Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım bende devamlı olmayı umuyorum,(hergün giremeyebilirim nete problem olur mu acaba?)neyse ben sağlam bi niyetle başliymda şu diyete gerisi gelicek inşaallah.:)
bugün yediklerime gelince_utanıyorum azıcık,mazeretimle birlikte söyliym,ablama gitmiştim azıcık kaçırdım_
sabah: yarım dilim beyaz ekmek(kepek yoktu), 5 zeytin, bir haşlanmış yumurta,bir küçük parça beyaz peynir vee 2 sigara böreği
öğlen:4 kaşık patates salatası, bir sigara böreği, bir kase_çok dimi,ama dayanamadım_aşure
akşam:brokoli salatası, yoğurt(bir kase)
ve 2,5 lt su
yorumlarınızı bekliyorum ve lütfen bana acımayın![]()
ben de kendime hayret ediyorum 4 günüm kaldı tatlı krizim tutmadı
okadar az yiyorum spor yapıyorum sanki kalçam aksine büyüyor
resmen stresten şişdim
Ben bunun için bir çay tarifi vermiştim, o iyi geliyor hayatım, istersen yine verebilirim.
bana yan etkisi olur mu canım korkuyorum anlamışsındır
ama sana zahmet olmazsa yazabilirsen bi bakıyım neler var
aklımda olsun
bi ara ben de metobolizmayı hızlandırmak için bişey içiyordum içindekileri unuttum
belki bilirsin
1 elma 1 limon karanfil tane karabiber bide rulo tarçın varı galiba elma ve limonu dörde bölüyorsun 2 litreye yakın suda kaynatıyordun galiba yemeklerden önce içiliyordu
bozocum bebiş için endişelenmekte haklısın böğürtlen çayının rahim kaslarını çalıştırmaya etkisi var bilgin olsun canım. dikkatli olmanı tavsiye ederim
işte o yüzden içemem şimdi
sonuç belli olsun içicem bişeyler olmuyor böyle şiştim iyice
aklımda olsun
bi ara ben de metobolizmayı hızlandırmak için bişey içiyordum içindekileri unuttum
belki bilirsin
1 elma 1 limon karanfil tane karabiber bide rulo tarçın varı galiba elma ve limonu dörde bölüyorsun 2 litreye yakın suda kaynatıyordun galiba yemeklerden önce içiliyordu
İçinde karabiber olmasa tadı daha güzel olurmuş sanki, böyle nasıl ki tadı:S
işte o yüzden içemem şimdi
sonuç belli olsun içicem bişeyler olmuyor böyle şiştim iyice
iyi gecelerrrrhihoyyyt
scylla cnm söz verince içim rahat etmedi bugün düzensiz beslendim ama dedim ya çok uyuşuktum akşam 8.30 yemek yedim biraz önce stepperı kullandım ortalama 20 dk toplam bin adım ve 3 senelik stepprin kalori göstergesini yeni gördüm-tatlicadiarzu-
140 kalori yakmışım :uhm: bugünlü yeter sanırım daha ilk günüm
bütün hafta koşturunca zaten bacaklarım et kırmıştı ama sayende başladım
inşallahta bırakmam:Saruboceq: