• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evt benim boyum da 160.şu an 50-51 kiloyum.47 falan olunca çok kötü oluyo.pantolonlar düşüyo belimden.eşimde hiç beğenmiyo öyle 50nin altına düşünce.dışarda bi yere girerken kimlik lazım olan yerlere öğrenci kimliğinizi görelim diyince sinir oluyodum o zamanlar.şimdi iyiyim.aslında doğıumdan snra böyle oldu. yoksa alamıyodu. bu arada platesim soran arkadaşım netten indirebilirsin ebru şallıyı.en iyi o yapıyor ve gzl anlatıyor yoğun araştırmalarım sonucu bunu gördüm.plates sıkılşamya yarıyor.ben de yapıyordum bayadır yapmıyoru saldım.başlıcam yakında. apartmandaki herkes sendeki göbek kaybolduysa herkesinki kaybolur diyolar. düşünün artık:9:

teşekkür ederim canım..benim bi arkadaşım da platesle 15 kilo falan verdi.kızım pek fırsat vermiyor 14 aylık bilgisayarı kapatıyor falan cd şeklinde almayı düşünüyorum inş...

bence de al canım. bende vardı dvd indirmiştim virüs girmiş flashdiske gitti
neyseki komşuya kopyalamıştım da ondan alcam

iyi geceler kızlar.inşallah hepiniz istediğiniz kilolara gelirsiniz de sabit kalırsınız ömmürr boyuuuuuuuu.yedikleriniz inşallah kilo aldırmaz.
canınız inşallah tatlı çekmez.....1buçuk iskender yeseniz bile tartılınca 1 kilo vermiş çıkarsınız tartıda inşallahhhhhh:1::1:

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar birseyler yeme krizinde ilginc bir yöntem paylasmak istiyorum sizinle...hani ev esanslari var yagli ..kücük siselerde oluyo.. vanilya kokusu olanlar istahi kapatiyormus..almanlarin bi ilginc yöntemleriden biri..:9:

Son düzenleme:
günaydin kizlar.....patetes püreside güzel..ama bi tarf vereyim istersen...hugocuk arkadasimdan almistim tarifi..patetesleri dilimliyoruz..tuz,pulbiber kekik,1 kasik siviyaglan karistirip biraz bekletip 15 dakika kadar...sonra firin posetine verip firinda pisiriyoruz..cok lezzetli ve hafif oluyo...

hmm buna benzer tarsda yemiştm sanırım daha önce tşkler denicem ;)

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma toplam
gzmnc 9 10 10 9 10 48
peppermint 10 10 9 10 8 47
parlaksiyah 8 9 9 10 9 45
anchusa 9 9 9 9 8 44
şule 10 7 10 8 7 42
aybukeeslem 7 8 10 10 6 41
azul 8 7 7 8 9 39
yaamuur 5 5 8 9 10 37
coturnix 8 7 6 5 7 33
tuğbaaa 8 6 8 7 0 29
jelyb10 8 9 6 0 0 23
nazz 7 6 7 0 0 20

oooo tşklerr kendimi iyi bi yrde qörüyormm allahım bozmasın inşş :16:

yaaaaaa 1 haftada mı verdin.tebrik ederimmmmmmmmm
ben de cuma tartıldığımda başlangıca göre 1 kilo falan vermişim ama haftasonu sanki hepsi geri geldi. yine 53 ü gördüm moralm bozulduuu:14::14:
bu arada resimdeki oğlun galiba kaç aylık?

tşk ederimm canımm bozma moralini olur öle arada ;)
evett oğlum resimdeki halinde 1 aylıktı şuan 6 nın içinde ayın 30 da 6 biticek allahın izniyle :16:

Kizlar bu hafta bildirim neredeyse yapilmadi diyebilirim.
Listemiz asagidaki gibi.
Aybukeeslem birincimiz.Parlaksiyah ta aramiza yeni katildi...Umarim daha sonraki haftalarda daha uzun listeler ve daha fazla kilo kayiplari olur.
8/1/2011 14/1/2011 21/1/2011 kilo farki
aybukeeslem 53.2 53.1 52.4 700 gr vermis gzmnc 52 51.8 51.4 400 gr vermis
anchusa 52.5 52.4 52.4 kilosunu koruyor
lachesis 58.2 58.2 58.2 kilosunu koruyor
parlaksiyah 48.1 aramiza yeni katildi

yaa bildirimler buraya yazılmıymu ?
bende 59 dan 58 e düşmüşüm onu söylemiştim ama :14:

pazartesi qünkü menümm

sabah :
bi bardak meyve suyu
bi dilim kepek ekmeğinden tost
içinde beyaz peynir vardı ve yağsızdı tostum
bi domates yarım salatalık

