• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

O zaman ben de yediklerimi paylaşayım zemuszemus
Sabah: 1 poğaça
Öğlen : Çorba, salata, yoğurt, 1 dilim kepek ekmek
Ara: 1 ufak elma
Akşam: 2 kaşık pilav, 2 kaşık nohut, 2 kaşık yoğurt
Birkaç da fındık fıstık yedim :kedi:
ılerleyen saatlerde 1 mandalina yerim, o kadar..

meyva yıyın canım ben abur cuburdan bahsettım mesela scyllaa hıc sevmez abur cubur u dımı scyllaacım.hadı bozocum senıde kocaman kocaman opuyorum gorusuruz

Hiç sevmem,
bir pudingi severim, bir cipsi, bir nutellayı, bir pizzayı, bir çikolatayı, kurabiyeyi, bir de fındık fıstık cevizi:D
Geri kalan abur cuburları hiç sevmem:D

Yemiyorum artık ama, yaşasın elmalar armutlar:D

selam kızlar ben bugün fazla fazla yedim. hala hazmedemedim. sabah 7 2 tane haşhaşlı çörekle kahvaltı yaptım.10.30 gibi elma yedim.gün içinde 3 farklı bitki çayımı içtim.öğlene (ne yazıkki büyük bir hata ile) ayranla lahmacun yedim.hiç beğenmedim hamuru çok kalındi.ondan sonrada eti cinin yeni çıkan kekini yedim.
akşam yemeğindede eşimle dışarıya çıktık.ve bu sefer ben etli pide yedim.(nasıl yedim nasıl canım istedi ben bile şaşıyorum) ve eve geldiğimde patlamak üzereydim.öğlen pide akşam pide.hemen maden suyumu içtim.hazmetsin diye. birazdanda çayımı içeceğim. ve arkasındanda sporumu yapacağım. ve uzun bir süre pide ye HAYIR......

Allahtan tatlı cips kola çerez alışkanlıığım yok.ama hamur işine dayanamıyorum işte.......bir çok arkadaşın tatlı sorunu var burda sanırım.çok şanslıyımki tatlıya düşkünlüğüm yok....şimdi bile zor kilo veriyorum :sm_confused:

selam kızlar ben bugün fazla fazla yedim. hala hazmedemedim. sabah 7 2 tane haşhaşlı çörekle kahvaltı yaptım.10.30 gibi elma yedim.gün içinde 3 farklı bitki çayımı içtim.öğlene (ne yazıkki büyük bir hata ile) ayranla lahmacun yedim.hiç beğenmedim hamuru çok kalındi.ondan sonrada eti cinin yeni çıkan kekini yedim.
akşam yemeğindede eşimle dışarıya çıktık.ve bu sefer ben etli pide yedim.(nasıl yedim nasıl canım istedi ben bile şaşıyorum) ve eve geldiğimde patlamak üzereydim.öğlen pide akşam pide.hemen maden suyumu içtim.hazmetsin diye. birazdanda çayımı içeceğim. ve arkasındanda sporumu yapacağım. ve uzun bir süre pide ye HAYIR......

Allahtan tatlı cips kola çerez alışkanlıığım yok.ama hamur işine dayanamıyorum işte.......bir çok arkadaşın tatlı sorunu var burda sanırım.çok şanslıyımki tatlıya düşkünlüğüm yok....şimdi bile zor kilo veriyorum :sm_confused:

Çılgın bir gün oldu desene, arada oluyor öyle:)

çok çılgındi mideme oturdu kaldı. yediğin hurmalar mideni tırmalar derler bizde :kedi:

aaaa beni mi seçtin çok şaşırdım bana kim ceza vercek

canim kutlarim cok acimasiz ol gozumuzun yasina bakma kaydirigubbakcemile3 bi de beni her gordugunde SU dersen cok sevinirim zemuszemus

bu aksam saat 5 de aksam yemegi faslini bitirdik ama dondurma ve ketcup ve patates kizartmasi vardi ama yagda degil firinda :((

onun disinda gunum pek guzel gecmisti (kahvalti ve meyve)

aksam 5de yesem de cok yedigim icin

200 kalori yaktim kondisyon bisikletinde

daha sonra da her cesit mekik hareketlerini yaptim 20serden 100 tane cekmisimdir kaydirigubbakcemile5

umarim telefi ederim :lepi:

aksam 5de yesem de cok yedigim icin

200 kalori yaktim kondisyon bisikletinde

daha sonra da her cesit mekik hareketlerini yaptim 20serden 100 tane cekmisimdir kaydirigubbakcemile5

umarim telefi ederim :lepi:

