• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vaayyy be burayı hiç bu kadar kalabalık görmemiştim.... çok süper olmuş
aman nazar değmesin :nazar:

canım sana ve linguiste bır sorum var eger baska bılen varsa cevaplıyabılır en eskı sız olunca ole dedım leslıe nın en cok etkılı olan ve kılo verdıren prograamı hangısı sızce yada en etkılı spor nedır bır an once ıncecık olup kılo vermek ıstıyorum artık ay ne guzel haftasonu ıcın tebrıkler ben cmtsı kompla ev temızlıgı bun cam halı mutfak dolabı dahıl pazar gunu komple dınlenme yaptım ::):1:

canım leslienin lastikli videoları en etkili olanlarıdır sanırım ama ben onları bi ara baya bişi indirince hard diskim olmadan önce silmiştim bide sıkılmaya başlamıştım leslieden ... o yüzden isimleri neydi hatırlamıyom.. bana göre slim mucize gibi bi şey..kurtarıcım diyebilirim yine başladım 3. günüm bitti...sen ne düşünüyosun bilmiyom ama tüm vücudu çok iyi çalıştırıyo ...

Sizin plan program az çok belli zuzum, daha fazla ertelemeyin bu işleri bence. Yoğun dönem neticede...

ewet haklısın canım dua et bi pürüz çıkmasın geç kalmamışızdır inş.

linguist sana ogle yemegı ıcın tavsıyem var bugun bır arkadas yapmıs bayıldım sımdı kucuk termoslar var ya 2 bardak su alacak kadar kucuk olanlar ıcıne tavuk sulu corbayı koymus arkadas kase getırmıs yanında ıcıne bır doktu kı sıcacık dumanı tutuyordu super dedım yaa o termoslardan alıp bende aynı teknıgı uygulamayı dusunuyorum boylece ogle vaktı cubuk kraker vb bıskuvılerı yemek zorunda kalmayız

sabahları kahvaltıdan önce meyve yemeyi denedin mi kabızlık için? kuru incir kuru erik kayısı üzerinede ılık su bi güzel komposto oluyo :1: şölede işe yarıyo akşamdan ılık suya 2 incir ısla kalkınca suyunu iç incirleride ye ...

yoktum canım baydır bi kaç defa geldim ama denk gelmedik sanırım:) aynı beni tarif ediyosun uzun zamandır spor yapamadım ve kötü beslendim bende ama 4 gün önce dur dedim :32: inş. böle dewam ederim bakalım :87: burn muu aman dikkatli yap ben yazın 2-3 defa yaptımda şu oblik kaslarımı incitmiştim sora tekrar ramp it up a döndüm.. bu arada slim serisi yenilenmiş. ramp 56 dk falan çıkmış görüntü kaliteside çok iyi yeni hareketlerde eklenmiş bende onu indirdim aklında bulunsun canım :16:

hiç denemedim ama çok güzel bir fikir teşekkür ederim deneyeceğim :D incir alayım bari :D Bu arada dün akşamdan beri biraz biraz rahatladım şükür :)))
cnm nereden indirebilirim bu yeni hallerini

Watercım leslie yi ben hiç beğenmiyorum. Masum gözükse de, evde ayakları sakatlamaya çok müsait cidden. Sebebini tam çözebilmiş değilim. Belli bi noktadan sonra kontrolsüz yere bastırıyor sanki. Bence zumba cardio olarak leslie den çoook daha etkili. Üstüne de şekillendirici sporla süper olur. Slim in 6 ler zaten o konuda çok acımasız :18: Start it up da pes ettiydim.

aynen bende öyleee start it bir kere yaptım 2 gün yürüyemedim..... bir dahada denemedim....çok zorlayıcı....

bende zumba cardio yu seviyorum benim yaptığım 27 dk ve iyide terletiyor.....