ara :
bi avuç tuzlu balık kraker
bi bardak meyve suyu

öğlen :
iki köfte
iki kaşık pilav
bi kase yoğurt

ara yok

akşam :
bi kase tarhana çorbası
iki köfte ve biraz patates ( fırında soslu yağsız )
biraz yeşil salata
bi kase yoğurt
iki ksşık pilav

ara :
iki fincan az şekerli çay
bi kaç tane bissküvi ve bi qofret

zaman sonra biraz cips biraz çekirdek ve bi bardak meyve suyu

su buqün 1 lt anca içtim
ve sabah 45 dk plates hepsi bu koçum pek düsenli olmadı ama yine misafirim vardı yapaamdım istediğim qibi :15:

sabah uyanınca ılık su
kahvaltım: 1 dilim peynir domates biber ve 1 adet kivi. 1 dilimde çavdar ekmeği

Merhaba kızlar :80:

Misafirimiz gitti, artık spor yapmak için tüm şartlar uygun. Cuma günü tartılamadığımdan kilomu bildiremedim. Bugün tartıldım, kıyafetle 56 çıktım, yani 55 ten bile fazlayım bi kaç yüz gram :(( O yüzden artık kilo vermek istiyorum.

Şulecim, çok istikrarlısın, tebrikler :16:

teşekkür ederimmmm cicim..... desene rtıkhem menü listesinde hem spor listesinde senin görcez.....

slm canım nbr kılo almıssın dulci hemen duzenlı spor yap ve beslenmene dıkkat et kepek ekmek falan al duzene sok kendını

suleyı bende arada gırdıgımde goruyrm yaa gercekten ne azımlı ve dısıplınlı benım duzenım cok bozuldu evde yemek yıyemyrm hep dısarıdayım artık evımde yemek yapıp yemegı ozledım bırde ıyıkı spora gıdıyrm vucudum bayagı sıkılastı

çok teşkkür ederimmm canım....artık bir düzen tutturum inş bozulmaz...özellikle tatilden korkuyorum...evden ayrıldımmmı düzenim alt üst oluyor :26::26::25:

Ya ben yeniyimde o kilo tablolarini nasil yaptiniz

bizim her hafta aramızdan seçtiğimiz koçlarımız var meülerimiz değerlendiriyor ve biz puan veriyr eskikliklermiz söylüyor....bide spor listesi yapıyouz....herkes sporunu ve süresini bildiyor böylece haftanın en çok spor yapanını ve en güzel beslenenini seçiyoruz....

suleülkü ıspanak salatasını yazdım denicem inş.teşekkürler..sebzeli kıtır dediğin nedir? bir de yeni spor listesi mi var farkı nedir..burda çok plates yapan var galiba ben hiç yapmadım nasıl öğrenebilirimmmmmmmmmm:6::6:
evet canım spor listesi var....herkes yaptığı sporu ve süreni bildiyor...hepsi puandırılyor ve haftanın en çok spor yapanı seçiliyor..... sebzeli kıtır...parmak şeklinde...içinde mısır havuç bezelye var dışı patates nişastası ile kaplanmış... pane gibi aynı....fırına verip pişiriyorsun 15 dk... kızaryor altı üstü..

platesi hergün tv8 e 10.30 ebru şallı ile yapabilirsin.... yada internetten dvd sini indirebilirsin yada satın alabilirsin....

pazartesi qünkü menümm

sabah :
bi bardak meyve suyu
bi dilim kepek ekmeğinden tost
içinde beyaz peynir vardı ve yağsızdı tostum
bi domates yarım salatalık

ara :
bi avuç tuzlu balık kraker
bi bardak meyve suyu

öğlen :
iki köfte
iki kaşık pilav
bi kase yoğurt

ara yok

akşam :
bi kase tarhana çorbası
iki köfte ve biraz patates ( fırında soslu yağsız )
biraz yeşil salata
bi kase yoğurt
iki ksşık pilav

ara :
iki fincan az şekerli çay
bi kaç tane bissküvi ve bi qofret

zaman sonra biraz cips biraz çekirdek ve bi bardak meyve suyu

su buqün 1 lt anca içtim
ve sabah 45 dk plates hepsi bu koçum pek düsenli olmadı ama yine misafirim vardı yapaamdım istediğim qibi :15:

spor listemize katılmak ister misin????

sabah uyanınca ılık su
kahvaltım: 1 dilim peynir domates biber ve 1 adet kivi. 1 dilimde çavdar ekmeği

canım menünü böyle tek tek yazma koçumuz değerlndiremez....tüm günü birden yaz......

Son düzenleme:
Back
X