- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 44
canım günlük verdiği ölçüyü bölüştürebilirsin dediğin gibi. benim akşam yemeğimde 6 kaşık sebze yemeği hakkım var bende 3 kaşık karnıbahar 3 kaşıkta ot yemeği yiyeceğim bugün ayrıca pancar salatası yapacağım çok faydalıymış ilkkez yapıcam. kocişi sorma kıymalı makarna yiyecek akşama. canım tavsiye üzerine arı polenine başladım ben. çok iyi geliyo. hani toplarlanamıyodum bi türlüya hemen toparlandım birde hergün 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi yiyorum canım. daha doğrusu sabahları tahin ve keçiboynuzu pekmezini karışıtırıyorym. diyetisyenim vermedi ama 1 kaşık pekmez tahin ne yapacak değilmi yani. arı polenini sanada tavsiye ederim tadı kötü ben direk suyla yutuyorum hemen ama mesela üşüme hissi hiç olmuyo çok enerji veriyo. internette araştırdım diyette sakıncası yokmuş tavsiye ediliyor. sanada tavsiye ederim canım
pancar salatasını ben sık yapıyorum...çok güzel oluyor tavsiye ederim....içine garnitür yeşillik koy birazda mısırrr.....sos olarak ta limon elma sirkesi nar eksişi ve yağ koyuyorumm......