Sen ben misin yahu:D Ben de 200 kalori yaktım bisiklette ve karın için plates egzersizleri yaptım. 2 bardak da yeşil çay içtim şimdi üçüncüyü içicem sen de iç:D

herkese günaydın ,

ben dün akşam nesfit veya uzgara tavuk yerim demiştim.amaaaaa oğluma akşam yemeğinden sonra annemin yapmış olduğu sütlaçtan verdim o da ancak yarısını yiyebildi tabi , geri kalanını da ben :( ama sonra sadece 2 tane ceviz yedim ve şekersiz çay içtim , başka hiçbirşey yemedim . bilmem doğru mu yapmışım .
şimdiyese kahvaltımı yapıyorum ; peynir, domates , 6 zeytin , kepek ekmeği. arada yine mandalina yiyeceğim . öğlene allah kerim :)

oooooooooo sen coşmuşsun dün
spor yap bence bugün hatta bugün sebze ağırlıklı beslen hafif olsun

dün

sabah 1 kaşık omlet, 2 adet sucuk, 1 adet pastırma, 1 çatal kuşburnu, 2 dilim peynir 1 dilim ekmek.(arkadşaa davetliydim.)
öğlen 1 fincan nescafe
ara 1 avuç fındık
ikinci ara 1 adet muz
akşam 1 kepçe çorba 1 porsiyon pırasa ekmek yok
3. ara mandaline 2 tane (kızım madaline diyo da)

24-12-2009

kalkınca : elma sirkeli ballı sıcak su

kahvaltı : 1 dilim kepek ekmek
peynir
zeytin
omlet

ara : 1 adet mandalina

öğle : salata
yoğurt

ara : 1 dilim kepek ekmek
peynir

akşam : 1 kase çorba
1 tabak pirinç pilavı
et sote
salata
1 dilim ekmek

ara : 1 adet elma

oooooooooo sen coşmuşsun dün
spor yap bence bugün hatta bugün sebze ağırlıklı beslen hafif olsun

dün gece 11 di sporumu yapım yattım.sabah kahvaltımı yaptım evimi temizlemeye koyuldum.1 saat falan temizlik yaptım. okul zamanım gelince işi bıraktım havada çok güzel burda yürüyerek gitmeye karar verdim.30 dk yürüdüm.dönüştede aynı şeyi yapacam.eve gidincede temizliğie devam. akşamda 1 saat sporumu yapacam inş.

bir süre et ve türevlerini yemek görmek ve yemek istemiyorum.bu akşama salata yada sebze yemeği hazırlamayı düşünüyorum...

dün gece 11 di sporumu yapım yattım.sabah kahvaltımı yaptım evimi temizlemeye koyuldum.1 saat falan temizlik yaptım. okul zamanım gelince işi bıraktım havada çok güzel burda yürüyerek gitmeye karar verdim.30 dk yürüdüm.dönüştede aynı şeyi yapacam.eve gidincede temizliğie devam. akşamda 1 saat sporumu yapacam inş.

bir süre et ve türevlerini yemek görmek ve yemek istemiyorum.bu akşama salata yada sebze yemeği hazırlamayı düşünüyorum...

alkisalkisalkis
iyi hareket yapmışsın bugün

eeee napalım bozocum. yediğin hurmalar mideni tırmalar. anca ericek bu kilolar

Sen ben misin yahu:D Ben de 200 kalori yaktım bisiklette ve karın için plates egzersizleri yaptım. 2 bardak da yeşil çay içtim şimdi üçüncüyü içicem sen de iç:D

ben de karin icin calistim canim ama mekik baya bii kaydirigubbakcemile2 iste yesil cayim yok benim malesef sositososito

tamam yesa seni her gördüğümde su iç diycem hem de o büyük bardaktan 2 tane yerimseniben

canim cok tesekkurler bugun kalkar kalmaz su ictim kaydirigubbakcemile5

ama burda christmas oldugu icin kahvalti geleneksel bi sekilde hazirlandi

2 tost
yumurta (ama mikrodalgada yapildi yag yok sanirim)
ve balik

sonrasinda bi yerlere gittigimiz icin limonata icmek zorunda kaldim ama gazoza benziyor limonatalari bi de kucucuk bir cikolata yedim

aksamda yine asiri yemek olacak ama ogle yemegi yok bi de aksam yemegi de erken olacak bayaa o yuzden umarim telefi ederim opuyorumnanaktan

Ben bugün çoook yoruldum. Sabahın köründen beri oradan oraya koşturdum. Ayaklarım kara sular indi yahu:(

Sabah 2 form çubuk
Öğlen yarım açma
Akşam da çorba ve makarna yemeyi düşünüyorum.(üşeniyorum yemek yapmaya:)
Sonra da bir elma yerim muhtemelen.

Çok yorgun olduğumdan spor yapabileceğimi sanmıyorum, şimdi bile gözlerim kapanıyor:(

Back
X