- 19 Temmuz 2011
- 471
- 477
- 323
canım zayıflayınca heryerden zayıflıyorsun mesela benim bacaklarım çok kalındı onlarda eridi yürüyüşten başka hiç spor yapmadım..ayrıca ilk 15 kiloyu hiç spor yapmadan verdimmm..vucudumda sarkma olmadı ama gevşeme var...onlarıda sıkılaştırmak lazım elbet....ben çalışmıyorum canım ev hanımıyım...biraz kilo alınca hiçbirimiz kendimizi beyenmeyiz bendede bu olur azcık göbek çıksın deliririm ve yemek yeme ihtiyacı duyarım sanki bir şeylerden hıncımı alacam gibi ama halbuki ne kadar yanlışşşş...çocuk varmı sende..benim 2 yaşında kızım var..
:)))))))))) cok haklisin canim. benim cocugum yok ama artik istiyoruz simdi de olmuyor sanirim :)))iki ays onra 4 yil bitecek evliligime abakalim artik kismet bende iste cocuk falan olmadan kilolarimi vermek istiyorum boyum kisa benim ve cok killolu hissediyiorum kendimi acil vermem laazim bakalim kac kilo vericez ama benim tarti almam sart eve cunku ben sporda tartiliyorum yag olcumu falanda yapiyor iyi o ama eve de alim bir tane sanirim tarti gunu de cumartesi bende cumartesi pazar gitmiyorum spora genelde :)) ben pazartesi yazsam ne olur yada sende pazartesi benim iciin gene tartil olmazmi:)