıcın 10 dkkada bır wc deyım :) malefeeefff :)))))..........bu arada bugun tartı günümü amamn allahım olmaz bız aha yenı katıldık hihihih...haftaya tartı gunu bızım ıcın...ama bende gram oynama yok masallah

Günaydın herkese
yasemin senin tatlı gününmüş beni hiç sorma akşam yemeğimi yedim tam gün bitti derken
bi oh çektim ki o da ne en sevdiğim çikolatalardan almış kociş 1 taneyle kalsam 2 tane yedim
üzerine bide karamelli çikolatalı kek ohhh aldıkmı 600 kaloriyi gün boyunca aldığım kalori 1200 idi
toplamda 1800 kalori oldu ama hiç pişman değilimmmm :icecream: :roflol:
napalım bugün telafi edicez moral bozmak yok
kahvaltı olarak 1 dilim ekmek , 2 çatal yumurta çay o kadarcık yedim bugün
bol su ile eritmem lazım çikoları CADIARZU

Günaydın kızlar,

Bende dün akşam elma sirkesine başladım. Bakalım bana bir etkisi olacak mı onun yanında dün 3 litreden fazla su içtim. (Tabi gün boyu wc ye git git gel) Bakalım bu ikili işe yarayacak mı?
Tabi bunun dışında yediklerimi minumumda tutuyorum. Canım bişeler istediği zaman sakız çiğniyorum ve su içiyorum bastırıyor.

Sabah kalktığımda da aerobik hareketler yaptım. (Çok uzun süre olmasa da beni psikolojik olarak rahatlatıyor.)

Yeşil çayımı içtim ve ufak bir poaça yedim. Ayrıca bugün de suya devam şimdi 1,5 lt ye yaklaştım.

Bu defa pes etmicem yarıda bırakmıcam.

Son düzenleme:
jazminim kaç kilo olmak istiyorsun sen ben 49 olmak istiyorum boyum 161 o zmaan hiç fazlalığım olmuyor

Teocum geç cevap için özür..Dün kociş geldi bende hemen kaçtım:)

Benim de ideal kilom 49-50 yani 5 kg. fazlalığım var...

Sabah hiçbişi yemedim kızlar.Sanırım öğlen biraz abarıcam:)

Teocum geç cevap için özür..Dün kociş geldi bende hemen kaçtım:)

Benim de ideal kilom 49-50 yani 5 kg. fazlalığım var...

Sabah hiçbişi yemedim kızlar.Sanırım öğlen biraz abarıcam:)

hadi bakalım kilo takip çizelgesi hazırladım ben de bir haftada sonuç ne olacak merak ediyorum

bozo cok kılon yokmuşkıııııı............teolog sen ısrarl devamedersen gusel gıder tabıkı......gulgulmezcım masallah ohhhh negusel yemıssın..ben yedıkten sonra cok pişman oluyorum canım cıkıyo sonrada :) haftadbır serbest gunumus olsa negusel...ben kılo takıp cızelgemı bıle degıstıremedım cunku 52 kıloyumm üüüü:( 48 olamıcammmmmm

Günaydın herkese
yasemin senin tatlı gününmüş beni hiç sorma akşam yemeğimi yedim tam gün bitti derken
bi oh çektim ki o da ne en sevdiğim çikolatalardan almış kociş 1 taneyle kalsam 2 tane yedim
üzerine bide karamelli çikolatalı kek ohhh aldıkmı 600 kaloriyi gün boyunca aldığım kalori 1200 idi
toplamda 1800 kalori oldu ama hiç pişman değilimmmm :icecream: :roflol:
napalım bugün telafi edicez moral bozmak yok
kahvaltı olarak 1 dilim ekmek , 2 çatal yumurta çay o kadarcık yedim bugün
bol su ile eritmem lazım çikoları CADIARZU

Ah arkadaşım şu çikolata denen meretten uzak kalabilsek herşey çok güzel olacak. Amaa olmuyor işte.. Bende dün akşam çikolatalı kuru üzüm, cocostar, bisküvi pastası cevizli incir ne bulduysam yedim. Akşam yemeği yemedim. Artık onuda yemiyim yoksa patlıycam dedim. bakalım bende senin gibi önümüzdeki günlerde telafi ederim diyip kendimi avutuyorum.

bozo cok kılon yokmuşkıııııı............teolog sen ısrarl devamedersen gusel gıder tabıkı......gulgulmezcım masallah ohhhh negusel yemıssın..ben yedıkten sonra cok pişman oluyorum canım cıkıyo sonrada :) haftadbır serbest gunumus olsa negusel...ben kılo takıp cızelgemı bıle degıstıremedım cunku 52 kıloyumm üüüü:( 48 olamıcammmmmm

52-52 kadar düşüyorum geri 55 çıkıyorum deli oluyorum....annem sağolsun yanına gidince yediriyor sadece annemle kalsa ii kaynanam da aynı şekilde

annelere kızıyoruz ama bizde anne olunca sanırım öyle olacağız zayıf görünce tedirgin oluyorlar heralde

Back
X