canım burnun sadece part 1 ındrmıs bırakmısım o baska zamana kaldıda yenı seıyı nerden ındırdın bende hep eskıyı yaıyordum sımdı karar veremedım ama leslıe walk away the pounds mı yapsam dıye dusundum sızden tavsıyeler beklıyorum karar veremedım sankı bugun spor yapınca gıdecekler kılolar :)

sende zayıfla külubnden indirdim canım ... canım hiç hatırlamıyom leslinin hangi videosu nasıldı sıkılmıyosan yap spor spordur :66:

Watercım leslie yi ben hiç beğenmiyorum. Masum gözükse de, evde ayakları sakatlamaya çok müsait cidden. Sebebini tam çözebilmiş değilim. Belli bi noktadan sonra kontrolsüz yere bastırıyor sanki. Bence zumba cardio olarak leslie den çoook daha etkili. Üstüne de şekillendirici sporla süper olur. Slim in 6 ler zaten o konuda çok acımasız :18: Start it up da pes ettiydim.

zumba da zumba diyosun yani :27: dün bende akşam içimden geldi otururken flat abs yaptım :34:

slim pack te yenilenmiş mi?

bence fast 4 mil hem koşu var hem diğer hareket çok terletiyor 50 dk falan

canım ona dikkat etmedim sende zayıfla k. bi bakıwer istersen

aman nazar değmesin :nazar:

canım leslienin lastikli videoları en etkili olanlarıdır sanırım ama ben onları bi ara baya bişi indirince hard diskim olmadan önce silmiştim bide sıkılmaya başlamıştım leslieden ... o yüzden isimleri neydi hatırlamıyom.. bana göre slim mucize gibi bi şey..kurtarıcım diyebilirim yine başladım 3. günüm bitti...sen ne düşünüyosun bilmiyom ama tüm vücudu çok iyi çalıştırıyo ...

ewet haklısın canım dua et bi pürüz çıkmasın geç kalmamışızdır inş.

ok o zaman ben yıne rump it upıma devam edeyım sonra plates oo super

zuzum benimde çarşamba nöbet günüm ve herkes bişiler getiriyo okulda kahvaltı yapıyos ben tam buğday ekmeği alıyom kahvaltı olayı çözülüyo bölece çünkü simit falan alınıyo yoksa.. ama bu hafta öğle içinde ismi lasım değil bi sürü mama olcak rapor falanmı alsam okula gitmesem :1: :1: yemesi değil iştahımı açıyo 2-3 gün kendime gelemiyom :78:

Oblik kas ne ola ki :89: :1:

Delüü :9: ne raporu :60: Bence kendine evde cozutmama sözü var, kendini o gün ödüllendir. Öbür türlü eleştirilerle uğraşmak zorunda kalırsın. Zaten tam buğday ekmek götürerek yetince malzeme vermişsin :))

İştahın açılsın diye yer arıyorsun sen zaten obur zuzu. :80:

ben mekik çekme özürlüsüyüm sanırım boynum öyle kötü ki 2 gündür ağrıyo boynumu çekiyorum sanırım sürekli dikkat ettim ama olmuş :((

linguist sana ogle yemegı ıcın tavsıyem var bugun bır arkadas yapmıs bayıldım sımdı kucuk termoslar var ya 2 bardak su alacak kadar kucuk olanlar ıcıne tavuk sulu corbayı koymus arkadas kase getırmıs yanında ıcıne bır doktu kı sıcacık dumanı tutuyordu super dedım yaa o termoslardan alıp bende aynı teknıgı uygulamayı dusunuyorum boylece ogle vaktı cubuk kraker vb bıskuvılerı yemek zorunda kalmayız

ayy walla iyi fikir sıcaık çorba iyi gider... ben okulda olduğum günler sandviç yapıyom ton balıklı marullu falan yada peynirli domatesli maydonozlu ama bu hafta için geçen haftadan sözleşildi bakalım napcam :27:

aynen bende öyleee start it bir kere yaptım 2 gün yürüyemedim..... bir dahada denemedim....çok zorlayıcı....

bende zumba cardio yu seviyorum benim yaptığım 27 dk ve iyide terletiyor.....

