• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canimm benimmmm
limona es gelmisss cok sevindimmm tatlimm adida ne guzel seymis oyle bebik yesinler onu :)))iyi olmus canimm hemen ayni kafese koymaman alisirlar iyiceee bak otusuyolarmis ne guzelmis bende mutlu oldumm guzelcim
aman canim uusutmesinn sonra kendi gagasiylada kendini temisler canimm pire varsa sanirim bi damla veriolar ama yine sormak lazimm bebik ne renk ?kimbilir ne guzel sakiolardir:))

Sarı yeşilimsi, limona benziyor, aslında başka renk alcaktık ama o kadar tatlı ve oyuncuydu ki bayıldık hemen onu aldık, çok yaramaz ama yem kabında yüzmeye çalışıyor tüm yemleri dağıtıyor:)

ayyy tatlım yaaaa bebik küçük deyilmi kaç aylıkki
ne güzeldir onların kurlarıopuyorumnanaktan

canım benim regli yaklaşmış olabilirmiki normalde 21 günde bir olur bir iki aydır 4er gün evvel gel,iyor yani daha 10 gün sonra olması lazııım

regl mi? hiç onu bilmiyorum 4 aylık daha küçük bizimki:)

canim su siteye bi baksana opuyorumnanaktan

Bodybuilding.com - 600 Exercises: How Many Calories Are You Burning?

yok canim ya eski sporcuyum diyemem valla cunku birakiyorum 1-2 ay duzenli sonrasi yokakannehir ki selulitlerim de var kucuk gobegim var var da var mafoldumben

azda olsa yapmak mutlaka farkettirir eşimden biliyorum fiziği yaşına göre çok iyidir sporcu mutlaka yüzer yaz kış farketmez ama ben yazın bile zorla yüzüyorumkaydirigubbakcemile

Sarı yeşilimsi, limona benziyor, aslında başka renk alcaktık ama o kadar tatlı ve oyuncuydu ki bayıldık hemen onu aldık, çok yaramaz ama yem kabında yüzmeye çalışıyor tüm yemleri dağıtıyor:)

bebikimmm benimm gozumde canlandirdimda pek seker valla tatlimm boshayallersmile
yem kabinda yuzmekmi istioo anammmm benimmm daha bebik o annesi oyun oynamak istio cani sanirimmm kaydirigubbakcemile3

azda olsa yapmak mutlaka farkettirir eşimden biliyorum fiziği yaşına göre çok iyidir sporcu mutlaka yüzer yaz kış farketmez ama ben yazın bile zorla yüzüyorumkaydirigubbakcemile

umarim canim ya insallah ozellikle su baldir bolgesi kaydirigubbakcemile4

bebikimmm benimm gozumde canlandirdimda pek seker valla tatlimm boshayallersmile
yem kabinda yuzmekmi istioo anammmm benimmm daha bebik o annesi oyun oynamak istio cani sanirimmm kaydirigubbakcemile3

Ayrı kafesteler, ikisininde kapısını açtı bebik dışarı çıkmaya korkuyor limon da ona misfirliğe gidiyor:)

umarim canim ya insallah ozellikle su baldir bolgesi kaydirigubbakcemile4

benimde iç bacak problem
göbeği falan pek takmam bu kiloma rağmen çok normal durur
tabii kalçayı hiç anlatmayayım
zaten yazınki kiloya düşeyim 67 lik bi foto var birde yeni olan mutlaka ekliycem buraya-tatlicadiarzu-

Ayrı kafesteler, ikisininde kapısını açtı bebik dışarı çıkmaya korkuyor limon da ona misfirliğe gidiyor:)

canimm benimm limon ev sahipligi yapio desene capkinim benimm yerim onu ben
tabi nazli bebikide yerimm canimm maceralarinin devamlarini yazmayi unutma olurmu tatlim cok seviorum olumunekankayizsmile

benimde iç bacak problem
zaten yazınki kiloya düşeyim 67 lik bi foto var birde yeni olan mutlaka ekliycem buraya-tatlicadiarzu-

kizlar kalca bel kac cm olctunuzmu?

benimde iç bacak problem

ekle canim ekle valla ya ben ilk basaranlarin oykuleri gibi bi baslik altina baktim resimli paylasmislar inanilmaz gaza geliyor insaN yaaopuyorumnanaktan

ekle canim ekle valla ya ben ilk basaranlarin oykuleri gibi bi baslik altina baktim resimli paylasmislar inanilmaz gaza geliyor insaN yaaopuyorumnanaktan

e valla ben buraya resim eklemeye kalkarsam sitenin halini düşünemi,yorumohaoldumsmile dünkü alıntılardan sonraalsanaalsanasmile
albüme ekliyebilirim ancak ama önce bi zayıflıyayımkaydirigubbakcemile2

zaten ben bu site sayesinde de zayıfladım daha önceleri hiç işe yaramıyordu tabii şimdi istikrar varguclubacismile

Back
X