- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 44
anladım canım güle güle kullan bilg :) eskidende çok zewkli topiğimiz :86: bende burdayım artık bi mani olmadığı sürece biraz keyfim yoktu spor yapmıyodum kötü besleniyodum genelde dışardanama artık eskisi gibi olucam ve buralardayım:) spor listeside iyi olmuş genel yıl dulci yapıyodu + - veriyodu ölemi yine?
yok biz yapılan spor türünü ve süresini puanlayarak hesaplıyoruz haftanın 1.sin seçiyoruz......şimdi daha dikkat ediyoruz yediklerimize..puan olunca herkes menüsünü yazıyor :)))...sende ayrılma artık burdn.....
ben 22 haftalık hamileyimm kilom 56 boyum 1.65 sizce normalmi?acaba nekadar kilo alınır 9 ay boyunca....![]()
hiç bir fikrimiz yokkk..sen onu hamile topiğine sor istersn onlar daha işin içindeler
senden sonra sipariş verdim geldi yarım saat önce bakalım. 162 boyunda ve 61 kiloyum 3 kilo versem bile yeter bana. bir ara fx15 kullandım endometriosis rahatsızlığından dolayı kilo vermem gerekiyordu iyi kilo verdim enerji de veriyordu. ama çalışan bir kadınım bu yüzden bitkin düşmek istemiyorum. mate çayı uyku yapar mı?
bence fx15 hiç kullanma....bir ark kullandı kilo verdi...bırakınca hepsini geri aldı.......aramıza katlll...sağlıklı beslenerek verirsn kilolarını.....mate çayı bende hiç bir sorun yapmadı....sanmıyorum uyku falan yapacğını...
günaydin kizlar.....patetes püreside güzel..ama bi tarf vereyim istersen...hugocuk arkadasimdan almistim tarifi..patetesleri dilimliyoruz..tuz,pulbiber kekik,1 kasik siviyaglan karistirip biraz bekletip 15 dakika kadar...sonra firin posetine verip firinda pisiriyoruz..cok lezzetli ve hafif oluyo...
merhaba canım patatesi bende o şekilde yapıyorum kızartmadan daha lezzetli oluyobazen fırın poşetine koymadan yağlı fırın kağıdı seriyorum tepsiye üzerine patidisler :86: arada bi karıştırıyorum mm süper
![]()
bende fırın poşetinde sebzeli tavuk yapmıştım...içine dilim patateste koydum ama bana haşlama gibi geldiii.... yağlı kağıdı denemeyi düşünüyordummm....
bende baharatlı az yağ gezdirilmiş patatesi teflon fırın kabında direk pişirmiştim.. oda çok güzel oluor....aynı kızartma giibi tavsiye edeim...