• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

15 tane mekik çek 10 kere de çömelme hareketi yap bari

30 mekik çektim :lepi:
Çömelme hareketi de yaptım ne kadar zor bir şey ya, dün ilk defa o hareketi yapmıştım hala bacaklarım ağırıyordu ama işe yarayacak tabii ki bunlar :Saruboceq:

Bu arada ben de uzun zamandır giyemediğim (56 kiloyken giydiğim :gitme:) kotumu denedim. En son denediğimde düğmeleri bile kapanmıyordu ama bu sabah düğmelerim kapandıhihoyyyt Yine de hala dar oluyor o nednele giymedim tabii. Ama yakında giyebileceğime olan inancım arttı :teytey:

30 mekik çektim :lepi:
Çömelme hareketi de yaptım ne kadar zor bir şey ya, dün ilk defa o hareketi yapmıştım hala bacaklarım ağırıyordu ama işe yarayacak tabii ki bunlar :Saruboceq:

Bu arada ben de uzun zamandır giyemediğim (56 kiloyken giydiğim :gitme:) kotumu denedim. En son denediğimde düğmeleri bile kapanmıyordu ama bu sabah düğmelerim kapandıhihoyyyt Yine de hala dar oluyor o nednele giymedim tabii. Ama yakında giyebileceğime olan inancım arttı :teytey:

çok sevindim senin adına.inş o kotu giydiğini söylediğin günleride görürüz....

slm kizlar 300 kalori daha yaktim ben bisiklette inanilmaz mutluyum:))) (600 kalori oldu bugun)

ama televizyonun karsisina koydugum icin boyle yoksa 100-200 en fazla yakabiliyorum ve yarin yine eski yerine donecek :(

onun disinda 1 mandalina kucuk bir domates 1 bruksek lahanasi azicik havuc yedim5-6 tane de kuruyemis :))

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar bi de cok degisik bi site buldum ingilizce ama bakmak istersiniz belki Negative Calorie Foods

kalorisi 0 olan hic bir yiyecek olmamasina ragmen bazi yiyecekleri hazetmek icin daha cok kalori harcariz bu durumda negatif kalorili yiyecekler ortaya cikar:)

bir kac ornek yazayim
sebzeler
brokoli
havuc
salatalik
ispanak
marul
sogan
sarimsak

meyveler
elma
portakal
cilek
kavun

Bugün yediklerim, hiiiç kaçamak yapmadım.
Sabah kalkınca domates suyu içtim.
Yarım saat sonra, 2 dilim ezmeli kepek ekmeği, kaşar peyniri ile kahvaltımı yaptım.
Akşam da ıspanak ve makarna yedim.

Ve sınava geç kalıcam diye öyle bir koştum ki, yağmur da vardı, ciğerlerim patlıycak sandım.
ıyi oldu spor oldu:D

Bugün yediklerim, hiiiç kaçamak yapmadım.
Sabah kalkınca domates suyu içtim.
Yarım saat sonra, 2 dilim ezmeli kepek ekmeği, kaşar peyniri ile kahvaltımı yaptım.
Akşam da ıspanak ve makarna yedim.

Ve sınava geç kalıcam diye öyle bir koştum ki, yağmur da vardı, ciğerlerim patlıycak sandım.
İyi oldu spor oldu:D

evet az yemişsin bugün
sınavlarında başarılar

kızlar bende yarın
yoğurt çorba salta yemeyi düşünüyorum
bugün az pilav yedim pişman oldum yarın telafi etmem lazım dün kırmızı etimi yedim bugün de sebzemi yedim yarın çorba yoğurt yeter

kizlar bi de cok degisik bi site buldum ingilizce ama bakmak istersiniz belki Negative Calorie Foods

kalorisi 0 olan hic bir yiyecek olmamasina ragmen bazi yiyecekleri hazetmek icin daha cok kalori harcariz bu durumda negatif kalorili yiyecekler ortaya cikar:)

