• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

katzi cim çok çok geçmiş olsun
okuduklarıma inanamıyorum
inan ellerim kollarım kesildi şu an zor yazıyorum ÇOK üzüldüm
ne diyeyim ALLAH seni korumuş

kizlar selam
lachesis in mesajiyla tum cesaretimi toplayip geri geldim foruma... dun tam 1 kilo 700 gram fazlaydim... o kadar kotu besleniyorum ki .. her gun bir tane buyuk (80 gramlik )cikolata ve ciddi miktarlarda abur cubur yiyorum.. kendime engel olamiyorum bir turlu... dun tam gaz burn it up a basladim.. acikcasi utandigimdan giremedim foruma cunku peppermint in menu yazacaksiniz diye bir kurali vardi. yazacak hic bir duzgun menum yoktu yani..
ama dayanamadim iste buradayim yine..

bitki çayı iç canım bol bol, ödem atıcı çay al aktardan, yoksa çok zor ödem atmak biliyorum.

onları içince dahada şişiyorum canım yaa
önümüzde ki hafta tiroid için dr a gitcem yine
gidince sorcam dr a şu ödem den nasıl kurtulurum diye belki bi ilaç filan vardır
hiç sevmem ilaç içmeyi ama

gidince sorcam dr a şu ödem den nasıl kurtulurum diye belki bi ilaç filan vardır

icinde kekik olan hic bir bitki cayini icme tiroidin varsa
tiroid odeme neden oluyor.. bende de var... ve idrar sokturucu ilac veriyorlar odemden kurtulman icin..

kizlar selam
lachesis in mesajiyla tum cesaretimi toplayip geri geldim foruma... dun tam 1 kilo 700 gram fazlaydim... o kadar kotu besleniyorum ki .. her gun bir tane buyuk (80 gramlik )cikolata ve ciddi miktarlarda abur cubur yiyorum.. kendime engel olamiyorum bir turlu... dun tam gaz burn it up a basladim.. acikcasi utandigimdan giremedim foruma cunku peppermint in menu yazacaksiniz diye bir kurali vardi. yazacak hic bir duzgun menum yoktu yani..
ama dayanamadim iste buradayim yine..

ay canım ne oldu sana öyle, hala dönemin bitmedi mi, ondan mı, çok mu sıktın acaba kendini birden çılgınlık geldi. özlettin ama kendimi bir daha uzak kalma, merak ettik.

simdi burn it up yapayim bari...
sonra da isimin basina oturayim

kolay gelsin tatlım.

yeni koc kim olacak.. yoksa ben mi?? neler degisti son 3 gunde

bilmiyoruz ki vallahi.:) yesada bir liste olcaktı ama.

selam kızlar..
beni de morali bozuk olanlar arasına alır mısınız:gitme:

canım senin neyin var:( kilo aldığın için falan mı bozuk hayırdır:( :1hug:

nasıl yani bizi terk mi etmiştin canım ya
bidaha 50 59 a yazmicakmıydın tatlım
bırakmayın bizi
valla ben hepinize ayrı ayrı alıştım
olmadığınız saman özlüyorum valla yaaa

yok terk etmemistim de ben 1 kilo 700 gram fazla cikiyorum demeye cesaretim olmadigindan ufak bir kacis yasadim diyelim

Back
X