• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim cok guzel bir uygulama olur bence deneyelim walla yoksa ben kilo falan veremeyecegim galiba :1no2:

umarim diyet koclari cok acimasiz olurlar da su kadar spor yapacaksin sunlari yiyeceksin diye zorlasa bizi kaydirigubbakcemile5

bu arada ben grip oldugum icin spor falan yapmaya halim yok ama en kisa zamanda baslamam gerek :bbo:

Geçmiş olsun canım hastayken yorma kendini.

ben sewdim bu fikriiCADIARZU inş gülen suratlarımız bol olsun :lepi: bu arada aranızda holywood diyeti yapan warmı? ben çok zorlanıorm iki gün sadece meyvsuyu içilio bugn ikinci günüm, midemde meyvesuyundan başka bişi yok, karnım aç ama bişi yiyemem gibi gelio:çok üzgünüm: acaba normal bi diyete mi başlasam?:uhm:

canim aman deyim sakin sagliksiz diyetler yapma diger arkadaslarin da dedigi gibi kisa zamanda fazlasiyla geri alirsin

cips cikolata kola ivir zivir hepsini kes
bol meyve sebze
6dan sonra hic bi sey yeme
bi de sabah kalkinca bi seyler ic

en onemli maddeler bunlar bunlari bi yaparsak insallah gerisi gelir kaydirigubbakcemile2

Geçmiş olsun canım hastayken yorma kendini.

cok saolasin canim bi iyilessem insallah ya kondisyon bisikletine basliyacagim (ki ne kadar kalori yaktigini gosterdigi icin seviyorum kullanmayi:) ya da nivea body cd var elimde 45 dk boyunca hareket gosteriliyor bilmiyorum hangisi daha etkili olur :sm_confused:

ben de bugun yediklerimi yazayim

sabah: 1 muz azicik sut ve yulaf ve meyve icerikli misir gevregi

2 hurma
azicik sekerli cay (bi birakabilsem su sekeri super olacak)

aksama ne yemek var bilmiyorum ama mutlaka bol sebze ve et olur :))

Aynen benim eşimde öyle diyor, o zaman kendimizi sıkmadan tabi gevşemeden de rahat rahat yapalım rejimizi. Canın çok tatlı ve ya da çok kalorili bir şey istediğinde bana yaz, ben de sana yazıyım en azından belki engel olabiliriz birbirimize.

olur ama ben bu sıralar acayip tatlı krizindeyim :gitme:

ben de yaıyım yediklerimi ama bugün kaçamkalr oldu
sabah ılık limonlu su
1 dilim kek
ara da 1 kase yoğurt ve çubuk
öğlen 1 kase mercimek çorbası elma
ara da pırasa 1 kase yoğurt
akaşm yağsız tuzsuz salata ve yoğurt
1 dilim kek
bugün kek yemeseydim ii olucaktı kek bitti de rahatladım kaydirigubbakcemile3
tabi bide 2.5 litre su
spor hareketleri yaptım

olur ama ben bu sıralar acayip tatlı krizindeyim :gitme:

Tarçınlı süt iç, bir de eti formun meyveli bisküvileri var baya bir kesiyor tatlı krizini. illa çikolata yemek istersen de minik bir bar bitter yiyebilirsin. Fazlası zarar ok?;)

Bir de muzlu pudingler de çikolatalı pudinglere göre çok daha hafif, günde minik bir kase yersen öğlen saatlerinde fazla bir zararı olmaz. Ama sadece bu dönem için;)

Tarçınlı süt iç, bir de eti formun meyveli bisküvileri var baya bir kesiyor tatlı krizini. illa çikolata yemek istersen de minik bir bar bitter yiyebilirsin. Fazlası zarar ok?;)

Bir de muzlu pudingler de çikolatalı pudinglere göre çok daha hafif, günde minik bir kase yersen öğlen saatlerinde fazla bir zararı olmaz. Ama sadece bu dönem için;)

artık meyvelerle idare edicem
ben bi ara süte 1 rulo tarçın koyuyordum tatlı krizine iyi geliyordu

ben de yaıyım yediklerimi ama bugün kaçamkalr oldu
sabah ılık limonlu su
1 dilim kek
ara da 1 kase yoğurt ve çubuk
öğlen 1 kase mercimek çorbası elma
ara da pırasa 1 kase yoğurt
akaşm yağsız tuzsuz salata ve yoğurt
1 dilim kek
bugün kek yemeseydim ii olucaktı kek bitti de rahatladım kaydirigubbakcemile3
tabi bide 2.5 litre su
spor hareketleri yaptım