bir kac ornek yazayim
sebzeler
brokoli
havuc
salatalik
ispanak
marul
sogan
sarimsak

meyveler
elma
portakal
cilek
kavun

canim bunlari yersek daha cokmu kalori harciyoruz canim

slm kizlar ben 1 elma 1 biskuvi 1 bruksel lahanasi 1 sogan tursusu azicik kuruyemis (tane hesabi) yedim
ama hala canim bi seyler istiyor evde yalniz olmanin kotu yani :((
ama harekette yaptim bol bol :)

ayyy 3 kilocuk vermek ne kadar zormuş yaaa alırken farketmemiştim bile offff

yesa süpersin ben kendimi portakala vurmuştum bu aralar hatta şimdi bile yiesim geldi yiyim bari nasilsa kilo verdiriyo:D

hosgeldin canim aramiza opuyorumnanaktan aksam 6dan sonra hic bi sey yemezsen suyu da ihmal etmezsen gider bence 2 kilocuk bi sey kalmamis kaydirigubbakcemile2 sabirli olmak lazim belli bi zamandan sonra kilo vermek zorlasiyor bu arada seni de listemize ekledim umarim sen de bize katilmak istersin yerimseniben carsamba gunu kilo bildirimi yapiyoruz kolay gelsin :hulya:

teşekkür ederimopuyorumnanaktan bu sabahtan itibaren bende yediklerimi takip edicem akşamları da yazıcamzemuszemus evet aynen öyle göbek bişi olmayınca nerden gitceğini bilmiyo galiba :sinifsinif: hiç bu kadar zorlanmamıştım 66 kiloydum bi aralar sağlıklı beslenip spor yaparak kendimi zorlamadan verdim ama şurda 2 kilo kaldı veremiyorum umarım en yakın zamanda veririm günde 2.5 lt su içiyorum zaten zemuszemus

Ben bugun sabah 1 bardak diyet sut,150 gr tavuk gogus eti;domates,salatalik
oglen canim bisey istemedi ben de 1 dilim ananas yedim ve 1 bardak diyet sut ictim.1 tane kuru kayisi yedim. Ikindi uzeri bir portakal..Aksam 1 kase diyet yogurt icine salatalik dogradim.200 gr izgara tavuk yedim ve 1 kutu kola ictim.
Sabah sabah tavuk mu yenir??3 kilo birden alinca insan:a015: Dukan diyetini uyguluyorum.
Kizlar birde ben 0 kalorilik kolalardan iciyorum acaba asitli olunca icmesem mi daha uygun olur?
Sevgiler...

günaydın kızlar.....
dün trt 1 de gürkan kubilay vardı. hani şu dahileye dr.yanlış yapılan diyetlerden bahsetti.insanlar kilo kaybediyorum zannederken kas kaybediyor buda ilerde hastalıklara davetiye dedi.kısırlıktan tutta,kansere kemik erimesine kadar.

balperisi canım bence dukan diyetinden vazgeç ( dukan diyetini bilmiyorum ama diyetisyen verdiyse ona sözüm yok)diyetler çok zararlıymış kişiye uygun yapılmadığı zaman...

Son düzenleme:
günaaaaydın herkese

geçen hafta çok yoğundum ne yazabildim nede uğrayabildim 1 saattir 1 haftalık yazıları okudumda akannehir süper yaaa

benim bu sabaki kahvaltım
2 kaşık biberli çökelek kavuması ince bir dilim ekmek şimdi yeşil çay içicem
ardından rutin ev işleri dünde 1 saat yürüyüş
öğleden sonra tekrar yürüyüş var
dediğim gibi siteye giremediğim için hazırlanan listedeki boy sorununu görmedim boyum 1.60 kilo bildirimimi tabiki yarın veririm zaten gr la veriyorum:bbo:
hadi kolay gelsiiiiinn:kahve:

Back
X