Kolları bile baya çalıştırıyordu ağırlıksız olduğu halde. Ben yazın tüm slimleri indirmiştim ama hepsini sildim :1:

Şulişim benim yaptığım zumbanın live ını bi incelemeni tavsiye ederim. Tahmin ediyorum ki, en çok enerji harcatan o. Hem değişiklik olur senin için de, neticede görüntüler daha kaliteli...

zumba da zumba diyosun yani :27: dün bende akşam içimden geldi otururken flat abs yaptım :34:
Aynen :118: Cardio party i denedin mi zuzu, en çok sevdiğim o... Bi tek amerikan müzikli kısmı sıkıcı.

ok o zaman ben yıne rump it upıma devam edeyım sonra plates oo super

Kızlar siz ramp it up yazdıkça benim bacaklarıma ağrı giriyor :18: Kolay gelsin watercım.

hiç denemedim ama çok güzel bir fikir teşekkür ederim deneyeceğim :D incir alayım bari :D Bu arada dün akşamdan beri biraz biraz rahatladım şükür :)))
cnm nereden indirebilirim bu yeni hallerini

sende zayıfla külubnden canım

Oblik kas ne ola ki :89: :1:

Delüü :9: ne raporu :60: Bence kendine evde cozutmama sözü var, kendini o gün ödüllendir. Öbür türlü eleştirilerle uğraşmak zorunda kalırsın. Zaten tam buğday ekmek götürerek yetince malzeme vermişsin :))

İştahın açılsın diye yer arıyorsun sen zaten obur zuzu. :80:

oblikler şu karnın yan tarafları oluyo zuzum ...
yok kıs tam buğdayı kendileri dedi yoksa çok yiyos olmuyo diye :27: bende ben alırım her hafta dedim... yok walla hiç oburluk yapmak istemiyom bu sefer uslandım :39:
dediğin gibi az cık yiyem ben yine sandviç falan alim yanıma tadımlık yerim orda da

ben mekik çekme özürlüsüyüm sanırım boynum öyle kötü ki 2 gündür ağrıyo boynumu çekiyorum sanırım sürekli dikkat ettim ama olmuş :((

mekık cekerken karnını ıcıne cek ve kalkarken boynundan degıl karın kaslarından guc al onları zorla basının altına kollarını koyunca kapatma dumduz acık dursunlar hatta ben basıma dokundurmuyorum bıle karın kaslarımı zorluyayım dıye dıkkat et fıtık olursun boynunu zedelersın

ayy walla iyi fikir sıcaık çorba iyi gider... ben okulda olduğum günler sandviç yapıyom ton balıklı marullu falan yada peynirli domatesli maydonozlu ama bu hafta için geçen haftadan sözleşildi bakalım napcam :27:

canım bende kepeklı ekmekden yapıyorum bazen tost falan ama kuru seyler hep ama okulda soguk oluyor zaten sıcak bır corba ıyı gıder hatta arkadas ben ıcıne sebze yemegıde koyuyorum fasulye falan ıyı oluyor dedı once corbayı denıyeyım yemegı evde yemek ıcın zor yapıyorum bırde okul ıcın cesıt dusunmek zor olur :)

neyse kızlar sızın muhabbetınıze doyum olmuyor ben kacıyorum spora bıtıreyım gelırım kendınıze ıyı bakın

Kolları bile baya çalıştırıyordu ağırlıksız olduğu halde. Ben yazın tüm slimleri indirmiştim ama hepsini sildim :1:

Şulişim benim yaptığım zumbanın live ını bi incelemeni tavsiye ederim. Tahmin ediyorum ki, en çok enerji harcatan o. Hem değişiklik olur senin için de, neticede görüntüler daha kaliteli...

Aynen :118: Cardio party i denedin mi zuzu, en çok sevdiğim o... Bi tek amerikan müzikli kısmı sıkıcı.