Yaşasın kek bitmiş, ben de nutella bitince rahatlayacağım ehehe:)
Yok yok artık nutella konusunda kararlıyım 2 gündür yemiyorum zaten:)

yeme yem boşver
çikolata yerken hep arkadaşımın bir lafı geliyor aklıma
ağızda 1 sn
miyde de 1 saat
kalça da bir ömür der hep aklıma gelir

selamlar gündüz yediklerimi yazmıştım. akşamda fırında tavuk yaptım. bir tane kalçalı butun %75 ini yedim. yanındada salata ve yoğurt.1 saatlik sporumu yaptım birazdanda yeşil çayımı içeceğim.sonra meyvamı yiyerek günümü kapatacağım...

tartılma günün yarın değil mi? saat kaça kadar bildirmemiz gerekiyor....

selamlar gündüz yediklerimi yazmıştım. akşamda fırında tavuk yaptım. bir tane kalçalı butun %75 ini yedim. yanındada salata ve yoğurt.1 saatlik sporumu yaptım birazdanda yeşil çayımı içeceğim.sonra meyvamı yiyerek günümü kapatacağım...

tartılma günün yarın değil mi? saat kaça kadar bildirmemiz gerekiyor....

tavuğun derisini yemediysen zararı yok yerimseniben

evet yarın akşama kadar bildirebilirsin burcu liste yapıyor

yok yok derisini yemedim. haşlar haşlamaz aldım derisini.

ben bugun sabah büyük zahmetler içinde tartıldım. tartım kafayı yedi sanırım. her yerde farklı tartıyor.hafızaya aldığı kiloyu kolay kolay değiştirmiyor.sanırım pili bitiyor. beni sinir etti bu sabah.

eğer yanlış eksik yada fazla tartılmadıysam 55,4 gösterdi.daha pazartesi 55,2 düm.
sonuç çok iç acıcı değil ama napalım.verene kadar kiloları devam edecez.

sabah 1,5 dilim ekmek yedim.peynir zeytin ve maydonozdan oluşan bir kahvaltı yaptım.bir bardak şekeri çayımı içtim.akşamda günün diğer öğünlerinde ne yediğimi yazarım .....

Bugün tartıldım, 57.9 geldim. Siz 58 diyebilirsiniz ama ben demiyorum.:D Evet kilo almışım ama çok daha fazla bekliyordum. Ticker'ımı da değiştirmek zorunda kalmadığım için çok mutluyum.
3 haftadır pek dikkat etmediğimden en son 57.6 olarak vermiştim buraya kilomu diye hatırlıyorum.
300 gram almışım bu durumda. Haftaya kadar o 300 gramı 600 gram olarak vermeyi umuyorum, başarırım inşallah.

Bir de bir şey sormak istiyorum bileninize varsa:
Kaloriyi gram ile nasıl karşılaştırıcaz. Mesela ben her gün bisikletle 200 kalori yaksam, yemeklerden bağımsız olarak haftada 1400 kalori benden kaç kilo olarak düşer.
200 kalori kaç gramdır acaba:S

Bir de bir şey sormak istiyorum bileninize varsa:
Kaloriyi gram ile nasıl karşılaştırıcaz. Mesela ben her gün bisikletle 200 kalori yaksam, yemeklerden bağımsız olarak haftada 1400 kalori benden kaç kilo olarak düşer.
200 kalori kaç gramdır acaba:S

slm canim sorunun cevabini internette arastirdim ve bi site buldum ama pek anladigim soylenemez sonuctan :)

Convert calories to grams - Conversion of Measurement Units

burada kalori kismina 200 yazdim gr olarak cikan sonuc 25.919564 fisfisfis

sen de bi bak istersen canim opuyorumnanaktan

ben de hareket yok malesef hasta oldugum icin hic bi sey yapasim yok ama baslasam veririm sanirim cunku cikolata ivir zivir hic yemiyorum

dun aksam tavuk burger tarzi bi seyle karsilasmak durumunda kaldim bol patates kizartmali ama en fazla 4 tane patates kizartmasi yemisimdir ust katindaki ekmegi hic yemedim alt katindaki ekmegi de birazcik yedim:((

bu sabah kahvalti yine ayni

1 muz kahvaltilik gevregi azicik sut

kolay gelsin herkeslere

ben de aynıyım değişiklik yok 56.5 ama kafaya koydum kaçamak yok artık buraya yazıcam yediklerimşde

Back
X