• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

su listeyi bi yenileyim dedim kaydirigubbakcemile2

1-BURCUHAYAL-----------------------51--------------------------------boy1.70 --------------------------------------------ulasmak istedigi kilo ?
2-SULEULKU----------------------------55.2-----------------------------boy1.60--------------------------------------------ulasmak istedigi kilo 52-53
3-SCYLLAA------------------------------57.8-----------------------------boy1.67 -------------------------------------------ulasmak istedigi kilo 52
4-BOZO------------------------------------56.3-----------------------------boy1.67--------------------------------------------ulasmak istedigi kilo 52-53
5-YESA------------------------------------50.5-----------------------------boy1.57--------------------------------------------ulasmak istedigi kilo 47
6-SHEKERKIZCANDY------------59----------------------------------boy1.75--------------------------------------------ulasmak istedigi kilo 53
7-YASEMN-------------------------------61.3------------------------------boy?-------------------------------------------------ulasmak istedigi kilo 56
8-GUGUZ----------------------------------61---------------------------------boy1.58--------------------------------------------ulasmak istedigi kilo 50
9-FSNCELIK-----------------------------59.5-------------------------------boy1.62--------------------------------------------ulasmak istedigi kilo 55
10-LILYUM--------------------------------57.8------------------------------boy1.72---------------------------------------------ulasmak ıstedıgı kilo 52-53
11-SIMPLE_DIMPLE------------------56---------------------------------boy1.65--------------------------------------------ulasmak istedigi kilo 50
12-ECE1-------------------------------------49-------------------------------boy1.53---------------------------------------------ulasmak istedigi kilo 44-45
13-NAZZ81--------------------------------56.3-------------------------------boy1.63--------------------------------------------ulasmak istedigi kilo 49.
14-SIBEL24-------------------------------54---------------------------------boy1.55---------------------------------------------ulasmak istedigi kilo 49
15-SEVGI006----------------------------59----------------------------------boy1.60---------------------------------------------ulasmak istedigi kilo 53
16-BALPERISI---------------------------57.8-------------------------------boy1.70---------------------------------------------ulasmak istedigi kilo 57
17-TWEETY-------------------------------61---------------------------------boy1.63---------------------------------------------ulasmak istedigi kilo 55
18-ASHMINUKAL-----------------------61.5-------------------------------boy?--------------------------------------------------ulasmak istedigi kilo 54
19-ECEMM82----------------------------56----------------------------------boy?---------------------------------------------------ulasmak istedigi kilo 50
20-HUKUKCU19-----------------------57----------------------------------boy1.65----------------------------------------------ulasmak istedigi kilo 55
21-TRUF------------------------------------60.8-------------------------------boy?---------------------------------------------------ulasmak istedigi kilo?
22-MAI--------------------------------------58.5--------------------------------boy1.65----------------------------------------------ulasmak istedigi kilo52

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim yesa eklediğin için birde benim ulaşmak istediğim kilo 52.şimdi çıkmak zorundayım,umarım bu geceyi bikaç mekikle sonlandırabilirim, herkese iyi geceler

teşekkür ederim canım bende devamlı olmayı umuyorum,(hergün giremeyebilirim nete problem olur mu acaba?)neyse ben sağlam bi niyetle başliymda şu diyete gerisi gelicek inşaallah.:)
bugün yediklerime gelince_utanıyorum azıcık,mazeretimle birlikte söyliym,ablama gitmiştim azıcık kaçırdım_
sabah: yarım dilim beyaz ekmek(kepek yoktu), 5 zeytin, bir haşlanmış yumurta,bir küçük parça beyaz peynir vee 2 sigara böreği
öğlen:4 kaşık patates salatası, bir sigara böreği, bir kase_çok dimi,ama dayanamadım_aşure
akşam:brokoli salatası, yoğurt(bir kase)
ve 2,5 lt su

yorumlarınızı bekliyorum ve lütfen bana acımayın:(

Hoşgeldin canım aramıza, o 3 sigara böreği ve aşure olmasa güzel olurmuş, ama olsun onlarında telafisi var, evinde kullandığın bir alet var mı, yoksa 20 tane mekik, 25'er 90 derece bacak kaldırma hareketi, 10 dakikada olduğun yerde yürüyüş hareketi yapabilirsin bugün için.. Sabit yürüyüşü şöyle açıklıyım, adım atmak yerine sırayla topuklarını kaldırıp indireceksin, bacaklara çok güzel şekil veriyor. Bir de günde 3 fincan yeşil çay içebilirsen mükemmel olur.
Kolay gelsin diyorum.
Hoşgeldin yeniden:)

ben de kendime hayret ediyorum 4 günüm kaldı tatlı krizim tutmadı
okadar az yiyorum spor yapıyorum sanki kalçam aksine büyüyor
resmen stresten şişdim

Ben bunun için bir çay tarifi vermiştim, o iyi geliyor hayatım, istersen yine verebilirim.

bana yan etkisi olur mu canım korkuyorum anlamışsındır
ama sana zahmet olmazsa yazabilirsen bi bakıyım neler var

Biliyorum hayatım ben de düşündüm yazarken ama malzemeler bilinen şeyler, tabi karışımı nasıl etkiler bilemem.

