neyseki foruma uzak ve yabancı biri değilim her aksam düzenli olarak girebilirim.
2 ayda 8 kilo iyi gibi geldi tabiki sınır noktamda kalıp onu kırmaya uğraşmam gerekmezse cünkü haftada 1 kilo vermek istyrum fazla değil bende yavaş ama güzel olsun istyrum. ben spor yapmasamda gün içinde çocuklarla serbest ve oyun saatlerinde zıplayıp hoplayıp hareket ediyorum.
hareket konusunda hiç zorlanmıcağıma eminim:)))
düşünce gücüyle zayıflama konusuna da gelince...... nette araştırma yaptım. müzikler falan var kulaklığı takıp dinliıyorum... 21 gün süreyle bozmadan yapmak gerekirrmiş... secret gibi bişey aslında bu... mesela ben bel çevremin incelmesini istyrum ya o müzik çalarken sadece o kasalrımın hareket ettiğini düşünüyorum gün içinde yediğim hiç bişeye sen kalorilisin seni yersem kilo alırım demiyorum... ne yersem yiyim aa sen ne kadar güzel bi yiceksin seni yersem kilo verebilirim diyorum:))) komik ama gerçekk

DDD
deli gibi her yiyeceğe harikasın kalorisizsin demek gerekiyomuş. biz böyle her yemeğe korkarak bakınca vucut tepki gösterirmiş. düşününce doğru aslında..