Kızlar siz ramp it up yazdıkça benim bacaklarıma ağrı giriyor :18: Kolay gelsin watercım.

benım vucut alıstı artık canım pek etkılemıyor burn ıt up ındırmsem ıyı olur neyse hadı gorusuruz kactım bu sefer

yok canım denemedim bi kaç video war ama o warmı bilmiyom bakem bi:) aslında ilk gün hamlıyon ama iyice esnersen oda geçiyo sora alışıyo insan

sende zayıfla külubnden canım

bakayım cnm oraya

mekık cekerken karnını ıcıne cek ve kalkarken boynundan degıl karın kaslarından guc al onları zorla basının altına kollarını koyunca kapatma dumduz acık dursunlar hatta ben basıma dokundurmuyorum bıle karın kaslarımı zorluyayım dıye dıkkat et fıtık olursun boynunu zedelersın

sağol cnm çok güzel açıklamışsın daha dikkatli olayım..Herkese iyi akşamlarr

Yanlış çekiyorsun o zaman canım. Boynun etkilenmemesi gerekiyor. Eğer ki karın ve sırt kasların yetersizse önce onları başka şekilde güçlendirmeye bak.

İyi akşamlar :3:

oblikler şu karnın yan tarafları oluyo zuzum ...
yok kıs tam buğdayı kendileri dedi yoksa çok yiyos olmuyo diye :27: bende ben alırım her hafta dedim... yok walla hiç oburluk yapmak istemiyom bu sefer uslandım :39:
dediğin gibi az cık yiyem ben yine sandviç falan alim yanıma tadımlık yerim orda da
Evet ya, beyaz ekmekle insan ne yediğini bilmiyor. Sanki pamuk şeker gibi eriyor :1: Yok yaw, niye sandviç alasın. Ye işte. Sanki kendine evde hamur işi yapacaksın ;)

canım bende kepeklı ekmekden yapıyorum bazen tost falan ama kuru seyler hep ama okulda soguk oluyor zaten sıcak bır corba ıyı gıder hatta arkadas ben ıcıne sebze yemegıde koyuyorum fasulye falan ıyı oluyor dedı once corbayı denıyeyım yemegı evde yemek ıcın zor yapıyorum bırde okul ıcın cesıt dusunmek zor olur :)

neyse kızlar sızın muhabbetınıze doyum olmuyor ben kacıyorum spora bıtıreyım gelırım kendınıze ıyı bakın

aklımızda bulunsun saol canım önerin için :16: kolay gelsin sporda da :15:

kızlaar ben kaçıyorum iyi akşamlar hepinize...görüşürüzz iyi sohbetler

iyi akşamlar canım

şulecim slim pack te yenilenmiş...

zuzum videolara baktım zumba live war sadece bide basic war ... live nasıl sence iyimi?

yok canım denemedim bi kaç video war ama o warmı bilmiyom bakem bi:) aslında ilk gün hamlıyon ama iyice esnersen oda geçiyo sora alışıyo insan

Doğru diyorsun zuzum, özellikle esneme hareketleri alışır insan ama bu zumba ile tanıştıktan sonra bildiğin kolaya kaçıyorum. Hiç bi sporda o kadar terlemiyorum (benim harcanan enerji hesaplama yöntemim :1: ) hem de yaparken zorlanmak bi yana eğleniyorum. Yerde debelenmeye de gerek yok. Daha nolsun :1: Tabi şekillendirici spor da gerekli, onlara da yaza doğru başlamayı düşünüyorum.

Yanlış çekiyorsun o zaman canım. Boynun etkilenmemesi gerekiyor. Eğer ki karın ve sırt kasların yetersizse önce onları başka şekilde güçlendirmeye bak.

İyi akşamlar :3:

Evet ya, beyaz ekmekle insan ne yediğini bilmiyor. Sanki pamuk şeker gibi eriyor :1: Yok yaw, niye sandviç alasın. Ye işte. Sanki kendine evde hamur işi yapacaksın ;)

vebali boynuna :1: :27: yiyeyim barii çok ısrar ettin :39:

Back
X