2 poşet yeşil çay
1 poşet böğürtlen çayı
1 poşet ısırgan çayı
1 çay kaşığı zencefil
bir tutam kiraz sapı
bir limon(4'e bölünerek koyuluyor)
2 kaşık dondurulmuş vişne
5 bardak su

Tüm bunları karıştırıp bir taşım kaynatıyorsun gün içinde içiyorsun. Tabi sen araştırmadan içme istersen bu bitkilerin etkisini. Mesela adaçayının tehlikeli olduğunu biliyorum bu tür durumlarda.

aklımda olsun
bi ara ben de metobolizmayı hızlandırmak için bişey içiyordum içindekileri unuttum
belki bilirsin
1 elma 1 limon karanfil tane karabiber bide rulo tarçın varı galiba elma ve limonu dörde bölüyorsun 2 litreye yakın suda kaynatıyordun galiba yemeklerden önce içiliyordu

aklımda olsun
bi ara ben de metobolizmayı hızlandırmak için bişey içiyordum içindekileri unuttum
belki bilirsin
1 elma 1 limon karanfil tane karabiber bide rulo tarçın varı galiba elma ve limonu dörde bölüyorsun 2 litreye yakın suda kaynatıyordun galiba yemeklerden önce içiliyordu

İçinde karabiber olmasa tadı daha güzel olurmuş sanki, böyle nasıl ki tadı:S

tadı ehhh
ben maydonoz suyu bile içtim ama bu anlattğımın tadı daha güzeldi maydonoz suyundansa

bozocum bebiş için endişelenmekte haklısın böğürtlen çayının rahim kaslarını çalıştırmaya etkisi var bilgin olsun canım. dikkatli olmanı tavsiye ederim

bozocum bebiş için endişelenmekte haklısın böğürtlen çayının rahim kaslarını çalıştırmaya etkisi var bilgin olsun canım. dikkatli olmanı tavsiye ederim

işte o yüzden içemem şimdi
sonuç belli olsun içicem bişeyler olmuyor böyle şiştim iyice

inşallah hamilesindir de bozo çok kilo alıyor nasıl verecek diye bi topic açsak;)

aklımda olsun
belki bilirsin

ayy benim detox icecegimin tarifi -tatlicadiarzu- evet canim kabuk tarcin herkeslere tavsiye ederim tadi da hic kotu degil meyve caylari gibi hem de cildi guzellestiriyor ben bir ara gunde 1 litreyi bitirirdim hey gibi gunler gamyoncuiremsu herkes ayy yuzun pek guzellesti ne yaptin sen yuzune derdi kaydirigubbakcemile3

İçinde karabiber olmasa tadı daha güzel olurmuş sanki, böyle nasıl ki tadı:S

canim asil madde karabiber zaten bagirsaklari calistiran o tadi da kotu degil valla elma sirkesi, maydanoz suyu falan denedigim icin soyluyorum :lepi:

bu arada bisikleti kullandim da geldim 300 kalori yaktim cok mutluyum
ip atlayacagim sonra mekik hareketleri tamamdir insallah bugunum de:)

iyi gecelerrrrhihoyyyt

scylla cnm söz verince içim rahat etmedi bugün düzensiz beslendim ama dedim ya çok uyuşuktum akşam 8.30 yemek yedim biraz önce stepperı kullandım ortalama 20 dk toplam bin adım ve 3 senelik stepprin kalori göstergesini yeni gördüm-tatlicadiarzu-
140 kalori yakmışım :uhm: bugünlü yeter sanırım daha ilk günüm
bütün hafta koşturunca zaten bacaklarım et kırmıştı ama sayende başladım
inşallahta bırakmam:Saruboceq:

iyi gecelerrrrhihoyyyt

scylla cnm söz verince içim rahat etmedi bugün düzensiz beslendim ama dedim ya çok uyuşuktum akşam 8.30 yemek yedim biraz önce stepperı kullandım ortalama 20 dk toplam bin adım ve 3 senelik stepprin kalori göstergesini yeni gördüm-tatlicadiarzu-
140 kalori yakmışım :uhm: bugünlü yeter sanırım daha ilk günüm
bütün hafta koşturunca zaten bacaklarım et kırmıştı ama sayende başladım
inşallahta bırakmam:Saruboceq:

İlk günler evet biraz ağrı olur hamlıktandır o. Süper kalori yakmışsın hayatım ilk gün için, yarın da 200 yakarsın belki. Olmadı 2 günde bir;) Bir süre sonra çocuk oyuncağı gibi gelir zaten:)

Back
X